Saints Row 2
Moderátor: Baneshee
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Saints Row 2
Asi najpouzitelnejsia herna alternativa GTAcka sa blizi.
Nove video sa nesie vo vtipnom duchu a zda sa ze to bude naozaj zabavna hra http://www.recenzeher.eu/novinka/saints ... r-trailer/
Uz len nech je oficialne potvrdene vydanie na PC.
//Thellwin - upraven název
Nove video sa nesie vo vtipnom duchu a zda sa ze to bude naozaj zabavna hra http://www.recenzeher.eu/novinka/saints ... r-trailer/
Uz len nech je oficialne potvrdene vydanie na PC.
//Thellwin - upraven název
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- indigo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Saints Row 2 (PC?, Xbox360, PS3) alternativa GTA 4
Intel Core i5-3350P@3.3GHz, ASUS P8B75-M LX PLUS, Kingston HyperX Blu XMP 2x4GB 1600MHz , Radeon HD7770,CRUCIAL M4 64GB, Seasonic 430W,Lcd 24" Dell,Nokia E52,Audi A4 121kw
- Baneshee
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Hm tak podle toho co pisou na Tiscali je jeste GTA IV vyborne optimalizovany a nenarocny
Skoda, kdyby se konverze povedla a narocnost byla vyrazne nizsi jak u GTA IV, tak mohla hra na PC slusne zabodovat.
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
- Rytmus
- Žlutá karta

-
ted je podle mě čím dál častější že konverze z konzolí jsou nenasytné
- Shack
- Začátečník

