Samsung T220HD - problem s DTV

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Samsung T220HD - problem s DTV

Příspěvek od slaava »

Zdravim! Vim, ze tu jiz tema o T200 je, ale tohle je problem vylozene s digi tunerem.

Tak o co kraci. Dnes jsem mel volno, tak jsem si pres cely byt natahl kabel od spolecne anteny (bydlim v panelaku) a chtel si naladit DTV. Jenze ouha, monitor hlasi NO SIGNAL. tak zkusim nastavit jine zeme, jiny jazyk a nic... Zkousel jsem hledat na netu a par lidi tam s tim taky melo/ma problem, ale jestli ho vyresili nevim a nebo nevim, jakym zpusobem. Analog chytnu v pohode. Zkousel jsem i prenosnou antenu se zesilovacem a taky nic. Pritom ale na PC s TV kartou DTV chytnu v pohode (teda chytnul, nez jsem presel na visty :oops: ).

ps: pripojit jsem ho zkousel i primo u vystupu anteny, tjn tam, kde je zasuvka na antenu, takze by ke ztrate signalu delkou kabelu nemelo dochazet...

Nevedel by si s tim nekdo rady? :|
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Samsung T220HD - problem s DTV

Příspěvek od beardie »

nie je seknuty/zlomeny kabel?
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Samsung T220HD - problem s DTV

Příspěvek od slaava »

to neni... analog na nem jde. navic, jak uz jsem psal, zapojoval jsem do nej prenosnou antenu, ktera ma vlastni kabel a pak jeste jeden kabel ze spolecny, ale ten taky jiny, nez co mam natahlejdo pokoje... :sad:
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“