Windows 7 - vše okolo připravovaného OS - beta i RC

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
michalv
Začátečník
Začátečník

Re: Windows 7; Windows Seven-vše okolo nového připravovaného OS

Příspěvek od michalv »

Na ten Send Feedback existuje trik jak ho odstranit.
http://www.mydigitallife.info/2008/12/0 ... 7-beta/cs/
AMD Ryzen 7 5700x, Radeon 5700XT 8GB, Gigabyte B550M-DS3H, 16GB DDR4 3200Mhz
D00M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D00M »

w00t? proč odstraňovat možnost odeslání názoru ve verzi, která je primárně určená k testování?

to mi přijde jako docela solidní prasečina.
mrtvola: A64 x2 3800+ (Toledo E6) | Arctic Cooling Freezer 64 Pro | Asus A8R-MVP (xPress 1600) | 4x 1GB Kingston DDR-400 | Leadtek GF 8600 GT | Accelero S1 | LG GSA 4163B (pude z domu)
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM

Doom bloguje, poslouchá muziku, chová bílého Supa a silničku.
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smith »

Sabracon píše:+Windows Media Center
no mě přijde více méne stejný jako na Vistě ... málo možností nastavení, atd...
ale nějak moc jsem ho nezkoumal
Sabracon píše:+konecne vyuziju 4GB ram
32-bitová verze nevyužije 4GB RAM ... a 64-bitová verze jakéhokoliv Windows využije 4GB RAM
Sabracon píše:-Zaboha jsem nemoh nainstalovat Deamon a Alchohol. Oba chtely restart PC ale pak kdyz to nabehlo , instalace pokracovala ale stejne ve stejnym bode chtely restart. Njn Beta stim nic nenadelam.
protože nejde nainstalovat SPTD ... tuším, že WinISO funguje
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Může mi někdo potvrdit nebo vyvrátit funkčnost Comoda a Aviry na x64 verzi? Nechce se mi tahat 5GB jen proto, abych zjistil, ze tam nejdou :?
.
Sabracon
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sabracon »

To Smith:
Do tetka jsem pouzival XP a visty jenom chvilku takze jsem nezkousel vsechny jeho funkce a ani jsem o nich nevedel ze tam jsou.Proste jsem psal o tom co me ve W7 potesilo. Ten muj pohled je co rozdil mezi XP x86 a W7 x64. Samohrejme ze vim ze jakakoliv x64 verze OS vyuzije 4gb ram a vic. Taky jsem mel chvilku XP x64 ale mel jsem problemy s ovladacemi tak jsem presel z5 na XP x86 a na visty se mi nechtelo v ty dobe kdy jsem o nich uvazovat tak jeste nebyli tak "vyladeny(naky programy a ovladace mi nesli)" jako tet. Kazdopadne jsem zvedavej jak bude vypadat full verze a ze to bude krok v pred ve vyvoji.
Intel Core 2 Q6600 2,4 ghz@3Ghz // Arctic-Cooling Freezer 7 // Gigabyte MB GA-P35-DS3L (rev. 2.0) // PowerColor HD 4850 512MB DDR3 // A-Data Vitesta EE 4GB (kit 2x 2GB) 800+ MHz // Samsung SpinPoint F1 3.5" 640GB HD642JJ // Sony Nec AD-7200S černá OEM
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

zkousel jste nekdo kerio firewall v aktualni verzi? po instalaci a restartu mi uz win nenabehli.

rozchodil nekdo audigy 2 zs nebo nejakou jinou audigynu s tim, ze mu slo zapnout creative audio console kde se nastavuje 5.1 zvuk atd? me to vyhazuje chybu. ovladace to sice najde z netu automaticky ale hraje to mrzute a bez HW akcelerace.
nechtel bych tento system odsoudit jen kvuli zvuku stejne jako jsem to udelal u vist.
jamaica

Příspěvek od jamaica »

Jenže tohle není problém Win7 ale společnosti Creative která na ovladače hodila bobek a myslela si že lidi budou hloupý a pudou si koupit nový zvukovky. Jenže dneska sou už na deskách tak kvalitní audio čipy že samostatná karta má význam snad už jen pro audiofila.
jamaica

Příspěvek od jamaica »

Lidi mam následující problém:
Windows 7 mě nenechají udělat rating. Spustím otestování HW,dojede to tak do 2/3 a pak se to ukončí.Vyskočí jen hláška že Windows nemohou spočítat rating - ukončeno uživatelem.Přitom nic neukončuju,na nic nehrabu. Tady je sestava na který to jede:

Deska - DFI LanParty 875P-T
2xHDD Seagate Barracuda SATA 160GB
procesor - intel pentium 4 HT Prescott 3,0Ghz LGA 775
grafika - nVidia Palit 6800GS AGP 256MB
paměti 4x512MB DDR Kingston
zvukovka - Creative Sound Blaster 5.1

Ovladače mam instalovaný všechny a dobře.Všechny si je natáhli Win7 hned po instalaci. Jen na zvukovku sem si dal ovladače od KX project,fungovali pod vistou a tady jedou v kompatibilitě vista.
Ovladače k tiskárně a skeneru sou zatím taky natažený Win7,originál od HP mam visťácký ae zatím sem je nedával,ty by snad neměli bejt nutný.
Nevíte někdo co s tím?
koutas
Nováček
Nováček

Příspěvek od koutas »

Caute, mam starsi notas Acer TM4101wlmi, nainstaloval sem win 7 a vsecko jede v pohode jenom mam problem se zvukem. Nikde nemuzu sehnat driver pro zvukovku, je tam nejaka Conexant AC-Link Audio (melo by to byt Cx20468). Kdyz si windows naistaluje jejich drivery tak zvuk jede, ale je neposlouchatelnej, "trha se, praska" a kouse se celej notas :( nevite prosim nekdo co s tim? Diiky za kazdej tip
Sabracon
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sabracon »

Uz se nekomu povedlo rozbehat ve W7 5.1 zvuk na zvukovce Realtek alc888. V nakych hrach mi woofer zaduni ale mp3 a filmy ani tuk.

