Náš domácí PC

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

tx3rf
Začátečník
Začátečník

Re: Náš domácí PC

Příspěvek od tx3rf »

a měl jsi tu noctuu? Abys nebyl překvapenej, já vystřídal narozdíl od tebe (asi) hodně větráků a sluch mám řekl bych hodně vycvičenej. Noctua ani jiný větráky rozhodně nejsou neslyšitelný

co jsem vyzkoušel za větráky tak bylo od levnejch AC a coolermasteru, přes dražší scythe, nexus, noctua, nanoxii a delta fany, který se do ČR vůbec nedostanou. všechny sem vždycky reguloval, protože provozovat to na normálnim napětí se nedá, ty větráky jsou slyšet a to moc. Noctua ta starší, s kratšíma lopatkama dělá na 1200rpm strašněj hluk, když ji zreguluješ nic nenafouká, protože má malý lopatky, nová noctua protlačí hodně, ale je hlučnější díky vzorku na lopatkách. Nexus je střed, fouká hezky a je tichej, nedá se regulovat nízko, pak se zastavuje. Nejlepší větráky co sem měl byly PWR scythe, kterej na 600rpm je téměř neslyšitelnej a a nafouká mnohem víc než noctua na stejnejch otáčkách.

Tvoje zkušenosti? :-)
evlo
Červená karta
Červená karta

Re: Náš domácí PC

Příspěvek od evlo »

tx3rf píše:a měl jsi tu noctuu?
A nejen jednu. Jediny srovnatelny byli ty stary nexusy nebo jak se to menovalo, kazdopadne ty co prodavaj ted jsou hlucny. Samozrejme na plnem napeti jsem neprovozoval nic, to ani nema cenu zkouset.
Odpovědět

Zpět na „Projekty“