nejakou uvahu od rybky bych si klido o konzolich precetl, ale dat na PCtuning nejakou slataninu o tym jak mam zahodit pc a jit koupit Xbox ktery mi nabizi superluxusni pohodli,imba multiplayer a ja nevim co jeste
Co si myslíte o dnešním článku Radka Hulána
- joXerus
- Začátečník

Re: Co si myslíte o dnešním článku Radka Hulána
ja pred 3+ rokama nemel potrebu ňufat nekde na blogach u nejakyho uletaka co mi bude cpat jeho rozumy, a nemam ji ani ted
nejakou uvahu od rybky bych si klido o konzolich precetl, ale dat na PCtuning nejakou slataninu o tym jak mam zahodit pc a jit koupit Xbox ktery mi nabizi superluxusni pohodli,imba multiplayer a ja nevim co jeste
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
- Weslo
- Středně pokročilý

mě se to líbí
- a chtěl bych od radka sem tam v sobotu víc.klidně i test HW (třeba platformy AMD Dragon - to by byla legrace).Jako víkendová odpočinkovka je to dobrý - a vážně ho přece nikdo nebere ne? 
jsem rád že jste se odhodlali to uveřejnit - ještě přesvěčte rADa aby začal zase chodit na fórum
jsem rád že jste se odhodlali to uveřejnit - ještě přesvěčte rADa aby začal zase chodit na fórum
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
- Fofrer
- Začátečník

jaj tolik komentaru tam.. a -106kc premie... za par dni jeste bude RH doplacet, ze mohl uverejnit svuj clanek

- evlo
- Červená karta

-
Vzdyt je to pravda, hry na PC uz docela dlouho vubec nevychazi. Co vam vadi> Proste zase zavist no.
- Raoul Duke
- Mírně pokročilý

1. Text není špatný jen proto že ho psal Radek, je špatný protože je plný neustále se opakujících řečí které všichni známe z jeho blogu (a většiny komentářů co kdy napsal). A číst to pořád dokola je už docela otrava (dříve na well.done se dalo Radkovými članky a hlavně rozhořčenými komentáři alespoň dobře pobavit).
Pokud se budeme dívat pouze na téma samotné:
Každá z platforem má své výhody i nevýhody (o kterých by se nechalo dlouze psát a diskutovat). V tomto článku Radek popsal pouze nevýhody pc a výhody konzole. Takže je to celé velice skresleno a bráno čistě z jeho úhlu pohledu.
2. U jiného autora by jsem se nesetkali s tím co popisuji v bodě jedna a zbylo by více prostoru pro samotné téma článku.
3. Ano, na téma pc versus konzole podle mě boj vždy bude (teda ještě alespoň pár let).
4. Hlavně proto že to sám chce, většina jeho kontroverzních článků je záměrná provokace (hloupějších lidí, kteří jsou ochotni na tuhle hru přistoupit). Větší provokace -> víc lidí se cítí dotčeno a potřebují se vykřičet v komentáři -> větší návštěvnost (popularita)-> Radek se může jen smát jak dokáže zblbnou lidi pro svůj prospěch. A nejspíš má i docela rád když se o něm mluví.
5. Protože i z dněšního článku jsou jeho "dávné" výroky stále hodně cítit.
- A chcete se s Radkovými názory setkávat i nadále?
Ne, opčasná návštěva jeho blogu mi úplně stačí. Radkovi názory mě až tolik nezajímají a jak píšu v bodě jedna, někdy je to i docela otravné čtení.
Každá z platforem má své výhody i nevýhody (o kterých by se nechalo dlouze psát a diskutovat). V tomto článku Radek popsal pouze nevýhody pc a výhody konzole. Takže je to celé velice skresleno a bráno čistě z jeho úhlu pohledu.
2. U jiného autora by jsem se nesetkali s tím co popisuji v bodě jedna a zbylo by více prostoru pro samotné téma článku.
3. Ano, na téma pc versus konzole podle mě boj vždy bude (teda ještě alespoň pár let).
4. Hlavně proto že to sám chce, většina jeho kontroverzních článků je záměrná provokace (hloupějších lidí, kteří jsou ochotni na tuhle hru přistoupit). Větší provokace -> víc lidí se cítí dotčeno a potřebují se vykřičet v komentáři -> větší návštěvnost (popularita)-> Radek se může jen smát jak dokáže zblbnou lidi pro svůj prospěch. A nejspíš má i docela rád když se o něm mluví.
5. Protože i z dněšního článku jsou jeho "dávné" výroky stále hodně cítit.
- A chcete se s Radkovými názory setkávat i nadále?
Ne, opčasná návštěva jeho blogu mi úplně stačí. Radkovi názory mě až tolik nezajímají a jak píšu v bodě jedna, někdy je to i docela otravné čtení.
Jen další blázen, v bláznivém království.
- myom
- Středně pokročilý

zase na druhou stranu, kdyz mi strejda google vyplivnul nejaky (SW) navod na jeho blogu, tak byl v drtive vetsine velmi uzitecny, primocary a takove navody se hodne lidem libi. proto bych si jeho angazma v urcitych ohledech dokazal predstavit, ale korektura by byla asi nutna 
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- evlo
- Červená karta

