Mrtvi USB kluc kvoli XP?

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
HondaSK
Nováček
Nováček

Mrtvi USB kluc kvoli XP?

Příspěvek od HondaSK »

cawte, dneska som si potreboval preniest nejake veci z notasu s Vista cez USB kluc do PC s XP.USB kluc na viste este normalne fungoval takze som nakopiroval co mi treba a strcil usb do XP.Lenze XP mi nespoznava USB kluce.Nakoniec som USB kluc vytiahol a dal naspet do notasu lenze uz USB kluc nereagoval,neblikal a ani notas ho uz viacej nechce spoznavat.Mal som MP3 ku zase som dal nakopirovat veci a strcil do pc s XP a aj mp3 je tiez mrtve a akoby uz nefungovalo jeho usb.notas mam toshibu core duo atd a PC athlon 2400 XP, nechapem preco ked som z PC s Xp vybral USB kluce tak sa spravaju ako mrtve.
looney
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Mrtvi USB kluc kvoli XP?

Příspěvek od looney »

HondaSK píše:cawte, dneska som si potreboval preniest nejake veci z notasu s Vista cez USB kluc do PC s XP.USB kluc na viste este normalne fungoval takze som nakopiroval co mi treba a strcil usb do XP.Lenze XP mi nespoznava USB kluce.Nakoniec som USB kluc vytiahol a dal naspet do notasu lenze uz USB kluc nereagoval,neblikal a ani notas ho uz viacej nechce spoznavat.Mal som MP3 ku zase som dal nakopirovat veci a strcil do pc s XP a aj mp3 je tiez mrtve a akoby uz nefungovalo jeho usb.notas mam toshibu core duo atd a PC athlon 2400 XP, nechapem preco ked som z PC s Xp vybral USB kluce tak sa spravaju ako mrtve.
nezkraoval sis nekde neco a nemas na tom usb prepeti ? i kdyz tj asi blbost pze by to neustala deska :X
podpis byl odstranen protoze prekrocil unosnou hranici demence.
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“