Co si myslíte o dnešním článku Radka Hulána

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Re: Co si myslíte o dnešním článku Radka Hulána

Příspěvek od Maxtor »

Reagoval jsem jiz v komentarich, ale budiz..
OBR píše:1. Je text tak špatný, jak mnozí tvrdí, jen proto že to psal Radek?
Ne.. je spatny proto, ze naprosta vetsina nazoru v nem, nema zadne logicke opodstatneni.. autor je zrejme blazen, nebo neumi pouzivat PC.. prakticky na vsechny jeho argumenty jsem mohl odpovedet stylem: "No a..? Tohle je u PC preci normalni.", ci podobnym kusem v podobe: "Hmm.. tak tohle se mi u PC nestava."
Jinymi slovy.. autor proste mele pate pres devate, bez ohledu na to, zda jde o nejake padne argumenty..
Sam jsem se sve vnitrni konfrontaci s Hulanem snazil vyhnout, i presto je ale muj pohled na clanek velmi kriticky.. je to proste slabota, za posledni tydny nejslabsi.. nejhorsi vikendovka, co na PCT vysla.. o pasazich, kdy autor bere jako beznou vec crackovat software a potom to stavi do konfrontace s "bezproblemovou" konzoli, snad ani nebudu mluvit.. proste shit..
OBR píše:2. Kdyby tam byl jiný autor, byla by úspěšnost vyšší?
To jiste ano.. spousta lidi vidi pri pohledu na jmeno Hulan cervene.. to je ale zcela pochopitelne.. presto by ale clanek obdrzel hodnoceni nizka.. jak jsem psal jiz do komentare, jde o dilko, ktere bych ocekaval od zaka zakladni skoly, jako takovou tu volnou slohovou praci..
OBR píše:3. Je tohle téma, kde bude vždy v komentech "boj"?
Je a je..
1. Hulan je tema samo o sobe.. nazyvejme zde ale veci pravymi jmeny.. Hulan je imbecil a ne zadny kontroverzni clovek.. je to proste namysleny debilek, ktery si o sobe mysli ja nevim co, presto nikdy nedokazal prakticky nic..
2. Samotne konzole vs. PC jiste vecne tema take je.. zde ale mohu podotknout jen to, ze zatimco na foru a obecne na CZ webu jiz ony konzole vs. PC souboje jaksi utichly (lide si casto koupili k PC konzoli, ci si jiz na pritomnost tech novych proste zvykli), prijde onen "kontroverzni" ""novinar"" s tim, ze z teto mrtve vody zase zacne delat tema..
Co chcete slyset..? ubohost..
OBR píše:4. Proč Radek Hulán tolik jitří nálady lidí, ať napíše cokoliv?
viz predchozi otazka, bod 1.
OBR píše:5. Proč nemohou lidé prostě zapomenout na jeho dávné výroky, a přijmout dnešní článek pouze z faktického hlediska?
Jake davne vyroky.. tady nejde o kontroverzi v podobe clanku a temat.. tady jde o osobu jako celek.. mazani komentaru z webu, terdy otevrena cenzura.. verejne nadavani vlastnim ctenarum atd..
Neni co dodavat.. potreba je jedineho.. znicit mu zivot, aby mohl zacit znovu od nuly a slusne.. rika se tomu spravedlnost..
OBR píše:Co myslíte, kde je pravda ...? A chcete se s Radkovými názory setkávat i nadále?
S Hulanovymi nazory se nechci setkavat stejne tak, jako s osobou jeho samotneho.. dokud se neobjevil jeho hodne slaby clanek na PCT, byl jiz malem zapomenut v propadlisti dejin.. osobne nechapu, proc tenhle odpad zase stavite na nohy..
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

