Problémy s WiFi sítí

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Sobosss
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Problémy s WiFi sítí

Příspěvek od Sobosss »

Dobrý den, ahoj a čau :)
Mám dva problémy s Wifi sítí a rád bych vás požádal o pomoc.

1.
Mám router Ovislink WT-2000 ARM. Do něj mám píchlej internet a z něho dva lan kabely do dvou PC. Asi si dovedete představit, jak to je. Lan běží bez problémů (net, sdílení), ale WiFi mi nejde. Kontrolka na routeru u WiFi nesvítí, jak má, ale bliká. Když na ntb dám vyhledat připojení, tak sice svojí síť vidím, ale nemůžu se na ní připojit. Otázka zní: Co s tím?

2.
Mám router EdiMax BR 6204WG. Síť stejně zapojená, lan opět bez problémů. S ntb už se lze přes WiFi připojit, ale nejde internet.

Předem díky za rady.
LukasKiller
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Problémy s WiFi sítí

Příspěvek od LukasKiller »

1. Co jsem ted koukl do manualu, tak dioda u WiFi by mela blikat, dalsi stav je ze nesviti - wifi vypnuta. Nemas tam zapnutej MAC address filtr? A co nejakej PSK (heslo)?
Core i5 750@ + Noctua U12P; GB P55A-UD4; Kingston 2x2GB 2000Mhz HyperX; Gainward 8800GT@; Seagete Barracuda ES 320GB; Seagete Barracuda 7200.9 160 GB; Samsung SpinPoint T 500GB; Samsung SpinPoint T 750GB; Pioneer DVR-111L; CoolerMaster Dominator; Zelman ZM-MFC2; Razer Lycosa; Razer DeathAdder; Razer Destructor
LukasKiller
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

2. Do mistni site se tedy dostanes, ale pak dal do internetu uz ne? Kdyz otevres prikazovou radku a zkusis tracert treba na seznam.cz(IP 77.75.72.3): tracert 77.75.72.3 tak ti to vypise pouze jeden radek?
Core i5 750@ + Noctua U12P; GB P55A-UD4; Kingston 2x2GB 2000Mhz HyperX; Gainward 8800GT@; Seagete Barracuda ES 320GB; Seagete Barracuda 7200.9 160 GB; Samsung SpinPoint T 500GB; Samsung SpinPoint T 750GB; Pioneer DVR-111L; CoolerMaster Dominator; Zelman ZM-MFC2; Razer Lycosa; Razer DeathAdder; Razer Destructor
Sobosss
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sobosss »

Problém číslo 1 je vyřešenej. Měl jsem tam zapnutej MAC address filtr, takže díky moc za radu, už to běží parádně.

Problém číslo 2 jsme zatím neřešil, až se k tomu dostanu, rád to sem postnu.
Díkes
LukasKiller
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Tak parada, nemas zac :wink:
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“