Co si myslíte o dnešním článku Radka Hulána
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Co si myslíte o dnešním článku Radka Hulána
Zde je nutné se zamyslet, a brát ono dílo jako "sociologický" průzkum.
1. Je text tak špatný, jak mnozí tvrdí, jen proto že to psal Radek?
2. Kdyby tam byl jiný autor, byla by úspěšnost vyšší?
3. Je tohle téma, kde bude vždy v komentech "boj"?
4. Proč Radek Hulán tolik jitří nálady lidí, ať napíše cokoliv?
5. Proč nemohou lidé prostě zapomenout na jeho dávné výroky, a přijmout dnešní článek pouze z faktického hlediska?
Co myslíte, kde je pravda ...? A chcete se s Radkovými názory setkávat i nadále?
1. Je text tak špatný, jak mnozí tvrdí, jen proto že to psal Radek?
2. Kdyby tam byl jiný autor, byla by úspěšnost vyšší?
3. Je tohle téma, kde bude vždy v komentech "boj"?
4. Proč Radek Hulán tolik jitří nálady lidí, ať napíše cokoliv?
5. Proč nemohou lidé prostě zapomenout na jeho dávné výroky, a přijmout dnešní článek pouze z faktického hlediska?
Co myslíte, kde je pravda ...? A chcete se s Radkovými názory setkávat i nadále?
- myom
- Středně pokročilý

Re: Co si myslíte o dnešním článku Radka Hulána
presne tohle je to, proc se hulanovy clanky nedaji cist. je brutalne vztahovacny. kdyby to napsal tak jak by to napsal kazdy normalni pisalek, tak se to da i cist. kdyby nad tim clankem nebylo jeho jmeno, tak bych si i tak myslel, ze to napsal on. clanek je odrazem veskerych hulanovych textu. byt je myslenka zajimava, neumi ji citelne podat. neni to zadna jeho chyba, dela to naschval. proto bych jeho dalsi publikovani na pct videl nerad.Téměř denně sedím deset až dvanáct hodin u počítače a pracuji. Mám v něm výkonnou grafickou kartu NVIDIA GTX 280, rychlý quadcore procesor a hromadu RAM, ale přesto na něm nehraji hry. Pokud chci relaxovat, pouštím si zásadně Xbox 360.
Naposledy upravil(a) myom dne sob 17. led 2009, 13:45, celkem upraveno 1 x.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- tx3rf
- Začátečník

-
Osobně mi je jedno kdo to píše, na článku nevidim nic špatnýho, ač ho nemám rád, tak to neodsuzuju. Ale gratuluju, povedlo se mu zase rozpoutat válku po delšim útlumu
1, text neni špatnej, ale občas je tam nějaká narážka z jeho strany vůči warezu, taky se rád chlubí tim co má, když tohle vypustí, tak to bude bezproblému
2, nebyla
3, ano, pokud někdo nedokáže pochopit, že to musí brát jako text a ne jako útok na čtenáře tak ano
4, lidi si pamatujou
5, nezapomenou, protože jim šel proti srsti..
1, text neni špatnej, ale občas je tam nějaká narážka z jeho strany vůči warezu, taky se rád chlubí tim co má, když tohle vypustí, tak to bude bezproblému
2, nebyla
3, ano, pokud někdo nedokáže pochopit, že to musí brát jako text a ne jako útok na čtenáře tak ano
4, lidi si pamatujou
5, nezapomenou, protože jim šel proti srsti..
- barco
- Středně pokročilý

1. Text nieje zlý, naopak, je to kvalitne napísaný článok. Pre niektorých je ale automaticky zlý len preto, že to písal p. Hulán, to je pravda.
2. Úspešnost ? Tým myslíš konkrétne čo ? Čítanosť by určite bola menšia, ale negatívne názory by prevládali aj tak, uverejniť na PC webe s veľkým počtom testov v hrách článok, ktorý je proti nim defacto zameraný určite nieje múdry krok.
3. Áno, určite, fanboys sa vyskytujú aj tu.
4. Pretože má povedzme "zaujímavé" názory, ktoré pravidelne prezentuje na svojom blogu. Väčšinou je to na štýl "produkt xy je dokonalý, yx je blbosť, nekupovať".
5. Nemyslím, že sú to tak dávne výroky
"Ako poznamenal sám autor, článok vyjadruje jeho osobný názor, tak sa teda pýtam, čo robí na serióznom webe ? Prečo nieje uverejnený na blogu autora či b.logu tu na PCT ?"
//určite by nebolo na škodu, kebyže sa tu vyjadrí aj sám autor
2. Úspešnost ? Tým myslíš konkrétne čo ? Čítanosť by určite bola menšia, ale negatívne názory by prevládali aj tak, uverejniť na PC webe s veľkým počtom testov v hrách článok, ktorý je proti nim defacto zameraný určite nieje múdry krok.
3. Áno, určite, fanboys sa vyskytujú aj tu.
4. Pretože má povedzme "zaujímavé" názory, ktoré pravidelne prezentuje na svojom blogu. Väčšinou je to na štýl "produkt xy je dokonalý, yx je blbosť, nekupovať".
5. Nemyslím, že sú to tak dávne výroky
Tak, ako som už napísal v diskuzí pod článkom:OBR píše:Co myslíte, kde je pravda ...? A chcete se s Radkovými názory setkávat i nadále?
"Ako poznamenal sám autor, článok vyjadruje jeho osobný názor, tak sa teda pýtam, čo robí na serióznom webe ? Prečo nieje uverejnený na blogu autora či b.logu tu na PCT ?"
//určite by nebolo na škodu, kebyže sa tu vyjadrí aj sám autor
.
- zombux
- Odborník PCT