zombux píše:
Woyta píše:Ja v tomhle clanku vidim pokus o flame. Cili neco cemu se snazime na foru zabranit. Vzit dve skupiny a poslat je proti sobe. Napriklad tabor cervenych a zelenych.
a co OBRovy recenze grafických karet třeba? ty "diskuse" pod článkem vypadají úplně stejně. jakmile je téma článku cokoli co se týká procesorů nebo grafik, tak vždycky pod článkem velká část lidí brečí, protože test dopadl jinak než si vysnili. takže přestaneme dělat testy, protože tam vzniká konflikt? budeme psát jen nekonfliktní články které budou o ničem, ale nikdo nebude nadávat? to chcete? jednou za X let historie PCT uvedeme JEDEN článek který se NEBUDE opakovat, a všichni se můžou zlostí po**at protože autor nemá stejný názor jako vy, záměrně přehání, vás tím provokuje a vy mu to žerete? tady je prostě vidět, že většina (komentujících) čtenářů není dospělá, a o tom to celé je. inteligentní dospělý člověk diskutuje, zbytek nadává. je jedno na co a na koho, hlavně že nadává. pokus o flame? a život si představujete jak? každý má jiný názor, jak chcete existovat když nechápete že váš názor není ten jediný a správný?
Obrovy testy stoji na pevnych zakladech. Cisla jsou cisla. Ty neokecas. jedine, ze by byla spatne zvladnuta metodika testu. A ta je myslim dobra.
Rybka taky pise sve osobni nazory. Ale jak bylo zmineno zvazi obe dve strany. To se tady nestalo.
S tim ze je cimdal ti vice fandu jedne znacky nic neudelame.
Uroven diskutujicich je neco co se snazime na foru ovlivnit. Da se rict, ze se snazime vychovavat mladez. I kdyz je to cimdal tezsi.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Raoul Duke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Raoul Duke »

evlo píše:
Raoul Duke píše:Pokud se budeme dívat pouze na téma samotné:
Každá z platforem má své výhody i nevýhody (o kterých by se nechalo dlouze psát a diskutovat). V tomto článku Radek popsal pouze nevýhody pc a výhody konzole. Takže je to celé velice skresleno a bráno čistě z jeho úhlu pohledu.
Ne, popsal situaci jak to je s pc a konzolema ... samozrejme clanek byl o hrach. O tom, ze xbox neni idealni na psani ve wordu clanek tak uplne nebyl, ze.
Ani z pohledu her situaci dostatečně nepopsal, na pc máš třeba možnost hry různě modovat (nový "dokonalý" Fallout 3 je bez toho naprosto nepoužitelný), adt..

A pak třeba tyhle řeči: ...kolem sebe nějaká Logitech THX šumítka imitující reproduktory...
- kvalitní ozvučení můžeš mít jak u pc tak konzole, to samozřejmě platí i obráceně
...drahá polovička mezitím znuděně čeká, kdy přestanete (luxusní blábol :) )...
- takže když se bude koukat jak zabíjím čas na konzoli bude mnohem veselejší, nebo jí to dokonce bude bavit??
myom píše:zase na druhou stranu, kdyz mi strejda google vyplivnul nejaky (SW) navod na jeho blogu, tak byl v drtive vetsine velmi uzitecny, primocary a takove navody se hodne lidem libi. proto bych si jeho angazma v urcitych ohledech dokazal predstavit, ale korektura by byla asi nutna :lol:
V tomhle máš pravdu, pokud se jedná o nějaký sw/hw návod nebo čistě odborný článek, není Radkovi co vytknout.
Naposledy upravil(a) Raoul Duke dne ned 18. led 2009, 16:25, celkem upraveno 2 x.
Jen další blázen, v bláznivém království.
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Já osobně jsem s Hulánem nikdy žádný problém neměl, jeho články cíleně nečtu (vyjma případu, kdy člověk něco hledá a vypadne mu to z vyhledávače), ostré a vulgární reakce neřeším, poďobaní teenageři jsou prostě jeho život, tak proč mu ho brát. :)
Co se ale týče toho článku na webmagu, tak nemůžu než souhlasit s tím, co napsal Maxtor.
Maxtor píše:je to proste slabota, za posledni tydny nejslabsi.. nejhorsi vikendovka, co na PCT vysla.. o pasazich, kdy autor bere jako beznou vec crackovat software a potom to stavi do konfrontace s "bezproblemovou" konzoli, snad ani nebudu mluvit.. proste shit..
Tohle by za jedno odpoledne zplácal snad každý... :roll:
Bathory
Wlkus
Šéfredaktor PCT
Šéfredaktor PCT

Příspěvek od Wlkus »

Takze abyste pochopili situaci i z moji strany. Hledal jsem zajimave lidi na vikendove "lehci" clanky, protoze Michal celkem pochopitelne nemuze psat kazdy vikend. Ze zacatku jsem tam daval ty veci o vyvoji her, jenze tech temat tolik neni a hlavne je nedostatek lidi, co to zajimave napisou. Pokud mate nekoho takoveho, nebo se ukolu treba i ujmete sami, budu moc rad. Ono je problem bohuzel v tom, ze spousta lidi dokaze jedine kritizovat a ukazovat na chyby v praci jinych (viz onech 270 komentaru), nez aby s tim sama neco udelala.