-
Ne, popsal situaci jak to je s pc a konzolema ... samozrejme clanek byl o hrach. O tom, ze xbox neni idealni na psani ve wordu clanek tak uplne nebyl, ze.Raoul Duke píše:1. Text není špatný jen proto že ho psal Radek, je špatný protože je plný neustále se opakujících řečí které všichni známe z jeho blogu (a většiny komentářů co kdy napsal). A číst to pořád dokola je už docela otrava (dříve na well.done se dalo Radkovými članky a hlavně rozhořčenými komentáři alespoň dobře pobavit).
- joXerus
- Začátečník

myom - ty nemyslis korekturu
on muze napsat tak osnovu a nekdo jinej podle toho clanek
ostatne tak by vypadala aj ta korektura, ale dalo by to vic prace to prekopavat
jako semtam bych si rad zahral treba novyho tekkena atp co proste na pc neni, ale potom se budu chtit vratit do myho world of warcraft (UO,L2,DOMO, EQ atp) a co si s konzoli pocnu?
nevim ani jak je to tam se strategiema ktery si rad zahraju, mozna tam neco je, ale to ovladani asi taky nebude imba
on muze napsat tak osnovu a nekdo jinej podle toho clanek
jako semtam bych si rad zahral treba novyho tekkena atp co proste na pc neni, ale potom se budu chtit vratit do myho world of warcraft (UO,L2,DOMO, EQ atp) a co si s konzoli pocnu?
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Právě mě zarazil koment Vaška Vlčka v té "hromadě hnoje" pod článkem.
Nabízí se hned několik otázek:Wlkus píše:A to byl presne ten ucel, vikendova debata. I kdyz kontroverznilm píše:Článok splnil to čo mal. Toľko príspevkov tu nebolo ani nepamätám.
- Máme tomu tedy rozumnět tak, že tohle byl opravdu pokus redakce o zvýšení návštěvnosti?
- Bude RH, i přes vlnu nevole, na PCT publikovat dál jen kvůli zvýšení návštěvnosti serveru?
- Mohl by se k tomu prosím vyjádřit přímo šéfredaktor Vašek Vlček (Wlkus)?
- zombux
- Odborník PCT

nechápu proč každý pokus o diskusi automaticky znamená zvýšení návštěvnosti? takže je lepší se poplácat po zádech a nediskutovat vůbec? to můžem tohle fórum rovnou zavřít, když všichni budou mít ten jediný správný názor, tak jakákoli diskuse bude zbytečná. mimochodem, tímhle threadem zvyšujeme návštěvnost PCT fóra, to bysme myslím taky neměli, protože za to může RH, že.Krteq píše:Máme tomu tedy rozumnět tak, že tohle byl opravdu pokus redakce o zvýšení návštěvnosti?
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Ryck
- Začátečník

