Mrtvi USB kluc kvoli XP?
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- HondaSK
- Nováček

-
Mrtvi USB kluc kvoli XP?
cawte, dneska som si potreboval preniest nejake veci z notasu s Vista cez USB kluc do PC s XP.USB kluc na viste este normalne fungoval takze som nakopiroval co mi treba a strcil usb do XP.Lenze XP mi nespoznava USB kluce.Nakoniec som USB kluc vytiahol a dal naspet do notasu lenze uz USB kluc nereagoval,neblikal a ani notas ho uz viacej nechce spoznavat.Mal som MP3 ku zase som dal nakopirovat veci a strcil do pc s XP a aj mp3 je tiez mrtve a akoby uz nefungovalo jeho usb.notas mam toshibu core duo atd a PC athlon 2400 XP, nechapem preco ked som z PC s Xp vybral USB kluce tak sa spravaju ako mrtve.
- looney
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Mrtvi USB kluc kvoli XP?
nezkraoval sis nekde neco a nemas na tom usb prepeti ? i kdyz tj asi blbost pze by to neustala deska :XHondaSK píše:cawte, dneska som si potreboval preniest nejake veci z notasu s Vista cez USB kluc do PC s XP.USB kluc na viste este normalne fungoval takze som nakopiroval co mi treba a strcil usb do XP.Lenze XP mi nespoznava USB kluce.Nakoniec som USB kluc vytiahol a dal naspet do notasu lenze uz USB kluc nereagoval,neblikal a ani notas ho uz viacej nechce spoznavat.Mal som MP3 ku zase som dal nakopirovat veci a strcil do pc s XP a aj mp3 je tiez mrtve a akoby uz nefungovalo jeho usb.notas mam toshibu core duo atd a PC athlon 2400 XP, nechapem preco ked som z PC s Xp vybral USB kluce tak sa spravaju ako mrtve.
podpis byl odstranen protoze prekrocil unosnou hranici demence.