AC Freezer Xtreme

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Odpovědět
pI3rre
Nováček
Nováček

AC Freezer Xtreme

Příspěvek od pI3rre »

Čaute chlapi. Mám tento chladič, ale hned při tom jak jsem ho montoval na základku a zapl jsem PC jedna hmoždínka se utrhla a spadl ( děsný patent .. ). Chci se zeptat jak by jste ho jinak upevnili. našel jsem už něco s těma šroubkama M4 http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... mitstart=1
ale vůbec nevím jak na to :D. Nepochopil jsem to z toho tak jeslti by mi to tady někdo mohl více popsat. Díky moc :D
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: AC Freezer Xtreme

Příspěvek od Highlander »

Co na tom nechápeš ? Místo těch hmoždinek použiješ šroubky M4 a stáhneš matičkama M4, tak jak to je na poslední obrázku toho linku... Pro lepší pocit, tam můžeš dát průžinky, ale neni to potřeba.
pI3rre
Nováček
Nováček

Příspěvek od pI3rre »

No už jsem nad tím tedka kutil a asi už mi to došlo :D. Dík
pI3rre
Nováček
Nováček

Příspěvek od pI3rre »

jo jěště dotaz. Koupil jsem si http://www.alfacomp.cz/php/index.php?ei ... chSubmit=1
myslel jsem že to přišroubuju pomocí těch šroubků ale nevlezou se do těch otvorů z chladiče, ale když dám z těch šroubk ty průžinky pryč už se to tam vleze. Můžu to přišroubovat bez těch pružinek ?
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

můžeš pokud to tak jde... ty pružinky vyrovnávají pouze nestejnosměrné dotahování. Jelikož, se tím dotahuje jenom rámeček k základní desce, tak ty pružinky tam nejsou vůbec potřeba.
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“