Saitek Cyborg Keybord pls HELP s bocnimi klavesami

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
ketas
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Saitek Cyborg Keybord pls HELP s bocnimi klavesami

Příspěvek od ketas »

Zdravim, koupil jsem si Saitek Cyborg Keyborde , do mechaniky dal CD a nechal nainstalovat software....ten sem pak v PC nenalez ani po opetovne instalaci. A tudiz nevim ani jak naprogramovat bocní klávesy klavesnice...muze mi pls nekdo poradit jak instnout sofware a jak naprogramovat klavesy?...prpadne co vse se dá na bocní klávesy dát...děkuji
Ryck
Začátečník
Začátečník

Re: Saitek Cyborg Keybord pls HELP s bocnimi klavesami

Příspěvek od Ryck »

Restartuj PC, to by melo zabrat
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
userfriendly
Nováček
Nováček

Příspěvek od userfriendly »

Mám úplně stejný problém. Systém Vista 64bit.

Instalátor se tváří, že nainstaloval ovladače i program pro makra, ale tento není nikde k nalezení. Vyzkoušel jsem několik verzí SST programu, ale bezvýsledně. Prosím poraďte jak postupovat při instalaci.

EDIT: Restart nepomáhá.
IvoPX
Nováček
Nováček

Příspěvek od IvoPX »

Na www.saitek.cz najdes kontakt napis jim email popis chybu podepis se a pod jmeno napis K0fast , je to jejich interni kod pro VIP tech.podporu.
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“