STCC the game
Moderátor: Baneshee
- Svobi
- Nováček

STCC the game
Ahoj nemáte někdo češtinu na STCC the game . Nemuzu ji nikde najit
A jeste bych chtel rozchodit rucni brzdu nejak mi nefunguje kdyz si nastavim handbrake treba na mezernik tak nic nedela
A jeste bych chtel rozchodit rucni brzdu nejak mi nefunguje kdyz si nastavim handbrake treba na mezernik tak nic nedela
- mbc
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Re: STCC the game
vyskusaj prepisat config.ini: LANGUAGEINDEX=7
a rucnu asi nemaju vsetky auta...
a rucnu asi nemaju vsetky auta...
CPU: Q9550@3.4GHz + Noctua NH-U12P MB: Gigabyte P35-DS3R RAM: 4x2GB Geil Black Dragon VGA: Sapphire HD5770 + Accelero L2 Pro SSD: Corsair Extreme 64GB + Kingston V+ 64GB + Patriot PC25S HDD: WD10EARS + Silentmaxx + Scythe KamaBay + Noctua NF-S12-800 DVD: Samsung SH-S203D CASE: Compucase 6XG3 + 2xNoctua NF-S12B-FLX PSU: Seasonic X-650 AUDIO: Fubar4 + Creative I-Trigue 3500 + AKG K271 MOUSE: Logitech G500 + SteelPad QcK KEYB: Logitech Illuminated LCD: Benq FP241W PVA SAT: Skystar HD2 USB + SG2100 PERIF: RGT FF Pro + Logitech Chillstream + OKI Laser MFP B2500 CARS: STI+VTS
- Svobi
- Nováček

Funguje bomba diky 
- Svobi
- Nováček

Neprisel jsem zatim ani na jedno auto kde ta rucka funguje 
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Svobi
- Nováček

Normalne ji nemaj no to je pravda ,ale prece jenom to je hra a proc je tam kolonka rucni brzda vtom pripade nechapu. Jak ja bych si chtel s ruckou blbnout 
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Protoze podporu rucky obsahuje samotnej engine, ale uz ne zadny model aut.Svobi píše:Normalne ji nemaj no to je pravda ,ale prece jenom to je hra a proc je tam kolonka rucni brzda vtom pripade nechapu. Jak ja bych si chtel s ruckou blbnout
0118 999 881 999 119 7253
- RadimV
- Nováček

-
Zdravím, při šmapionátu STCC se mi některé auta a jezdci objevují na startovní listině dvakrát, některé tam nejsou vůbec. Ať snižuju a upravuju počet oponentu jakkoli, stále tam jsou nějteří jezdci dvakrát. Nevíte někdo jak to dát do pořádku, aby tam byly auta a jezdci jen jednou, nebo se jedná o neduh této hry.