Cetl jsem clanek od tohoto pana poprve a kdyz jsem ho cetl, nebyli tem jeste ani ty komenty (resp. necetl jsem je). Ale problem celeho clanku byl, ze si autor vzal typicky rybkovske tema a zpracoval ho po svem. Kdyz pise pan Rybka, tak je jasne dano co je fakt a co si o tom faktu autor mysli. Tady to bylo zplacano dohromady... Take kdyz ctete Rybkuv clanek, tak Vas uvede do problematiky a postupne vysvetli jak to vlastne je - ukaze proces "analyzy". Jenze tady zadna analyza nebyla a text byl spise jako kdyz se autor rozhodne, ze proto, ze jeho kamarad si koupil Xbox, tak aby meli stejnou konzoli, tak si ji koupi taky a zacne nejdriv sam sebe a pak i ctenare presvedcovat o tom, ze udelal dobre. Zaver je jednoznacne prosazovan jako spravny a text pak vyzniva jako kdyz se male deti hadaji na piskovisti o lopatku s kyblickem. Kez by jen to. Rybka to vyresi tak, ze jednomu da lopatku at nabira do kyblicku, ktery drzi to druhe dite, jenze zde se autor rozhodl, ze klukovi vytrhne kyblicek a vse da holcice. Asi tak... Jinak OBR: mohli byste prosim udelat "akci" ve ktere by napsali Rybka a tady pan Hulan "uvahu" na to same tema a vydali byste to najednou a bez nadepsanych autoru. Pak by se ukazalo, ze skutecne ma Rybka neco vic do sebe, ze to neni prosazovani nazoru, ale ze to je realita na kterou se diva s nadhledem a ne jako pan Hulan jako zucastneny. Umim si predstavit, ze na takovemto clanku s takovymto nadpisem bych se v podani pana Rybky pobavil. Totiz u nej by se po chvili levitovani doslo k tomu proc ma a nema tento nazor a proc bychom meli ten svuj zmenit. I kdyz ani to ne: pan Rybka nerekne: zmente svuj nazor. ale rekne: zamyslete se nad tim, ja jsem Vam dal vsechny podklady a rekl jsem Vam svuj nazor. Kdezto tenhle clanek byl postaveny naprosto kontroverzne: Je to tak, jak Vam rikam a neptejte se me proc. Take je clanek plny ani ne polopravd, ale jako kdyz se hada Nvidiot s Fanatikem: tam, kde je to jeho lepsi graf 100x zvetsi a tam kde je to horsi to bude ututlavat a mlyt porad to svoje...
K tomu co lide psali do komentu: Nemyslim si, ze to splnilo ucel, a jestli ani, tak ten ucel byl zameren dle meho nazoru spatne. Jedine co clanek vyvolal bylo nesmysluplne nadavani a rozcilovani se a zadna hodnotna diskuze, ktera by neco prinesla.
Muj osobni nazor je, ze budoucnost je v konzolich a ze se hry od PC odtrhnou pro jejich presprilisnou slozitou kompatibilitu a ze zacnou prevladat konzole. Hraji vsak na PC a nechci zacit hrat na konzoli, kdyz uz kvuli nicemu jinemu, tak k PC konzoli nepotrebuji, ale ke konzoli PC ano, takze by to byl kram navic a taky by mi chybela mys s klavesnici, ale tak to by se vyresit dalo...
Ryck
K tomu co lide psali do komentu: Nemyslim si, ze to splnilo ucel, a jestli ani, tak ten ucel byl zameren dle meho nazoru spatne. Jedine co clanek vyvolal bylo nesmysluplne nadavani a rozcilovani se a zadna hodnotna diskuze, ktera by neco prinesla.
Muj osobni nazor je, ze budoucnost je v konzolich a ze se hry od PC odtrhnou pro jejich presprilisnou slozitou kompatibilitu a ze zacnou prevladat konzole. Hraji vsak na PC a nechci zacit hrat na konzoli, kdyz uz kvuli nicemu jinemu, tak k PC konzoli nepotrebuji, ale ke konzoli PC ano, takze by to byl kram navic a taky by mi chybela mys s klavesnici, ale tak to by se vyresit dalo...
Ryck
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Myslím, že v redakci bylo všem jasné, že tohle snad ani jinak dopadnout nemohlo a proto se přímo nabízí ta úvaha o vědomém pokusu o zvýšení návštěvnosti.zombux píše:...
- Fofrer
- Začátečník

pokus o diskuzi? Kde vzdyt je tam plno napadani ze vsech stran, vylevu atd.. to je prd diskuze a bylo to jasne dopredu.. 200x je tam vyjadren nazor ze RH clanek se nelibil.. to neni diskuzezombux píše: nechápu proč každý pokus o diskusi automaticky znamená zvýšení návštěvnosti? takže je lepší se poplácat po zádech a nediskutovat vůbec? to můžem tohle fórum rovnou zavřít, když všichni budou mít ten jediný správný názor, tak jakákoli diskuse bude zbytečná. mimochodem, tímhle threadem zvyšujeme návštěvnost PCT fóra, to bysme myslím taky neměli, protože za to může RH, že.
RH clanek je zajimavej akorat svymi ultra nazory.. co se tyce kvality slohu tak to pokulhava. A na jeho blogu velmi identicky clanek vysel asi pred 2-mi mesici.
Naposledy upravil(a) Fofrer dne ned 18. led 2009, 11:52, celkem upraveno 1 x.
- zombux
- Odborník PCT

to je ale problém pubescentů kteří dostanou kopřivku kdekoli se objeví jméno Radek Hulán - i kdyby se stavěl na hlavu, bude automaticky ten špatnej, a o tom to je. ale z toho většina pubescentů vyrosteFofrer píše:vzdyt je tam plno napadani ze vsech stran, vylevu atd.. to je prd diskuze a bylo to jasne dopredu.. 200x je tam vyjadren nazor ze RH clanek se nelibil.. to neni diskuze
- Fofrer
- Začátečník