Mna len stve ze PCkari tu hru budu tym padom hned zhadzovat (ako uz aj zacali) ze je to oproti GTA4 odpad a pod. Ta hra je uplne genialna . Ma vsetko co k zabave treba a co GTA4 chyba. Akurat ma horsie grafiku aj ked ja si myslim ze ma len iny graficky styl . Konverzie z konzol dopadaju tak ako dopadaju ale niet sa comu cudovat. Prerobit kod na milion konfiguracii a kopec procesorov a este byt a nahanany vydavatelom. Ked je nieco primarne robene na konzoly je jasne ze to nemoze dopadnut dobre
Predsa len na jeden hardware sa lepsie robia hry ako na vela konfiguracii . Sa necudujem ze vela firiem na PC uz nechce robit lebo sa im to vlastne ani neoplati ....
XBOX360
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak prave som to vyskusal lenze musim povedat ze oproti GTA 4 tu aj ta zmena grafickeho nastavenia nieco aj robi, nie iba nalepenie inych textur, na medium to ide stale 33fps ako keby tam bol nejaky lock, sice som len na zaciatku v tej veznici neviem ako to pojde v exterieroch ale dovolil by som si tvrdit ze hadam o moc horsie nie ak nie stale na 33fps, na high to vyzera celkom dobre , ma to taky svoj graficky styl, pomohol by tomu vsak antialiasing. Animacie su take menej prepracovane ale zatial ma to inak nicim neodradza, vyzera to celkom zabavne.
Zato True Crime: New York city ma odradilo hned, grafika celkom dobra ale animacie hnus, animacia postavy zlozena z dvoch alebo maximalne styroch poloh posobi neuverelne sekano a nikdy som sa v tej hre nedostal cez 16fps, oproti tomu je Saints Row 2 nebo a dudy.
Uvidim az videm z vaznice ak to pojde na 33fps stabilne aj v exterieroch tak graficky to na medium je sice nic moc, ale mali by sme tu zabavnu a graficky nastavitelnu hru pre sirsie spektrum hernych strojov nez ako GTA 4 ktore je viacmenej pre plnohodnotny zazitok Quad only.
Inak kvalitu konverzie by som ohodnotil ako dobru, vsetky napovedy su zobrazovane pekne a zrozumitelne pre klavesnicu a mys a nie ako niektore porty kde sa autori ani neobtazuju a nechaju tam napovedy pre xboxovy gamepad... ovladanie je dobre nemam mu co vytknut, no a netreba k tomu instalovat ziaden bordel ako u GTA, nejake technicke problemy ako vypadavanie textur alebo padanie som zatial ziadne nezaznamenal.
Zato True Crime: New York city ma odradilo hned, grafika celkom dobra ale animacie hnus, animacia postavy zlozena z dvoch alebo maximalne styroch poloh posobi neuverelne sekano a nikdy som sa v tej hre nedostal cez 16fps, oproti tomu je Saints Row 2 nebo a dudy.
Uvidim az videm z vaznice ak to pojde na 33fps stabilne aj v exterieroch tak graficky to na medium je sice nic moc, ale mali by sme tu zabavnu a graficky nastavitelnu hru pre sirsie spektrum hernych strojov nez ako GTA 4 ktore je viacmenej pre plnohodnotny zazitok Quad only.
Inak kvalitu konverzie by som ohodnotil ako dobru, vsetky napovedy su zobrazovane pekne a zrozumitelne pre klavesnicu a mys a nie ako niektore porty kde sa autori ani neobtazuju a nechaju tam napovedy pre xboxovy gamepad... ovladanie je dobre nemam mu co vytknut, no a netreba k tomu instalovat ziaden bordel ako u GTA, nejake technicke problemy ako vypadavanie textur alebo padanie som zatial ziadne nezaznamenal.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Takovej detail - toto fórum se jmenuje PCTuning. Ne XBOXTuning.Jdi s tím protěžováním toustrů někam : ).Shack píše:Mna len stve ze PCkari tu hru budu tym padom hned zhadzovat (ako uz aj zacali) ze je to oproti GTA4 odpad a pod. Ta hra je uplne genialna . Ma vsetko co k zabave treba a co GTA4 chyba. Akurat ma horsie grafiku aj ked ja si myslim ze ma len iny graficky styl . Konverzie z konzol dopadaju tak ako dopadaju ale niet sa comu cudovat. Prerobit kod na milion konfiguracii a kopec procesorov a este byt a nahanany vydavatelom. Ked je nieco primarne robene na konzoly je jasne ze to nemoze dopadnut dobrePredsa len na jeden hardware sa lepsie robia hry ako na vela konfiguracii . Sa necudujem ze vela firiem na PC uz nechce robit lebo sa im to vlastne ani neoplati ....
To, že někteří autoři kašlou na konverze je fakt.A je to jejich problém, oni na tom tratí.
Naštěstí existují tací, jež si na tom dají záležet a hra na PC je mnohem lepší než na konzoli (Fallout 3, Mass Effect, Assassins Creed, Mirrors Edge, dalo by se pokračovat hodně dlouho).
A kdoví jak to je, IGN napálilo GTA4 PC 9.3 - tam jim špatná optimalizace nevadila?
Tenhle úsek je dost mimo, dobře do dopadá častěji než špatně.Shack píše: Ked je nieco primarne robene na konzoly je jasne ze to nemoze dopadnut dobre
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- bong
- Začátečník

-
Re: Saints Row 2
Tak co som mal moznost vyskusat Saints Row po jazde mestom som celkom zdeseny. Grafika na plne nastavenia vyzera udesne, textury sa nacitavaju pomaly, vykreslovacia vzdialenost je aj na plne nedostacujuca, jazdny model je priserny a prilis jednoduchy, a model poskodenia ani radsej nebudem opisovat.....mno uvidim ako to bude s misiami a pribehom ale zatial som velmi sklamany....to ani nehovorim o technickych problemoch, grafika s AA sa dost podoba SA....
MB: Asus P8H61-M LX soc. 1155 H61 DD3 mATX CPU: i5-2500, 3,30 GHz, 6MB, LGA1155 BOX RAM: Kingston 2x4GB DDR3, 1333MHz CL9 GPU: ASUS ENGTX560 Ti DC/2DI/1GD5 1GB/256-bit GDDR5 HDD: SAMSUNG 400 GB SATA2 16 MB - HD401LJ SSD: Kingston 64GB SSDNow V100 Series SATA2, 2.5"
- roman00
- Nováček

