zkoušel jsem hledat všude možně, ale asi hledám se špatnými klíčovými slovy, problém je jednoduchej, když dám alt-tab ze hry která nejede v nativním rozlišení tak mi to všechny okna zmenší a panel start (kterej mám nalevo) to zvětší asi tak 10x
dělali to xp i teď vista
je zajímavý, že to ale dělá pokaždý jinak, např. když hru spustim s full screen adobe readerem tak to zmenší jen jeho a ostatní včetně startu zůstane, ale když je to total commander tak se všechny okna zmenšej a start se zvětší
navíte jak se toho zbavit?
Deformace plochy při ALT-TAB
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Vivec
- Středně pokročilý

- Wuuduu
- Středně pokročilý

Re: Deformace plochy při ALT-TAB
nejaka specialitka monitora, alebo jeho ovladacov to nebude?
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nejsi sám, já to vyřešil až s novým PC, kdy hraju na nativním rozlišením...
Resp krom GTA4, ale ty se minimalizují správně. Nemáš víc monitorů?
Resp krom GTA4, ale ty se minimalizují správně. Nemáš víc monitorů?
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- Vivec
- Středně pokročilý

ne monitor mám už jen jeden
já bych v nativnim rozlišení hrál rád, ale vysvětli to diablu 2
zkoušel jsem laborovat s ovladačema, nastavoval jsem, aby obraz zachovával poměr stran a pod. ale bez efektu
já bych v nativnim rozlišení hrál rád, ale vysvětli to diablu 2
zkoušel jsem laborovat s ovladačema, nastavoval jsem, aby obraz zachovával poměr stran a pod. ale bez efektu
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
napadá mě leda "Diablo II.exe -w" tedy jak hrát diablo2 na nativním rozlišení (doslova)
...ale nevím jestli je tohle pro tebe přijatelné, i když pokud bys nenašel nic lepšího možná to je přijatelnější než rozhozená okénka
...ale nevím jestli je tohle pro tebe přijatelné, i když pokud bys nenašel nic lepšího možná to je přijatelnější než rozhozená okénka
- Vivec
- Středně pokročilý

jo to už mě taky napadlo, ale u těch akčnějších her je to trochu problém, protože ti kurzor pořád ulítává z toho miniokna
no nic, asi se s tím nějak smířím, zas takovej problém to není, jen jsem myslel, že na to bude třeba stačit nějakej jednoduchej trik, ale asi to moc rozšířenej problém nebude, kolik lidí má start jinde než dole?
jinak vypadá to nějak takhle:

s tim, že TCMD byl před alt tab full screen, taky se jedinej zmenšil, FF i MM zůstali ok, start byl původně širokej na tři ikony v quicklaunch, na vistách je to úplně stejný
no nic, asi se s tím nějak smířím, zas takovej problém to není, jen jsem myslel, že na to bude třeba stačit nějakej jednoduchej trik, ale asi to moc rozšířenej problém nebude, kolik lidí má start jinde než dole?
jinak vypadá to nějak takhle:
s tim, že TCMD byl před alt tab full screen, taky se jedinej zmenšil, FF i MM zůstali ok, start byl původně širokej na tři ikony v quicklaunch, na vistách je to úplně stejný
- OsirisII
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tiež mi to robí pri dibloII. A ešte keď prvý raz spustím hru tam ma to vyhodí naspäť do winov v tom krásnom rozlíšení. Inak ako hlavu si z toho nerobím ani som nerozmýšľal či by sa to dalo spraviť 
Vpliv frekvencie a časovania pamätí na výkon
NTB: Asus X58L
Razer nie sú myši, je to len odpad Logitechu
For You: Victory is not in the cards...
Sety Slovenská produkcia Sety všeho druhu (electro, D&B, funk, a všetko čo je dobré)
NTB: Asus X58L
Razer nie sú myši, je to len odpad Logitechu
For You: Victory is not in the cards...
Sety Slovenská produkcia Sety všeho druhu (electro, D&B, funk, a všetko čo je dobré)