IBM X31 a problém s druhou obrazovkou

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
tx3rf
Začátečník
Začátečník

IBM X31 a problém s druhou obrazovkou

Příspěvek od tx3rf »

Zdravim, připojil sem si k notesu monitor 22" jenže problém je v tom, že grafika do něj dokáže pustit jenom režimy 4:3, nevíte někdo co s tim? Neni na to nějakej patch? Nedá se na to koukat.. Protože tam mám mám default na monitoru 1680x1050pix
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: IBM X31 a problém s druhou obrazovkou

Příspěvek od Don Martinez »

Minimálně by měl jít nastavit ořez - tj. černý pruhy po stranách, ne?
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

hledal jsem, ale nemůžu to najít, kde by to mělo bejt? Má to grafiku od ATi, takže podle toho jsou upravený nabídky
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Mělo by to bjet přímo v ovladačích od grafiky - aspoň já to tam od Intelu mám pod Vyplnit panel (pak to možná bude chtít vyzkoušet všechny možnosti)...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

hm, nevim, nikde to tam nevidim, nic o ořezech.. problém vidim ve starym Catalist Control center, pokud se tomu dá tak řikat, protože tady mám sice nějakou ATi ikonku v tray, ale to co s tim můžu dělat je jenom to, že mě to přesměruje do prostředí windows, tj ovládací panely a nastavení dipsplaye ve win, takže sem se zatim nikam nehnul.
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Anebo na monitoru, "Preserve aspect ratio" anebo já to mám třeba pod ARC.

Asi těch 1680x1050 asi grafika už neumí :( .

UPDATE: tak to otevři, v nastavení rozlišení dej Upřesnit a mělo by tam být pár dalších ATI položek.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

právěže mluvim o tom upřesnit :-) nabízí mi jenom režimy 1280x1024 a 1600x1200, to s tim aspect ratio vyzkoušim, ty máš samsung monitor, že?
N@$ty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od N@$ty »

Několikrát jsem se setkal, že grafika neuměla widescreen režimy kvůli ovladačům, zkus nějaký novější ovladač.

Motherboard: ASUS Maximus II Formula; CPU: Intel Core 2 Quad E6600; Cooling: Zalman CNPS7500; RAM: 2×Corsair XMS2 2048MB DHX;
VGA:Leadtek Winfast PX8800 GTS TD 512MB; HDD: Hitachi 160GB SATAII + WesternDigital 750GB SATAII; DVD: DVD±RW LG SuperMulti GSA-H22L;
PSU: Enermax Liberty 620W DXX; Case: Thermaltake Armor Jr. VC3000BWS; OS: Microsoft Windows Vista Ultimate x64; LCD: DELL UltraSharp 2408wfp
Notebook: IBM ThinkPad R61; Intel Core2Duo T7100; 4GB DDR2; 320GB HDD 7200rpm; nVidia Quadro NVS 140M; 15,4" WSXGA+; Microsoft Windows Vista Business
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

nojo, jenže kde pro ten šrot mám sebrat novější drivery, když už snad ani nejsou? :-)
N@$ty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od N@$ty »

tx3rf píše:nojo, jenže kde pro ten šrot mám sebrat novější drivery, když už snad ani nejsou? :-)
Pokud nejsou, tak je to asi problém. Nevím jak ATi, ale na starý intel i8xx jsem novější driver, který uměl wide našel.

Motherboard: ASUS Maximus II Formula; CPU: Intel Core 2 Quad E6600; Cooling: Zalman CNPS7500; RAM: 2×Corsair XMS2 2048MB DHX;
VGA:Leadtek Winfast PX8800 GTS TD 512MB; HDD: Hitachi 160GB SATAII + WesternDigital 750GB SATAII; DVD: DVD±RW LG SuperMulti GSA-H22L;
PSU: Enermax Liberty 620W DXX; Case: Thermaltake Armor Jr. VC3000BWS; OS: Microsoft Windows Vista Ultimate x64; LCD: DELL UltraSharp 2408wfp
Notebook: IBM ThinkPad R61; Intel Core2Duo T7100; 4GB DDR2; 320GB HDD 7200rpm; nVidia Quadro NVS 140M; 15,4" WSXGA+; Microsoft Windows Vista Business
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

OmegaDrivers to vyřešily :-) konečně mám svůj "velkej" monitor :-)))
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“