-
Moje hodnocení hry je takové že je to lepší než SA ale horší než IV jak graficky a hratelnostně. A když to mám porovnat ke GTA tak asi to má nejblíž k SA.
Procesor: AMD Ryzen 3600
Grafika: GAINWARD GeForce GTX 1660 Super 6G GHOST OC
RAM: 2x HyperX 8GB DDR4 3200MHz
Základní Deska: MSI X470 GAMING PLUS
Grafika: GAINWARD GeForce GTX 1660 Super 6G GHOST OC
RAM: 2x HyperX 8GB DDR4 3200MHz
Základní Deska: MSI X470 GAMING PLUS
- LukasKiller
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Chvili sem to zkousel a ta hra nevypada uplne zle, teda zhrozil sem se kdyz sem sednul do auta, ale pohral sem si s nastavenim a uz mi to neprijde tak hrozne. Alespon tam lze za neco utracet penize, coz mi v GTA4 chybi, nebo sem na to mozna zatim neprisel 
Core i5 750@ + Noctua U12P; GB P55A-UD4; Kingston 2x2GB 2000Mhz HyperX; Gainward 8800GT@; Seagete Barracuda ES 320GB; Seagete Barracuda 7200.9 160 GB; Samsung SpinPoint T 500GB; Samsung SpinPoint T 750GB; Pioneer DVR-111L; CoolerMaster Dominator; Zelman ZM-MFC2; Razer Lycosa; Razer DeathAdder; Razer Destructor
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak je to "optimalizovane" o dost horsie ako GTA 4 ale je tu aspon moznost nastavenia HDR, motion bluru atd takze na low to bezi dobre aj ked to vyzera hnusne. Inak je to somarina, ale kontroverzna, sokujuca a aj zabavna.
Sudny proces kde je chlapik obzalovany z 300vrazd , nasledne prepadnutie, sudkyna s brokovnicou... mrtva sudkyna.. alebo misia kedy je hrac prezleceny za policajta a chodi s nim kameraman ktory nataca akoze policajny zasah je tiez dobra... hlavne "zastavit" ucastnicky poulicnej bitky motorovou pilou..ehm
Inak ale ovladanie aut je hrozne, je to strasne rychle a moc prudko to zataca.
Sudny proces kde je chlapik obzalovany z 300vrazd , nasledne prepadnutie, sudkyna s brokovnicou... mrtva sudkyna.. alebo misia kedy je hrac prezleceny za policajta a chodi s nim kameraman ktory nataca akoze policajny zasah je tiez dobra... hlavne "zastavit" ucastnicky poulicnej bitky motorovou pilou..ehm
Inak ale ovladanie aut je hrozne, je to strasne rychle a moc prudko to zataca.
- Shack
- Začátečník

