Ahoj,
předem všem ŠTASTNÉ A VESELÉ VÁNOCE.
A teď k problému. Mám problém s mechanikou Asus, driver DRW-2014L1T . Přestala číst, psát, zkrátka všechno.
Našel jsem problém v ovladačích. Odinstaloval jsem, restartoval a furt problém. Aktualizoval-driver je aktuální. Digitálně podepsaný.
Našel jsem http://www.techsupportforum.com/hardwar ... oblem.html že nejsem jediný, ale odkaz z fóra mi nepomohl.
Dokázal by mi někdo prosím pomoct?
btw: druhý problém s tímto související. Určitě mě budete odkazovat do biosu, ale nemohu se do něj dostat. Mám Visty Home prof. 64bit, MB- Asus p5Q-E (P45) a klávku logitech připojenou přes USB.
Při startu mačkám DEL (tak, jak mi to pc nabízí pro vstup do setup_u), ale nic. Klávka jakoby nefungovala. Zkoušel jsem 8let starou PS/2 klávesnici, ale systém ji vůbec nenašel.
Předem díky za pomoc
Nefungující mechanika(driver)
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- mesil
- Nováček

-
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Re: Nefungující mechanika(driver)
Mechaniku přezkoušej v jiném PC, třeba ti odešla. V BIOSu je potřeba zapnout rozpoznání USB klávesnice... možná to budeš muset udělat obyč. klávesnicí...
Bathory
- mesil
- Nováček

-
Díky, dám vědět. Nyní nemám k dispozici jinou klávku 
- RicoCZ
- Nováček

-
Dobrý den.Mám podobný problém s DVD mechanikou Asus DRW-2014L1T Ata Device.Mechanika přestala detekovat vložená média.Při jakém-koliv se vysouvala a psala vložte zapisovatelný
disk.PC je v záruce tak jsem jej odeslal do opravy.Došlo k výměně procesoru !! a sata kabelu.Mechanika normálně načítala.Po nainstalování dvou her
mechanika opět nepracuje.Pokud vložím hru nebo film světélko na mechanice chvilku svítí pak zabliká,zhasne a nic se neděje.Při otevření pravým myšítkem napíše:
Aplikace nebyla nalezena.Ve správci zařízení je napsáno že pracuje bez závad.Přeinstaloval jsem i ovladače.Bez změny.Moc tomu nerozumím ale když v záložce
svazky zadám naplnit-napíše:Informace o svazku pro tento disk nebyly nalezeny.Mám Visty Home Premium.Pokud někdo dokáže poradit,budu rád.
disk.PC je v záruce tak jsem jej odeslal do opravy.Došlo k výměně procesoru !! a sata kabelu.Mechanika normálně načítala.Po nainstalování dvou her
mechanika opět nepracuje.Pokud vložím hru nebo film světélko na mechanice chvilku svítí pak zabliká,zhasne a nic se neděje.Při otevření pravým myšítkem napíše:
Aplikace nebyla nalezena.Ve správci zařízení je napsáno že pracuje bez závad.Přeinstaloval jsem i ovladače.Bez změny.Moc tomu nerozumím ale když v záložce
svazky zadám naplnit-napíše:Informace o svazku pro tento disk nebyly nalezeny.Mám Visty Home Premium.Pokud někdo dokáže poradit,budu rád.
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Když máš celý PC v záruce tak to neřeš a nech to řešit prodejce, protože ji asi nemůžeš vyndat a vyzkoušet v jiném PC. Pokud ano, tak to udělej.
Bathory