S Radkem jsem se domluvil uz pred vanoci, chtel jsem nejaky clanek na zajimave tema a on vymyslel konzole. Na jeho standardy je tohle jeste hodne malo kontroverzne napsane a neprislo mi to tak strasne, ale jak uz psal zombux, opravdu staci jmeno a je to jako mavani rudym hadrem pred bykem.
PCT BOSS
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Wlkus píše:ale jak uz psal zombux, opravdu staci jmeno a je to jako mavani rudym hadrem pred bykem.
Pokud to vztahuješ na komentáře na webu pod článkem, tak tam jsi snad ani nic jiného nečekal. Tady je to ale trochu jiné, OBR založil téma a položil několik otázek a vůbec mi nepřipadá, že by tu někdo mával nějakým hadrem. :)
Bathory
Fofrer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fofrer »

Wlkus píše:Pokud mate nekoho takoveho, nebo se ukolu treba i ujmete sami, budu moc rad. Ono je problem bohuzel v tom, ze spousta lidi dokaze jedine kritizovat a ukazovat na chyby v praci jinych (viz onech 270 komentaru), nez aby s tim sama neco udelala..
Ono krom toho ze spousta lidi kritizuje RH, ze je RH, tak ho kritizuje za slaby obsah - Spousta kritizujicich lidi na to udelat slusny clanek nema a proto se do to toho na rozdil od jinych nepousti. Vzdyt tohle je fakt jednostrane a nabubrele podany nazor hodny myego a ne PCT (aspon doufam) ;))
Wlkus píše:ale jak uz psal zombux, opravdu staci jmeno a je to jako mavani rudym hadrem pred bykem.
Jasne ale dalo se cekat neco jineho?
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

Clanek jsem necetl, takze se k nemu nemohu relevantne vyjadrit ani odpovedet na OBRem kladene otazky, ale zastavil bych se nad touto poznamkou:
Wlkus píše:...opravdu staci jmeno a je to jako mavani rudym hadrem pred bykem.
Ono, kde se to "jmeno", resp. jeho povest, asi vzala... kazdy si zodpovida za sve ciny (v tomto pripade texty) a jejich nasledky sam - a jestlize 100x napisu zavadejici ci hranicne podane veci, tak se nikdo nemuze divit, ze kdokoli bude cokoli 101. cist, tak k tomu nejen bude pristupovat se skepci a podjatosti, ale videt tak i ony narazky a vyhranenost. Jestlize dostanu text od autora V.I.Lenin, tak k nemu taky nepristoupim nezaujate - at chci nebo ne.

Osobne nevidim problem s publikovanim clanku od RH, to co "zpusobil" bych ocekaval a je jen otazkou si s tim poradit a vyvodit nejake zavery.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Fofrer píše:Jestli se nemylim tak z tveho komentu pod clankem sem pochopil, ze uz zde taky nechces vice clanku od RH nebo ano?
více článků od RH by mi tady nevadilo, více ovšem je třeba chápat ve smyslu "ještě někdy něco", ne "jednou týdně" - bral bych něco odborného, ale to si RH nejspíš nechá pro blog. co by mi už vadilo, by byl druhý článek tohoto ražení - pro jednou je to super, ale podruhé už by to bylo docela trapné.
ignorelist: kremrole a dezoláti
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

OBR píše:Zde je nutné se zamyslet, a brát ono dílo jako "sociologický" průzkum.