SR2 je zabavnejsie ako gta4 ovsem musi to ist samozrejme plynule
Paul: Ja som chodil na toto forum aj ked som bol este PCckar a podobne reci nikdy nezazneli z mojej strany na stranu konzolistov
Nazov je HRY a ZABAVA a tam patria aj konzoly 
Paul: Ja som chodil na toto forum aj ked som bol este PCckar a podobne reci nikdy nezazneli z mojej strany na stranu konzolistov
XBOX360
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No jo, však se nečerti, jen jsem si tak rejpnul : ). Ikdyž kdyby jsme to vzali exaktne technicky tak i sekce HRY a ZABAVA spadá pod PCTuning : ).Ale hlavní bylo poukázat na zjevný nepřesnosti v tém předchozím postu, to rejpnutí byl jen takovej sidebonus : )).Shack píše:SR2 je zabavnejsie ako gta4 ovsem musi to ist samozrejme plynule![]()
Paul: Ja som chodil na toto forum aj ked som bol este PCckar a podobne reci nikdy nezazneli z mojej strany na stranu konzolistovNazov je HRY a ZABAVA a tam patria aj konzoly
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Launch trailer k PC verzii Saints Row 2
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=31002&r=top
Po case hrania zistujem, ze na tej hre su dobre asi iba tie cutsceny
, naozaj nechapem ako to mohlo ziskat 83% priemerne hodnotenie vo svete na konzolach .. . konzoly maju asi naozaj nizko nastavenu latku kvality.
Velmi ma to sklamalo, po tych recenziach co som precital ako je to uletene a zabavne etc. som sa tesil ze sa pobavim, ono by sa to dalo lenze na com to mam akoze hrat? Na GTX 280 v SLI a Core i7? Ocakaval som daleko, daleko nizsie HW naroky, aj na tych low detailoch kedy to vyzera ako hra z niecoho ako Playstation 1,5 keby nieco take niekedy existovalo to nejde vzdy tak ako by si clovek predstavoval.
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=31002&r=top
Po case hrania zistujem, ze na tej hre su dobre asi iba tie cutsceny
Velmi ma to sklamalo, po tych recenziach co som precital ako je to uletene a zabavne etc. som sa tesil ze sa pobavim, ono by sa to dalo lenze na com to mam akoze hrat? Na GTX 280 v SLI a Core i7? Ocakaval som daleko, daleko nizsie HW naroky, aj na tych low detailoch kedy to vyzera ako hra z niecoho ako Playstation 1,5 keby nieco take niekedy existovalo to nejde vzdy tak ako by si clovek predstavoval.
- Shack
- Začátečník

MichiGen: Presne to je ten problem ze na PC to nejde ako ma. Na konzolach to ide krasne plynule takze my si uzivame hru 
XBOX360
- flamb
- Začátečník

První zkušenosti se hrou nejsou nejlepší. V základu je zajímavá, ale když se pokaždý v situaci, kde se něco načítá hra nehorázně trhne, tak to jde opravdu špatně.
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Fakt nechápu že to Volition tak posral.Vždyť je to po dlouhý době jejich premiéra na PC.Kde jsou doby perfektně zpracovaného PC Red Faction...........
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
SR2 si u tiscali vysluzilo 7/10
http://games.tiscali.cz/reviews/saints- ... ozdilovka/
Rovnake hodnotenie ako u GTA 4
Imo povedal by som ze na cesko slovenskych weboch sa SR2 stretava s prehliadavanim chyb a s mozno az moc optimistyckym prijatim, zatial co GTA 4 s tvrdou kritikou a nadavanim po zvyknuti si na vysoku kvalitu konverzii u Vice City a San Andreas.
GTA 4 je ale s patchom 1.0.2 uplne super, len ten blby rockstar social club, games for windows live, service pack etc...
http://games.tiscali.cz/reviews/saints- ... ozdilovka/
Rovnake hodnotenie ako u GTA 4
Imo povedal by som ze na cesko slovenskych weboch sa SR2 stretava s prehliadavanim chyb a s mozno az moc optimistyckym prijatim, zatial co GTA 4 s tvrdou kritikou a nadavanim po zvyknuti si na vysoku kvalitu konverzii u Vice City a San Andreas.
GTA 4 je ale s patchom 1.0.2 uplne super, len ten blby rockstar social club, games for windows live, service pack etc...
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to koupil, díky steamu tam mám asi patch (autodownload), a na sestavě v podpisu se to při jízdě po městě neustále posekává, jakoby to loadovalo pořád nový oblasti.Plus to má v 1680*1050/high cca 30fps maximum.A vypadá to hůř jak 5 let starý hry.A hraje se to otřesně (co se ovládání aut, fyziky atd týče).Ale mise možná jsou zábavný, to nevim.Každopádně těch 300 Kč docela lituju, GTA4 je oproti tomuhle DOKONALEJ programátorskej SKVOST!.
- godgory
- Začátečník

Na ofic. foru jsem se dočetl (nebo spíš s mojí znalostí eng. vyluštil ), že s patchem sice hra jede v průměru rychleji, ale při jízdě autem se to začne pravidelně kousat (horrible stutters). Takže asi pomůže jen reinstall, a potom vypnout autoupdate a snížit detaily.