článek je záměrně zjednodušený a provokativní, ale myslím že to je jedině dobře. jako běžný článek by toto neprošlo, ale na víkend je to naprosto legitimní. nemyslím si že článek takovéhoto typu by se měl objevovat často, pak bychom sklouzli k bulváru, ale jednou za čas určitě ano. když už nic, tak to dokope lidi k diskusi. většina diskutérů bohužel umí jen nadávat, ale i tak se tam občas objeví diskuse skutečně k tématu.
abych odpověděl na tvoje otázky: 1. a 2. z pohledu většiny určitě ano, stejný článek podepsaný třeba Rybkou by sklidil naprosto odlišné komentáře, a nejspíš i ovace. 3. asi ano, boj mezi PC a konzolemi vždy byl a bude, a nejvíc budou řvát ti, kteří konzoli v životě neměli. 4. za to může sám, svými výroky na blogu - nemyslím to nutně špatně, jen konstatuju. 5. vždycky je nutné najít někoho kdo se odlišuje svým názorem, a komu se proto bude nadávat, a jedno jestli to je Radek Hulán, Zdeněk Obermaier nebo Bill Gates.
abych odpověděl na tvoje otázky: 1. a 2. z pohledu většiny určitě ano, stejný článek podepsaný třeba Rybkou by sklidil naprosto odlišné komentáře, a nejspíš i ovace. 3. asi ano, boj mezi PC a konzolemi vždy byl a bude, a nejvíc budou řvát ti, kteří konzoli v životě neměli. 4. za to může sám, svými výroky na blogu - nemyslím to nutně špatně, jen konstatuju. 5. vždycky je nutné najít někoho kdo se odlišuje svým názorem, a komu se proto bude nadávat, a jedno jestli to je Radek Hulán, Zdeněk Obermaier nebo Bill Gates.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Nechápu proč je "článek" takového typu vůbec zveřejněn zrovna na PCT. Jako sociologický průzkum ho nelze považovat, protože jsou zde uvedeny jen doměnky a názory autora.OBR píše:Zde je nutné se zamyslet, a brát ono dílo jako "sociologický" průzkum.
Téma článku špatné není, jen styl psaní tak typický pro autora je mnoha lidem, včetně mně, "proti srsti".OBR píše:1. Je text tak špatný, jak mnozí tvrdí, jen proto že to psal Radek?
Pokud by jiný autor pojal článek jiným způsobem, vynechal invektivy a osobní sympatie, mohlo by to dopadnout úplně jinak.OBR píše:2. Kdyby tam byl jiný autor, byla by úspěšnost vyšší?
Téma samo o sobě je trochu kontroverzní, PCT je přeci jen web orientovaný hlavně na uživatele PC platformy.OBR píše:3. Je tohle téma, kde bude vždy v komentech "boj"?
Viz. odpověď na 1. bod.OBR píše:4. Proč Radek Hulán tolik jitří nálady lidí, ať napíše cokoliv?
Lidé se jen tak nezmění přes noc (za pár týdnů). Pokud chce RH provokovat, ať tedy provokuje, ale pouze na svém blogu.OBR píše:5. Proč nemohou lidé prostě zapomenout na jeho dávné výroky, a přijmout dnešní článek pouze z faktického hlediska?
NE a také mě celkem pobavil výrok RH, cituji: „Ani ty se nemůžeš od článku a diskuse odtrhnout, a klikáš, zobrazuješ reklamu, klikáš... Děláš přesně to, co autor a redakce chce.“ - Pokud se redakce tímto způsobem snaží zvýšit návštěvnost, tak Bůh s námi...OBR píše:Co myslíte, kde je pravda ...? A chcete se s Radkovými názory setkávat i nadále?
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
redakce nepotrebuje zvysovat ctenost, mame ji bezkonkurencne nejvyssi z CZ IT magazinu ... tento clanek byl zamernou sondou, kontroverzni tema a jeste kontroverznejsi autor ... premejslel jsem zda bude chyba toto uverejnit, ale stalo se a proste se to asi uz nestane. Bylo zajimave sledovat to co se deje ... ze pouze kvuli jmenu autora je takovy humbuk ... toto hlavni ponauceni do budoucna ...
- Fifi
- Středně pokročilý