1. Je text tak špatný, jak mnozí tvrdí, jen proto že to psal Radek?
Ne, ten text by byl špatný ať už by ho napsal kdokoli, pokud by vypadal tak ja vypadá.
OBR píše:2. Kdyby tam byl jiný autor, byla by úspěšnost vyšší?
Myslím, že ten šlánek úspěch sklidil, podívejte se, kolik lidí o něm diskutuje.
OBR píše:3. Je tohle téma, kde bude vždy v komentech "boj"?
To asi je.
OBR píše:4. Proč Radek Hulán tolik jitří nálady lidí, ať napíše cokoliv?
Protože píše sprominutím voloviny. Sám jsem majitelem 24'' Samsungu, ale 30 cm na něm nalepeny nejsem, a podle mě ani nikdo normální. Když dám do PC dost peněz, tak si taky můžu koupit repro za 150k a bude to lepší, než nějaky domací kino za 10 000, takže nemusím mít šumítka simulující reproduktory ale řádný zvukový systém. Nevím jak vy, ale já neřeším problémy s padáním her, ani WoW, ani GTAIV (to teda jednou, ale to byly takty) a ani LFS mi nepadlo. Strašny shity,fakt.
Hulan prostě řekl, že hry na PC padaji, že zvuk sux, že se furt musim dělat s ovladačema, řešit všechno možny zatímco ti co mají xbox/PS3 mají doma dvoumetrovy FullHD LCD s reprosoustavou profi kvality. Hlavně že většina lidí kupuje LCD televize tak max HDReady a k tomu repro s DVD za par šupů, stačí se podívat do nějakyho elektra hlavně před vánocema. I měnění grafiky každého půl roku je blbost. Já mám svoji už dva roky a i GTA IV si dává slušně. A ten jeho závěř:
Hulan píše:Hraní na konzolích je prostě takové, jaké má být - zábavné, společenské, vždy plně funkční, a dokonale komunitní díky Live.com profilu.
Takže hry na PC jsou nudné, asociální, téměř nefunkční a co je sakra komunitní? Tohle jsem sice dost zradikálnil, ale ono to z toho může vyplynout. Když budu hrát GTA IV na PS3/Xboxu, tak maje drahá polovička bude dělat co? Na konzolích je snad nějaky co-op mod co mi unikl? Ta funkčnost není u PC her zas tak špatná. I na PC existují komunity, stačí se podívat na LFS (tu zrovna nemusím, ale její existence je nepopiratelná). A co třeba addony? Vždyť OF stala na addonech, Flight/Train Simulator taky, to mají konzole taky? Vlastně ne, ono to je špatné, to musím instalovat a něco s tím dělat. Místo instalací na xboxu furt přehazuju media.
OBR píše:5. Proč nemohou lidé prostě zapomenout na jeho dávné výroky, a přijmout dnešní článek pouze z faktického hlediska?
Možná zapoměli, ale štvou je fakta. Viz bod výše.
OBR píše:Co myslíte, kde je pravda ...? A chcete se s Radkovými názory setkávat i nadále?
Ten článek je zajimavy, ale je moc přikloněny na stranu konzolí
PC je oproti konzolím upachtěné a samotářské.
a co třeba World of Warcraft. Samotářská hra s cca 10 mil účty, kde město vypadá skoro jako skutečné, plné lidí co něco dělají, někam chodí nebo prostě mluví?
Další Hulánovy články, ne.

Ten článek jsem původně číst nechtěl, ani jsem nevěděl že je, ale když jsem vidět tuhle diskuzi, nemohl jsem chybět.
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

ze pouze kvuli jmenu autora je takovy humbuk ... toto hlavni ponauceni do budoucna ...
Jméno autora NESMÍ být záminkou, či důvodem k jeho disvalifikaci. Je to krajně nespravedlivé, a dostáváte se takto na úroveň Rudého Práva.
Vždycky budou lidi, kteří budou mít odlišný názor a mnohdy až takzvaně "natvrdo". Nezavděčíš se všem. A pustit "do éteru" kontroverzní osobu (ovšem, podle čí měřítek je kontroverzní, že) není vůbec na škodu. naopak, je to prospěšné.

A k těm stížnostem na to, jak je RH "slavný" a známý a pod. Vážení, to je vaše práce. Bez publika se ve známost nikdo nikdy nedostal a nedostane. Někdo tu napsal, že Hulán je imbecil. Omyl! Hulán není žádným blbcem, ví moc dobře co dělá, protože ví moc dobře, kdo mu pomůže být známým.

Jinak nevím, co vám na něm tak rajcuje. když se vám jeho psaní nelíbí, tak to nečtěte. Jenže vy si to přečtete, a jste jak omámeni, protože je tam v podpisu napsáno ono kouzelné RH. A v tom je ten fígl. ................ kdepak, Hulán není žádný blbec. Je chytrej.
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
D00M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D00M »

článek jsem si přečetl, pousmál jsem se nad Radkovým chlubením se "mám tohle a tohle a tamto a tamhleto", pomyslel jsem si "jo, já bych do konzole nešel, další krám do baráku nechci" a hlavně jsem se těšil na diskuzi.
a diskuze nezklamala. strašně mě pobavila sada exotů, co museli do světa vykřičet, jak je RH zlý a špatný, jak celý pctuning v jejich očích klesl a jak už nikdy nic z pctuningu nebudou číst.