Jezismarjazombux píše: to je ale problém pubescentů kteří dostanou kopřivku kdekoli se objeví jméno Radek Hulán - i kdyby se stavěl na hlavu, bude automaticky ten špatnej, a o tom to je. ale z toho většina pubescentů vyroste
Na jednu stranu tam je urcite hodne lidi co se RH stiti a proto tam vyjadruji negativni nazor, ale RH neni znam pro vsechny ani zdaleka ne a obavam se ze pak za to muze ten clanek, ktery se nelibil.
- evlo
- Červená karta

-
Co nezminil je, ze hlucnost originalniho xboxu je fakt obrovska, ale nastesti se to da za necele 3000 vyresit lepsi case (jako u pc).
- zombux
- Odborník PCT

a co je špatně, snad tě to neuráží? to je normální české slovo, přesně vyjadřující cílovou skupinu lidíFofrer píše:JezismarjaTy se snad od Radka ucis
"pubescenti"
- Woyta
- Středně pokročilý

Ja v tomhle clanku vidim pokus o flame. Cili neco cemu se snazime na foru zabranit. Vzit dve skupiny a poslat je proti sobe. Napriklad tabor cervenych a zelenych.zombux píše:nechápu proč každý pokus o diskusi automaticky znamená zvýšení návštěvnosti? takže je lepší se poplácat po zádech a nediskutovat vůbec? to můžem tohle fórum rovnou zavřít, když všichni budou mít ten jediný správný názor, tak jakákoli diskuse bude zbytečná. mimochodem, tímhle threadem zvyšujeme návštěvnost PCT fóra, to bysme myslím taky neměli, protože za to může RH, že.
Kouknul jsem na par prispevku. Autor clanku nediskutuje. Drzi se stale stejneho nazoru. A sam jiste uznas, ze diskutovat s palicakem moc dobre nejde. Viz Stratos, Viky, ...
Navstevnost fora tvori samy navstevnici. Kontroverzni osoba prilaka urcitou skupinu lidi a jinou odradi. Nedejboze aby dostala mod prava.
Na strankach RH obcas najdes zajimave nazory ohledne opacne strany problemu. O chvili pozdeji jsou fuc, protoze je RH smazal. Nehodily se do kramu.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- zombux
- Odborník PCT

a co OBRovy recenze grafických karet třeba? ty "diskuse" pod článkem vypadají úplně stejně. jakmile je téma článku cokoli co se týká procesorů nebo grafik, tak vždycky pod článkem velká část lidí brečí, protože test dopadl jinak než si vysnili. takže přestaneme dělat testy, protože tam vzniká konflikt? budeme psát jen nekonfliktní články které budou o ničem, ale nikdo nebude nadávat? to chcete? jednou za X let historie PCT uvedeme JEDEN článek který se NEBUDE opakovat, a všichni se můžou zlostí po**at protože autor nemá stejný názor jako vy, záměrně přehání, vás tím provokuje a vy mu to žerete? tady je prostě vidět, že většina (komentujících) čtenářů není dospělá, a o tom to celé je. inteligentní dospělý člověk diskutuje, zbytek nadává. je jedno na co a na koho, hlavně že nadává. pokus o flame? a život si představujete jak? každý má jiný názor, jak chcete existovat když nechápete že váš názor není ten jediný a správný?Woyta píše:Ja v tomhle clanku vidim pokus o flame. Cili neco cemu se snazime na foru zabranit. Vzit dve skupiny a poslat je proti sobe. Napriklad tabor cervenych a zelenych.
- Fofrer
- Začátečník

Ne na me to slovo neplati (puberta uz je za mnouzombux píše: a co je špatně, snad tě to neuráží? to je normální české slovo, přesně vyjadřující cílovou skupinu lidíinteligentního dospělého člověka tyhle kecy nemůžou rozhodit, protože je nad věcí, a dobře chápe nadsázku v tomhle článku. pubescenti ale reagujou jako krocan na červenou. mě to docela baví sledovat
Zabava to mozna pro jednou je.. ale asi by stacila. Jestli se nemylim tak z tveho komentu pod clankem sem pochopil, ze uz zde taky nechces vice clanku od RH nebo ano?
A jeste jelikoz RH obcas sleduji, tak mam dojem ze clanek nevyjadruje to co si autor opravdu mysli a dela, ale to co se mu zda nejvice provokativni a tomu se uzpusobuje i jinak. Nemam problem projit nejake jeho navody.. ale ne nazory, ktere schvalne hroti.
Jinak komenty u OBRa se posledni dobou dost zlepsili ne? Nebo aspon ja to tak vnimam.