Po přečtení první strany jsem se šel zabývat něčím zajímavějším. Velmi nerad bych se s články této osoby (a už vůbec ne osobně) kdy dále setkal. OBR je sice také někdy docela arogantní, ale Hulán se prostě nedá číst.
- Woyta
- Středně pokročilý

Radek pise clanky docela kontroverzne a obcas si i sam odporuje. Napred si stezuje, ze pro hrani na PC musi byt vse nativnim rozliseni, jinak to nema smysl (proto potrebujeme vykone pc, vykone grafiky) a v dalsi casti mu najednou nevadi upscale 720p.
Mam rad Rybkovi uvahy. Cely problem popise, analyzuje a udela zaver. Tady je zaver hned na zacatku aporad jen slysime co je spatne. To je Hulanuv styl.
Napred si stezuje, ze pro hrani na PC musi byt vse nativnim rozliseni, jinak to nema smysl (proto potrebujeme vykone pc, vykone grafiky) a v dalsi casti mu najednou nevadi upscale 720p.
Jeho clanky obsahuji malo faktu. Jde o prezentaci jeho osobniho nazoru. cili jde o blog.
Rybka by to napsal mnohem lepe. (Rybka: nechces si zkusit strihnout clanek na tohle tema pro porovnani?
)
Tohle tema casem vymizi. Konzole a PC jsou si cim dal tim blizsi. Za chvili, z nich bude neco jako EEE PC.
Setkavat se s nim zde nadale? Ban tu asi bezduvodne nedostal.
Mam rad Rybkovi uvahy. Cely problem popise, analyzuje a udela zaver. Tady je zaver hned na zacatku aporad jen slysime co je spatne. To je Hulanuv styl.
Napred si stezuje, ze pro hrani na PC musi byt vse nativnim rozliseni, jinak to nema smysl (proto potrebujeme vykone pc, vykone grafiky) a v dalsi casti mu najednou nevadi upscale 720p.
Jeho clanky obsahuji malo faktu. Jde o prezentaci jeho osobniho nazoru. cili jde o blog.
Rybka by to napsal mnohem lepe. (Rybka: nechces si zkusit strihnout clanek na tohle tema pro porovnani?
Tohle tema casem vymizi. Konzole a PC jsou si cim dal tim blizsi. Za chvili, z nich bude neco jako EEE PC.
Setkavat se s nim zde nadale? Ban tu asi bezduvodne nedostal.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- facility
- Začátečník

-
Autor mal pouzit vystiznejsi nazov clanku......
Jak jsem se stal Psychopatem a zanevřel na PC
Inak je to paradny clanok
je to nejaka autobiografia IT maniaka ktory onanuje s X-box v kresle ?

Jak jsem se stal Psychopatem a zanevřel na PC
Inak je to paradny clanok
Abit IP35 pro , e2180@ 3 Ghz, 6GB A-DATA 800MHz @900Mhz, Asus 8800GT 512 MB,Barracuda 11. 500GB,WD 640GB,Noctua NH-U12F,Coollaboratory Liquid Pro,Corsair VX550W,Cooler Master CM690,Win XP SP3 NASA2 & Vista Ultimate 64bit Corporate Edition *Nejen hacking *Andreas Claus Rychlokurz finanční krize *Dolezite.sk *Cosmos Club * Global Economic Dictatorship
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
osobne mam take Xko i PS3 ale od hrani na PC me to tedy neodradilo a ja myslim ani Hulana ... ale jeho clanky jsou proste na kost, tedy i tento ... pravdu v nem ale nehledej ... Hulan 100pro furt masti gamesny na PC, takhle tvrdej byl jen pro ucel tohoto textu ...
- myom
- Středně pokročilý

