Problém s aktualizacemi a SP1-Vista

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Problém s aktualizacemi a SP1-Vista

Příspěvek od Blue Storm »

včera jsem nainstaloval nový systém (Vista Ultimate) a dneska se objevily problémy...první problém je, že pokud se chci dostat na web Micrososft Update, tak mi buď vyskočí chybová hláška od google, že stránka nebyla nalezena a nebo mi místo Microsoft Update naskočí úvodní stránka Google, když dám ve startu položku Windows Update a dám vyhledat nejnovější aktualizace, tak mi to vyhodí tuhle chybu

Obrázek

další problém je s instalací Service Pack 1...když ho chci nainstalovat, tak mi to vyhodí tuhle chybovou hlášku

Obrázek

poraďte pls někdo, co s tím...díky :(
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Problém s aktualizacemi a SP1-Vista

Příspěvek od Stano K. »

Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Problém s aktualizacemi a SP1-Vista

Příspěvek od Blue Storm »

taky jsem se na to díval, ale ten nástroj Připravenosti nejde stáhnout, protože mi to napíše, že stránka není k dispozici (v Internet Explorer 7)
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“