RH napsal, jak to vidí on, 90% věcí přehnal a nafoukl takovým způsobem, jak to umí jenom on, nasral spoustu lidí a pro mě přichystal nádhernou možnost, jak se pobavit nad lidskou blbostí v debatě.
Radku, díky :mrgreen:

nicméně, víkendovky Michala Rybky jsou z mého pohledu podstatně lepší :-)
mrtvola: A64 x2 3800+ (Toledo E6) | Arctic Cooling Freezer 64 Pro | Asus A8R-MVP (xPress 1600) | 4x 1GB Kingston DDR-400 | Leadtek GF 8600 GT | Accelero S1 | LG GSA 4163B (pude z domu)
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM

Doom bloguje, poslouchá muziku, chová bílého Supa a silničku.
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Prostě další subjektivně laděný a provokativní článek z pera Radka Hulána /tentokráte zřejmě lehce znuděného :]/, a tak to prosím berte. Ono někdy je podobných článků potřeba, aby se trochu zčeřily stojaté vody, odtabuizovala se nějaké názory, které nejsou sdíleny většinou, atp. Jenom to prosím neberte jako nějakou absolutní pravdu, jako článek, jehož cílem je nějaká maximální objektivita.
show must go on..
viky58
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od viky58 »

Hulane co si ještě pěkného dostal na ježíška ? teda pokud toho daval "ježišek vice" v ustavu pro mentálně nerušené

prostě celý článe je vychloubačný , Hulán se vněm chlubí co pěkného dostal ne ježíška , a navic mně bere přesvědčení o tom že hulan tim to článkem říka ja sem nejlepší ja mám všecko , a vy ta luza nemáte nic ! no fuj

Tedy redakce PCT jestli hodláte pokračovat v takových článcich od Hulána tak stratíte většinu lidí co PCT považují za solidní server z IT světa ,tak prosím články od hulane už NE! dik

Woyta : co mně bereš do pusy sem ti něco udělal nebo co ?

No jak tak uvažuji tak hulán a OBR by si mohly v mnoha věcech podat ruce , nic ve zlem no flame !
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

tak prosím články od hulane už NE! dik
Ať žije cenzura! Ten se nám nelíbí, tak toho ne. a tamten se nám líbí, tak toho jo. :-D

Nadáváte na něj skoro všichni, ale ani jeden z vás si neuvědomuje, že ho zadarmo popularizujete. ten vás nemít, tak ani nikdo neví, že existuje.
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
Fofrer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fofrer »

Patton píše: Ať žije cenzura! Ten se nám nelíbí, tak toho ne. a tamten se nám líbí, tak toho jo. :-D

Nadáváte na něj skoro všichni, ale ani jeden z vás si neuvědomuje, že ho zadarmo popularizujete. ten vás nemít, tak ani nikdo neví, že existuje.
zase do toho neplet cenzuru.. to je prece o necem jinem - at si na svych strankach dela co chce. Tady jde spis o to jestli by treba v Hospodarskych novinach slusel clanek z AHA protoze to je myslim naprosto srovnatelne.
To je asi jako kdyby se tu uverenila recenze gr. karet by DD :lol:
Aneb namet na pristi nedelni pocteni.. esej od DD na tema Ati.
Naposledy upravil(a) Fofrer dne pon 19. led 2009, 11:34, celkem upraveno 1 x.
Raoul Duke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Patton píše:Nadáváte na něj skoro všichni, ale ani jeden z vás si neuvědomuje, že ho zadarmo popularizujete. ten vás nemít, tak ani nikdo neví, že existuje.
Pattone, než začneš přispívat do diskuse, je nutné si jí nejdřív pročíst (jinak totiž jen plácáš).
Tvůj konemtář by se hodil pod článek, tady je situace přesně opačná.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Raoul Duke píše:
Patton píše:Nadáváte na něj skoro všichni, ale ani jeden z vás si neuvědomuje, že ho zadarmo popularizujete. ten vás nemít, tak ani nikdo neví, že existuje.
Pattone, než začneš přispívat do diskuse, je nutné si jí nejdřív pročíst (jinak totiž jen plácáš).
Tvůj konemtář by se hodil pod článek, tady je situace přesně opačná.
omyl, Patton má naprostou pravdu
ignorelist: kremrole a dezoláti
Raoul Duke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Možná není přesně opačná, ale třeba já o tom píšu na předcházející stránce (takže ne ani jeden z vás :roll: ).
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

Tak mě trochu přijde, že jedinej Patton a Zombux jsou zde opravdu vyspělí a myslící lidé.

Článek od RH byl cílenej a to co všechno vyvolal, bylo naprosto očekávané. RH ten článek napsal velice dobře a svůj účel to splnilo na jedničku.
Patton píše: Jméno autora NESMÍ být záminkou, či důvodem k jeho disvalifikaci. Je to krajně nespravedlivé, a dostáváte se takto na úroveň Rudého Práva.
Tohle ale nikdy fungovat nebude, bohužel. Je to jenom hezká myšlenka velmi vyspělé civilizace.
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“