OBR: takze ma vubec cenu vedome uverejnovat lzi? 
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Jaký má tedy ten "článek" smyslOBR píše:osobne mam take Xko i PS3 ale od hrani na PC me to tedy neodradilo a ja myslim ani Hulana ... ale jeho clanky jsou proste na kost, tedy i tento ... pravdu v nem ale nehledej ... Hulan 100pro furt masti gamesny na PC, takhle tvrdej byl jen pro ucel tohoto textu ...
- zombux
- Odborník PCT

aby se čtenáři zamysleli a diskutovali? to bohužel nejde, protože většina lidí jen pořvává, kdyby byl článek jakýkoli tak reakce bude úplně stejnáKrteq píše:Jaký má tedy ten "článek" smysl
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Fofrer
- Začátečník

presne to si taky myslim, obcas zabrousim na nejaky jeho clanek a z toho je to jasne poznat.OBR píše:Hulan 100pro furt masti gamesny na PC, takhle tvrdej byl jen pro ucel tohoto textu ...
Potom tedy to byla chyba zverejnit neco o cem i redakce vi, ze je prehnane. To patri na blog, nebo bulvar. Rek bych ze to neni treba ani jednou za cas.
Muj pocit z clanku, aniz bych se dopredu koukl na autora byl spatny... puvodne sem myslel ze je to Rybkovo, ale Radkovi typicke vylevy a nazory me z toho omylu rychle vyvedli.
Prosim na tomto webu nikdy vice. Kdyz si chci precist kontroverzni nazor, jako ze obcas pro pobaveni ano, tak vim kam jit!
- facility
- Začátečník

-
Je divne ze to pct. na webe vubec uverejnilo .....
...vysledok je nezmyselna diskusia pod clankom + vysia navstevnost blogu@RH ....
Abit IP35 pro , e2180@ 3 Ghz, 6GB A-DATA 800MHz @900Mhz, Asus 8800GT 512 MB,Barracuda 11. 500GB,WD 640GB,Noctua NH-U12F,Coollaboratory Liquid Pro,Corsair VX550W,Cooler Master CM690,Win XP SP3 NASA2 & Vista Ultimate 64bit Corporate Edition *Nejen hacking *Andreas Claus Rychlokurz finanční krize *Dolezite.sk *Cosmos Club * Global Economic Dictatorship
- Návštěvník
-
a taktiez PCt. To bol asi povodny zamer ako prilakat citatelovfacility píše:+ vysia navstevnost blogu@RH ....
- joXerus
- Začátečník

no precetl jsem si to a nelibilo se mi to
3 roky jsem mel notas a prestal jsem sledovat deni kolem IT atp, takze pana hulana ani neznam, az pred ctvrt rokem jsem si zase postavil pc - nic proti nemu nemam, mam ho v kulich
nelibil se mi zpusob jakym to podava, a par veci me vazne pobavilo
bezne ohrnuju nos nad čímkoliv pod AF 16x a FSAA 4x v nativním rozlišení na 24" či 30" monitoru
(j/k)
bezne "osamele" hravam WoW, me na nejaky sranda multiplayer o par lidech nenalaka
jinak jak jsem si postavil zase pc tak se v nem relativne casto hrabu, porad menim nejaky soucastky atp - toto by mi asi na konzoli chybelo
neodpustil jsem si to, aniz bych ho znal, tak jsem asi poprvy klikl na to -0,30kc
3 roky jsem mel notas a prestal jsem sledovat deni kolem IT atp, takze pana hulana ani neznam, az pred ctvrt rokem jsem si zase postavil pc - nic proti nemu nemam, mam ho v kulich
nelibil se mi zpusob jakym to podava, a par veci me vazne pobavilo
bezne ohrnuju nos nad čímkoliv pod AF 16x a FSAA 4x v nativním rozlišení na 24" či 30" monitoru
bezne "osamele" hravam WoW, me na nejaky sranda multiplayer o par lidech nenalaka
jinak jak jsem si postavil zase pc tak se v nem relativne casto hrabu, porad menim nejaky soucastky atp - toto by mi asi na konzoli chybelo
neodpustil jsem si to, aniz bych ho znal, tak jsem asi poprvy klikl na to -0,30kc
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
ja řekl ..."myslím" ... nikoli že to vím, jen mám takový dojemKrteq píše:Jaký má tedy ten "článek" smyslOBR píše:osobne mam take Xko i PS3 ale od hrani na PC me to tedy neodradilo a ja myslim ani Hulana ... ale jeho clanky jsou proste na kost, tedy i tento ... pravdu v nem ale nehledej ... Hulan 100pro furt masti gamesny na PC, takhle tvrdej byl jen pro ucel tohoto textu ...
- Fofrer
- Začátečník

mno Hulanovani je tu na okraj daaaaaleko dyl.. ale fakt je ze predtim se neobjevovali na obecne znamejsich webech.joXerus píše:no precetl jsem si to a nelibilo se mi to
3 roky jsem mel notas a prestal jsem sledovat deni kolem IT atp, takze pana hulana ani neznam