Nechytám DVB-T
- K4shtan
- Nováček
-
Nechytám DVB-T
Zdravim ...mam takovy problem koupil sem si kartu AVerTV Hybrid Speedy a nechytam digitalni vysilani...sice to mam zatim pripojene jen na takovou malou antenu ktera k tomu byla pribalena ale analog naladim v poho tak digital by mel jit tim tuplem ne? Když zapnu vyhledávání tak to tak 1o min. hleda programy ale nikdy nic nenajde....
Kdyby s tim mel nekdo zkušenosti nebo vedel co s tim tak moc diky.
Kdyby s tim mel nekdo zkušenosti nebo vedel co s tim tak moc diky.
- Caderom
- Začátečník
Re: Nechytám DVB-T
Příjem televizního vysílání je velká věda (bez legrace). Rozhodně neplatí, že pokud jde analog, tak půjde určitě i digitál. Navíc jsi ani nenapsal, kde bydlíš ...
- crashPC
- Mírně pokročilý
mám taky něco na co pasuje jméno tématu. Asi od vánoc nám dosti blbne DVB-T. zdá se to spíš jako pravidelné rušení, ale těžko říct, jak tomu napomáhají mrazy.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
- Surgical
- Začátečník
-
Taky záhodno vědět, kde chytáš ten signál a jak máš orientovanou anténu. Polarizace digitálního signálu je o 90st. otočena oproti analogovému, zkus dát anténu vodorovně ....
- aliencz
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- K4shtan
- Nováček
-
no bydlím V Ostravě -porube......pres setobox sice zadna slava ale bezi nam secko a da se na to divat......jinac to otoceni nepomohlo....ale diky za rady
- gn.jirka
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Zkus jinou anténu, pichni to na tu co máš na baráku, popřípadě si pořiď nějakou leoší pokojovou. Každopádně já jsem teď bral HDéčko od Averu a na tu malou přibalenou to sviští o 106. Možná bych se ještě podíval na sílu signálu, hodně záleží když, třeba bydlíš v paneláku, tak jsou matroše co to hodně ruší. Nejlepší místo na anténu je uprostřed okna, zkus a snad to pomuže. Speedy je velice povedená karta