Jsem uplnej looser v tomhle odvětví a tak mam doma Pc a internet klasika pres sitak napojeny do PC..
Bratříček si ted pořídil notes a chci se pripojt na muj net jenze jak?
Melo by to bít pres WI-FI aby nebylo za potreba se otravovat s kabelam je to nevyhodny a omezny.
Tak vas prím ajake navody nebo neco..
Predem dekuji.
Net/notebook
Moderátor: Don
- Malic
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Malic
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Net/notebook
kdyztak i nejake vaše skušenosti
- GfLion
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jestli to dobre chapu, mas RJ45 primo do PC?
Pokud se chce pripojit i bratr, potrebujes router. Ten zapojis (a nakonfigurujes) misto PC a to pak pripojis do nej. Pokud poridis Wi-Fi router, bude se notebook moc pripojit bezdratove, pokud jen router obe PC budou kabelem.
Pokud se chce pripojit i bratr, potrebujes router. Ten zapojis (a nakonfigurujes) misto PC a to pak pripojis do nej. Pokud poridis Wi-Fi router, bude se notebook moc pripojit bezdratove, pokud jen router obe PC budou kabelem.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- LukasKiller
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Kdyztak taky napis co mas za internetove pripojeni - ADSL, kabelovka a tak...
Core i5 750@ + Noctua U12P; GB P55A-UD4; Kingston 2x2GB 2000Mhz HyperX; Gainward 8800GT@; Seagete Barracuda ES 320GB; Seagete Barracuda 7200.9 160 GB; Samsung SpinPoint T 500GB; Samsung SpinPoint T 750GB; Pioneer DVR-111L; CoolerMaster Dominator; Zelman ZM-MFC2; Razer Lycosa; Razer DeathAdder; Razer Destructor
- Malic
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Takze ma tento router http://www.joyce.cz/c/wifi-zarizeni/wel ... ch-sma.htm
dal jsem to podle navodu samo me to vyregenovalo IPcko podle navodu dostal jsem se do nastaveni neco jsme tam zmenil a vod ty doby me to nejde kdyz dam znova vyregenovat(priradit)tu ip co me ma dat router tak me no neudela fakt nevim co stim nevim...
dal jsem to podle navodu samo me to vyregenovalo IPcko podle navodu dostal jsem se do nastaveni neco jsme tam zmenil a vod ty doby me to nejde kdyz dam znova vyregenovat(priradit)tu ip co me ma dat router tak me no neudela fakt nevim co stim nevim...
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak to neco co si zmenil vrat zpet.
V nejhorsim reset do tovarniho nastaveni.
V nejhorsim reset do tovarniho nastaveni.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530