Tvorba Vzhledu XP SP2
- EINEX
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Tvorba Vzhledu XP SP2
Ahoj zajímalo by mě zda existuje nějky program na tvorbu vzhldu windowsu?
Myslím okna, nabídku start a popřípadě i ikonky. ??? prostě že bych si poměnil grafiku dle libosti.
Nebo jak aspon editovat současný vzhled?
Díky
Myslím okna, nabídku start a popřípadě i ikonky. ??? prostě že bych si poměnil grafiku dle libosti.
Nebo jak aspon editovat současný vzhled?
Díky
SXG75
- EINEX
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Kajman
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Re: Tvorba Vzhledu XP SP2
skus třeba TuneUP 2008 je to výborny program na očistu pc a z jeho stránek múžeš stáhnou ikony bootovací tapetu start prostě vše 
Ntb Sony Vaio Intel Core i5 430M, 15.5" 1366x768, RAM 4GB DDR3 1066 MHz, ATI Radeon HD5650 1GB, HDD 500GB, Blu-ray combo, WiFi, BlueTooth, Webkamera, HDMI, Windows 7 Home Premium 64bit
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
on myslel na tvorbu vlastního "theme", pokud vím žádný takový není, konkrétně žádný takový co by tvořil "nativní", ty ostatní jsou obvykle pěkný balast a instalovat nedoporučuji
- EINEX
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
No a jak bych si mohl udělat to schéma zatím jediné přes co jsem se dostal aspon k ikonkám je reshacker ale i když ty ikony přes něj nějak vymáčknu a upravím tak nevím jak je dostat zpět do systému.
No a co ty stovky schémat na netu ti lidi to dělají přes co? ty Vizualní styly
No a co ty stovky schémat na netu ti lidi to dělají přes co? ty Vizualní styly
SXG75
- myom
- Středně pokročilý

rekl bybych, ze na to uz potrebujes trochu programovat, na to nejaky program jen tak neni...
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- JSzu
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
K uprave (ne prilis zasadni, jenom obrazky) MSSTYLES staci resourcehacker a graficky editor.
- EINEX
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
No už jsem si to trochu pozměnil ...ale je to na dlouho když je tam každá ikonka tak pětkrát a v jiném rozlišeni
a nevíte přes co bych udělal poloprůhledou barvu (tak jak je to na vistě kolem oken) ?
Mám GIMP a Malování víc nic
a nevíte přes co bych udělal poloprůhledou barvu (tak jak je to na vistě kolem oken) ?
Mám GIMP a Malování víc nic
SXG75
- JSzu
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Polopruhledna nejde udelat. Jenom plne pruhledna, ruzovou barvou, ale to je tak pruhledne, ze kdybys mel udelane pruhledne zahlavi okna, tak pres nej muzes ovladat ikony na plose, takze to asi neni to, co chces...
- EINEX
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
No ta polopruhledná se mi povedla udělat v GIMPu ale když jsem to přes ten reshacker dal do Windowsu tak jsem oproti originálu neviděl rozdíl,takže podporuje XP poloprůhlednou barvu,nebo potřebuju nějaky patch nebo něco tak?
SXG75
- JSzu
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nepodporuje, jenom pruhledna a tu udelas ruzovou barvou. Ovsem pres tu pruhlednou barvu pujde klikat na polozky, co jsou za ni.
- EINEX
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
No tak jsem to nakonec vyřešil výborným programem který udělal přesně to co jsem chtěl a navíc podporuje skiny... Ten program vám dá tyhle pruhledné okraje i třeba kolem klasického windows okna (takové to co bylo na win98...) a nezpomaluje PC
Tady je ukázka:
http://img4.net/files/126/./Pruhledn%C3 ... %C3%AD.PNG
Program se jmenuje truetransparency
Tady je ukázka:
http://img4.net/files/126/./Pruhledn%C3 ... %C3%AD.PNG
Program se jmenuje truetransparency
SXG75
- JSzu
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To se mi zda pekne hnusne... Ve Viste je toto vyreseno lepe, tady je to skoro uplne pruhledne a pusobi to zmatene, neco je necitelne...
- EINEX
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
No je to docela nepřehledné ale vypadá to skvěle a jestli víš o něčem lepším tak sem s tím , navíc tam můžeš klidně udělat i svůj Vzhled ale mi tenhle stačí...
SXG75
- JSzu
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Lepsi nemam, proto sem zadny nedavam. Na skinovani nepouzivam soft. 3. stran, vlastni se mi tvorit nechce, kdyz jich existuje uz dost a ve Viste je ten, co se mi v nejvic libi uz od 1. instalace. Tenhle ti mozna staci, treba se ti neprehledne vzhledy systemu libi, navic ti zadny jiny nevnucuju, ale pro mne plati, ze neprehldny = hnusny.
- 6480jojo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mohol by si dat link na tie bootovacie obrazovky nejak som to tam nenasielKajman píše:skus třeba TuneUP 2008 je to výborny program na očistu pc a z jeho stránek múžeš stáhnou ikony bootovací tapetu start prostě vše
AMD Phenom II 940@4Ghz 1.5875V, ASUS M4A79 Deluxe, Ati Radeon 5870
4GB RAM CL4-4-4-11 800Mhz 1.8V, Corsair TX750W, Case Thermaltake ARMOR PLUS, HDD WDC 6400AAKS, Win 7 64-bit, Water cooled..

4GB RAM CL4-4-4-11 800Mhz 1.8V, Corsair TX750W, Case Thermaltake ARMOR PLUS, HDD WDC 6400AAKS, Win 7 64-bit, Water cooled..