Gears of War II xbox 360

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
BudyCZ
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Gears of War II xbox 360

Příspěvek od BudyCZ »

Tak Gears fo War II je již od pátku venku.Kdo je štastným majtelem xboxu 360 již určitě má tutu skvělou hru (a troufám si říci že i nejlepší hru letošního roku) doma a hraje a hraje.Mě tato hra úplně ohromila .příběhová linka je výtečná a i ten závěr hry je mnohem lepší než u jedničky a to jsem si myslel že lepší závěr žádná jiná hra již nemůže mít.
ObrázekObrázek
Gears of War 2 bylo hrou které jako jediná za posledních několik let mě "přilepila" do křesla a nemohl jsem vztanout než jsem to nedohrál.Herní doba se pohybuje okolo 15hodin což není vůbec špatné ale záleží taky na jekou jedete obtížost.Jaké jsou vaše poznatky o této nabušené hře? těšíte se už na pokračování? :)

ObrázekObrázek
Mobo: ASUS B550-EXTREME / CPU: AMD Ryzen™ 9 5900X @ DEFAULT / Cooling: AMD Wraith Prism RGB LED / RAM: G.SKILL 32GB 3600MHz CL17 (2x16GB) / GPU: PowerColor RX 6800XT 16GB @ DEFAULT / HDDs :2x2TB SAMSUNG 980PRO, 2x2TB SAMSUNG SSD = 8TB SSD / PSU:Corsair HX1000i 1000W / CASE: Phanteks Enthoo Evolv X Tempered Glass stříbrná / Panel: 43" ASUS ROG Strix XG438QR 4K UHD HDR
nikl
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Gears of War II xbox 360

Příspěvek od nikl »

Gears of war 1 a 2 (dvojka je jeste lepsi) a Army of Two jsou pro mě dvě nejlepší hry na xbox 360, protože se dají hrát kooperacne na jednom xku a to je pak uplne nejvetsi narez. Je to uplne jina dimenze hrani kdyz muzete se spoluhracem vymyslet v realnym case taktiku na nepritele, ruzne se kryt a snazit se ho prekvapit. Neumim si predstavit hrat tyhle hry sam s priblblym kompem s AI.
"Vědění je moc. Můžeme tolik, kolik známe." F. Bacon
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

hmm, pre mna bol a bude Gears of War uplna somarina a stale neviem pochopit, co extra bolo v tom zavere, ze to niekto povazuje za nieco super. Standardny, nudny, dopredu predpovedatelny zaver. Asi nehras hry moc dlho, ked ta tak dostal GoW. Myslim, ze su stovky hier s rovnako "dobrym" a lepsim zaverom. A pribeh jednicky? Chod z bodu A do bodu C, cez B... a po ceste tych medzizastavok este pribudne, aby sa to natiahlo.

2nikl: aj nepriatel je zivy protivnik? Lebo vymyslat strategiu so zivym spoluhracom na tupe AI je furt to iste, ako vymyslat strategiu sam.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
BudyCZ
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BudyCZ »

Wuuduu(de)..ono je todle věcí osobního názoru.každému sedne něco..Já jsem u her cca od jejich vzniku (pong doom a spol..) ale zatím mě takhle uchvátilo jen pár her jako gears of war a to byla serie max payne half-life cod a far cry...Je pravdou že až tak neotřelého tam nic moc nebylo ale vzhledem k tomu co v dnešní době vychází za hry a za filmy se stále jedná u GoW o velice silný nadprůměr který mě vyloženě uchvátil.
Mobo: ASUS B550-EXTREME / CPU: AMD Ryzen™ 9 5900X @ DEFAULT / Cooling: AMD Wraith Prism RGB LED / RAM: G.SKILL 32GB 3600MHz CL17 (2x16GB) / GPU: PowerColor RX 6800XT 16GB @ DEFAULT / HDDs :2x2TB SAMSUNG 980PRO, 2x2TB SAMSUNG SSD = 8TB SSD / PSU:Corsair HX1000i 1000W / CASE: Phanteks Enthoo Evolv X Tempered Glass stříbrná / Panel: 43" ASUS ROG Strix XG438QR 4K UHD HDR
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

jj na Pongu som zacinal aj ja, a sranda je, ze ma ako priklad tiez napadol Max Payne, napr. alebo sila pribehu Final Fantasy VII. Ale GoW? Asi som presiel iny GoW.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
aliencz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aliencz »

A opět úspěšná: http://www.hrej.cz/novinky/2008/12/09/p ... iony-kusu/ Doufám, že se také dočkáme na překopání na PC jako u prvního dílu.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Bože, jen to ne.. :-D
aliencz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele: