Thanks for your interest in the Windows 7 Beta. The volume has been phenomenal—we're in the process of adding more servers to handle the demand. We're sorry for the delay and we'll re-post the Beta as soon as we can ensure a quality download experience.
D00M: nejsou zdechly jen to zkus v jinym prohlizeci, ja to oteviral v chromu a nic, pak sem to zkusil zkopnout do ie a v pohode..
tak to zkus v IE
jinak kdyby ste meli problemi s mirandou, kdyby vam padala, tak stacit vypnout popup okna aspon u me to pomohlo...
Tak po upgradu na betu x64 (build 7000) se mi smazalo nastavení Libraries a teď mi tam nejdou přidat adresáře ze síťových jednotek, jen to hodi error "This folder cannot be included because it is on a share that is not indexed."
Edit: podla toho navodu mi to bezi skoro od rana, no nejakych 5 hodin urcite a az teraz mi to dalo aktivacny kluc...ale to neva, hlavne ze dalo. Na forach to ludia vzdali, ale niektorym to islo hned...
Edit: podla toho navodu mi to bezi skoro od rana, no nejakych 5 hodin urcite a az teraz mi to dalo aktivacny kluc...ale to neva, hlavne ze dalo. Na forach to ludia vzdali, ale niektorym to islo hned...
Mam v planu upgrade tj.4x4GB 1066Mhz!pameti na W7 64bit ....alebo staci 2x2GB??
Ktomu bude v systeme este 8800GT 512MB!na physX + Grafika s cca do 1GB pameti...
Momentalne mam len to viz podpis...
facility píše:Mam v planu upgrade tj.4x4GB 1066Mhz!pameti na W7 64bit ....alebo staci 2x2GB??
Ktomu bude v systeme este 8800GT 512MB!na physX + Grafika s cca do 1GB pameti...
Momentalne mam len to viz podpis...
2x2GB vyjde nastejno na 32bit i na 64bit. pro smysluplné využití 64bit systému to chce minimálně 6GB. kolik bude v (32bit) systému ti nikdo neřekne, tipnul bych si že s 1GB grafikou výrazně pod 3GB. na 64bit systému to je jedno, vždycky bude k dispozici veškerá fyzická RAM.
Mám nainstalované Windows 7 Build 7000 na stroji s CPU Pentium 4 2,8 GHz na desce Asus P4P800SE, 1 GB RAM, grafika nVidia 6600 128 MB.
Problém je se zvukovkou. V předchozích verzích ovladač byl, ale zvukovka hrála špatně. Teď sice zase ovladač z Windows Update je, ale zvukovka tentokrát nevyloudí z repráku vůbec nic. Luxoval jsem už internet a zjistil jsem, že k té základní desce nedělá Asus vůbec ovladače pro Visty.
Zjistil jsem také přes Everest, že integrovaná zvukovka je AD1985, zadal jsem to do Google, ale nebyl jsem úspěšný. Dozvěděl jsem se o různých amatérských řešení, ale zatím jsem nenarazil na něco, co bude opravdu fungovat.
Máte vy nějaké idee?
facility píše: Salamunska odpoved...takze 4x4GB +1.5GB na grafike tj.celkom cca do10GB pameti
na zmysluplne vyuzitie v 64bit systeme... ...32bit uz nechcem mat...
ne, to byl jen naprosto přesný popis.
jinak paměti na grafice NELZE počítat do fyzické paměti, protože aplikace se do ní nenačítají. takže 4x4GB = 8GB. jinak na takovéhle sestavě už rovnou vypni swap, a bude to lítat perfektně.
Resp vyplatí se to dávat na notebook? (ten co mám v podpisu) Pokud to je rychlejší jak Vista (na notebooku na 800MHz to už pomalejší je), funguje tam VMWare a RMclock a Office 2007 tak je okamžitě instaluju.