EDIT: Vyreseno stahnul jsem ovladace od tut http://www.realtek.cz/driver.php?realtek=sound a uz to jede. Akorat jsem musel odinstalovat puvodni ovladace.
Naposledy upravil(a) Sabracon dne stř 14. led 2009, 17:41, celkem upraveno 1 x.
Intel Core 2 Q6600 2,4 ghz@3Ghz // Arctic-Cooling Freezer 7 // Gigabyte MB GA-P35-DS3L (rev. 2.0) // PowerColor HD 4850 512MB DDR3 // A-Data Vitesta EE 4GB (kit 2x 2GB) 800+ MHz // Samsung SpinPoint F1 3.5" 640GB HD642JJ // Sony Nec AD-7200S černá OEM
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

tak koukam s tim zvukem jsou nejaky problemy. moje audigy je mrtva i s ovladacema upravenyma od daniela_k a na druhou stranu zas integrovanou zvukovku nemuzu ze systemu dostat.
<big>lama
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od <big>lama »

jsem tak rád že na notesu nemám creativku zvukovku :-D
Brácha ji má taky a nepořešili jsme to tak jsme na to hodili bobek a střelili tam zpátky XPčka.
Bych se asi vybod na celej pitomej creative a koupil něco jiného kvalitnějšího a hlavně něco co nemá tak zdrbané ovladače :oops:
nejaky novejsi iPhone a novejsi Macbook
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

no ja uz to mam tak rozmrdany tolika ovldacema ze uz nemuzu delat vubec nic.
format a nova instalace win 7 to jistí, audigy zatim zahazovat nebudu verim ze se nejakej ovladac najde
laginoo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od laginoo »

no ja teda nevim jak vam ale me sla normalne nainstalovat audigy2zs jak pod x86 tak x64 ale vubec sem neinstaloval ty ovladace z ms updatu ( ty totiz po nainstalovani nehorazne praskyly - nepouzitelne ) ale klasicke vistacke x64 2.18.0001 a pokud vim tak mi slo i audio console bez chyby
MB: TUF B550M+ CPU: Ryzen 5 5600 RAM: Crucial Ballistix 4X8GB DDR4 3200@3666 VGA: XFX RX 6700XT HDD: SSD 990EVO 1TB, 2xHDD WD 4TB AUDIO:Logitech Z-5500 PSU: Focus GX-750W CASE: NZXT Phantom, Mugen Max, Noctua redux
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

potvrdzujem bezproblemovy chod USB SB X-fi Surround 5.1. Fungovala super uz po instale systemu, avsak nahodil som vistacke 64bit najnovsie zo stranok creative.
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

tak to ze karty X-fi budou fungovat o tom se nespekulovalo. tam neni problem. horsi to je u majitelu strasich Audigyn .

kdyz mi bezi video nebo mp3 tak mi pri praci na pc , respektive kdyz mi zapracuje HDD , zvuk prska, ruzne se pozastavuje atd.. myslim ze to zase bude problem v ovladaci k disku. co myslite? da to docela makacku to poladit
Stricekfido
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stricekfido »

tak uz jsem si nainstalil win7,rychlost paradni,ovladace si to naslo jen na zvuk musim nejake doladit,mam chipset via a zvuk hrozne chrasti a je nekvalitni ale na viste vse ok,nema nekdo nejakou zkusenost?
Win mi nastaily rozliseni 1600xneco a je to hrozne mrnavoucke ale zase kdyz dam 1280x1024 tak je to priserne,musim si asi zvyknout na 1600.
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

co jsem si zatim stacil vsimnout, tak vsichni jsou nadseny ze zacatku ale postupem casu se zacinavaji vyloupavat ruzny a ruzny drobnosti a mouchy, vetsinou s ovladacema..

me se konecne podarilo najit plne funkcni ovladace na Audigy 2 ZS , sice se mi zvuk zadrhava, kdyz jede treba antivir nebo neco tak zvuk nejde poslouchat. ale v nastaveni funguje woofer a 5.1
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Zub píše:co jsem si zatim stacil vsimnout, tak vsichni jsou nadseny ze zacatku ale postupem casu se zacinavaji vyloupavat ruzny a ruzny drobnosti a mouchy, vetsinou s ovladacema..
no ale to se přece dá čekat když to je betaverze a oficiální ovladače v podstatě neexistujou. nebo to u jiného OS bylo někdy jinak?
ignorelist: kremrole a dezoláti
iks
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od iks »

Holda píše:Může mi někdo potvrdit nebo vyvrátit funkčnost Comoda a Aviry na x64 verzi? Nechce se mi tahat 5GB jen proto, abych zjistil, ze tam nejdou :?

win7 64b ve vmware

avira antivir se v poradku nainstaloval a po restartu systemu nabehl ale nejde mi aktualizovat nevim jestli to je jen nakej vypadek nebo za to muze win7 ten antivir neznam

edit : dneska prosel updatet takze avira je ok

comodo internet security 64b - u me bylo potreba vypnout uac {mozna ze tohle potreba neni ale mam ho vyplej defaultne} + nastavit instalatoru kompatibilitu s win vista + spustit instalaci jako administrator pokud jsem toto neudelal instalace nedobehla do konce. Po te se firewall nainstaloval a zda se ze i funguje 100% funkcnost ale nezarucim
Naposledy upravil(a) iks dne ned 18. led 2009, 18:30, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“