Mám kartu Xonar DX/XD a koupil jsem si reproduktory Z-5500. Bohuzel se mi nedari je pripojit pomoci optickeho kabelu Bandridge. Pisi No Data at dam v ovladacich PCM nebo DD. Jak to mate nastaveno vy? Kabel normalne sviti. Cekal bych, ze budou psat alespon Unkown data...
Rovnez jsem testoval pripojeni na integrovanou zvukovou kartu Realtek HD, zkousel jsem i pripojit opticky domaci kino Panasonic PT-550 a take jsem testoval 3 OS (WXP SP3, Vista SP1, Ubuntu 8.10). Nikdy ani hlasek. Kabel presto sviti a nemohl byt mnou nikdy poskozen. Tak vazne nevim co si o tom myslet.
Jedna se o tuto zvukovou kartu http://www.czechcomputer.cz/product_doc ... B628C.html , tyto reproduktory http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29680 a tento kabel http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=53413 .
Xonar DX + optika + Z-5500 = zadny zvuk
Moderátor: CageJ
- Erkil1452
- Nováček

-
- myom
- Středně pokročilý

Re: Xonar DX + optika + Z-5500 = zadny zvuk
jenom pro uplnost. vstup na repru/vystup na zvukovce mas nastaveny dobre? v ovladacich mas zapnuty spdif? dioda v konektoru sviti porad i kdyz neni aktivni...
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- Erkil1452
- Nováček

-
Na repru je
Input: Optical
No Digital Data
V Xonar DX Audio Center jsem zkousel PCM a Dolby Digital Live 44.1/48/96 i 192 kHz. Konfigurace reproduktoru 2.0, 4.0, 5.1 i 7.1. Vse aktualni ovladace primo od vyrobce na XP/Vista64. Zkousel jsem i testy v nastaveni zvuku co je ve Vistach. Nikdy zadny zvuk.
Input: Optical
No Digital Data
V Xonar DX Audio Center jsem zkousel PCM a Dolby Digital Live 44.1/48/96 i 192 kHz. Konfigurace reproduktoru 2.0, 4.0, 5.1 i 7.1. Vse aktualni ovladace primo od vyrobce na XP/Vista64. Zkousel jsem i testy v nastaveni zvuku co je ve Vistach. Nikdy zadny zvuk.
- Surgical
- Začátečník

-
Musíš zvuk přesměrovat přes digital out (SPDIF) na zvukovce. Na to žádné nastavení dekodérů ani konfigurace reproduktorů přes analogové výstupy zvukové karty nemá a nebude mít žádný vliv.
- Erkil1452
- Nováček

-
A to je tedy neco jineho, nez ze ve zminenem Xonar DX Audio Center zaskrtnu SPDIF a nastavim PCM nebo DDL rezim? Kde se to tedy dela spravne?Musíš zvuk přesměrovat přes digital out (SPDIF) na zvukovce.