Ošoupaný eXactMat, co s tím ?

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
alienGT
Začátečník
Začátečník

Ošoupaný eXactMat, co s tím ?

Příspěvek od alienGT »

Mám tuto podložku asi rok a začíná se mi cca v polovině objevovat ošoupany ( vyleštěný) pásek od předních skejtu (myš Razer deathadder).

Problém není to, že to malinko jinak vypadá, ale že v těchto mítech už myš neklouže tak dobře, jako když byla v pořádku. Posunu-li myš více nahoru, kde ono místečko není, jezdí ( klouže) lépe. Je to důvod k reklamaci?

To nejsem přitom žádný progamer a myslím, že podložka za cca 600,- kč by měla vydržet.

Díky za názory.
9800X3D|Silent Loop 2|ASUS Strix B650E-E|2x32GB 6000CL30|RTX 4090 Gaming OC|FD Meshify 2 XL|RM850i|42" LG C2 120Hz OLED
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Ošoupaný eXactMat, co s tím ?

Příspěvek od Wuuduu »

co by mala vydrzat?
Keby mala vydrzat to, co ty spominas, robili by sa z toho raketoplany.

Ved to je uplne normalne, prirodzene opotrebovavanie, tak to proste je.
Teflony na mysi cistis? Podlozku cistis? Lebo akakolvek spina tam posobi ako brusny material, takze vysledok je presne to, co tam mas.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
meteor
Nováček
Nováček

Re: Ošoupaný eXactMat, co s tím ?

Příspěvek od meteor »

Řešením je viz. Wuuduu - prostě se o podložku i myš dobře postarat ;-)

Já měl na eXactMatu ten samý problém a tohle ho vyřešilo. Ještě doplním, že se mi začala "šoupat" ta hladší strana, hrubší tento problém nemá (alespoň u mě, otáčel jsem ji tak půl na půl).
"Nejhorší není to, čeho jsme se dopustili na ostatních, ale to, co jsme spáchali sami na sobě."
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“