PS: WoWko jsem přeinstaloval 2x
Windows Vista + World of WarCraft?
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Gluchowski
- Nováček

-
Windows Vista + World of WarCraft?
Zdravim lidi.. Mám menší problém.. O vánocích jsem dostal novej počítač (AMD Athlon(tm) 74 X2 Dual Core Processor 6400+, 2,00 GB RAM, NVIDIA GeForce 9600 GSO 512) K tomu mám Visty.. Hmm jeto hlavně počítač na hraní her jak můžete vidět.. ale teď bod problému.. Když jsem si nainstalovat WoWko a začal ho hrát, tak všechno krásný, žádný chyby a najedou mi spadlo hraní na nějakejch 5-6 seund FPS na 2-3.. Říkám si "Nic se neděje, asi nějakej lag" Po chvíli znova, znova, znova... Vždycky toje na vysokejch FPS a najednou na pár sekund,na ty 2 FPS a pak se to zas vrátí a znova a takhle pořád dokola.. Zjistil jsem, že vždycky když to takhle spadne tak zatížení RAMKY mi vylítne na 2GB a pak to zas klesne na nějaký 600 MB... Nevíte čím může bejt to jak se RAMKA najednou tak splaší? Visty?
- zombux
- Odborník PCT

Re: Windows Vista + World of WarCraft?
dost možná si Visty ještě "sedají". za pár dní, maximálně týdnů by to mělo přestat
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
sice to je ot a mozna by se to nemelo resit....ale pro ifnromaci bycch se chtel zeptat a nechci zakladat novy tema........ Kontrolujou si nejak Visty instalace originalniho softwaru(hry, vypalovaci programy, office apod....)
- zombux
- Odborník PCT

použij mozek a zamysli se, jestli to je vůbec technicky možný udělat... tolik k tomu ode měWalker píše:sice to je ot a mozna by se to nemelo resit....ale pro ifnromaci bycch se chtel zeptat a nechci zakladat novy tema........ Kontrolujou si nejak Visty instalace originalniho softwaru(hry, vypalovaci programy, office apod....)
- Pavel.P.
- Středně pokročilý

-
Jak psal Zombux, tak Visty si za začátku monitorují celý běh PC, co na něm spouštíš a podle toho taky pak operují efektivně s pamětí. Já mám 64bit systém a 4GB pamětí a disk mně taky pořád hrabal a to samé po instalaci .NET 3.5
vytížení CPU na 60% asi ještě 30minut po nainstalování, Visty si s tím cosi dělaly.
//A u jiných her to dělá?
//A u jiných her to dělá?
...
- zombux
- Odborník PCT

ono instalátor .NET je kapitola sama pro sebe, všimni si že po instalaci ještě běží na pozadí procesy mscorsw.exe (nebo tak nějak) a žerou CPU - to ještě .NET kompiluje svoje komponenty a může to trvat až půl hodiny. ale tohle nemá nic společného s Vistou, chová se to tak i když instaluješ třeba .NET 2.0 na Windows XP.Pavel.P. píše:Já mám 64bit systém a 4GB pamětí a disk mně taky pořád hrabal a to samé po instalaci .NET 3.5vytížení CPU na 60% asi ještě 30minut po nainstalování, Visty si s tím cosi dělaly.
co se týče Visty, tam tyhle "anomálie" mají na svědomí optimalizační procesy související s prefetchem, hlavně konfigurace služby Superfetch která si "osahává" co uživatel dělá, a podle toho optimalizuje využití paměti. tahle příprava trvá cirka týden nebo dva, pak se to usadí.
- Pavel.P.
- Středně pokročilý

-
- Gluchowski
- Nováček

-
Jiný hry jsem do toho neinstaloval, bo mě jiný hry na comp nezajímaj
Dost mě to vrtá hlavou... já jenom doufám, že má te pravdu.. ale je normální aby se to dělu už od nějakýho 30.12.?
- jarinek
- Žlutá karta Bazar

-
Wowko jsem instaloval na 64 bit vista ultimate a z kraje mi blblo po instu stahování patchů,po hledání na netu jsem se dočetl ,že je třeba nastavit změnu atributů ,které jsou pouze pro čtení.Poté super,hra běžela na 4gb ram bez problémů s pamětí nebo čímkoli jiným.