Logitech Ultra X - nefunkční multimediální klávesy

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
meteor
Nováček
Nováček

Logitech Ultra X - nefunkční multimediální klávesy

Příspěvek od meteor »

Zdravíčko,

u nově pořízené klávesnice Logitech Ultra X mi nefungují multimediální tlačítka. U klávesnice nebylo přiloženo žádné CD/DVD s ovladači a jak jsem vyrozumněl, tyhle tlačítka by měla fungovat sama od sebe. Zkusil jsem klávesnici u kamaráda na PC a tam fungují :-(
Zkusil jsem kontaktovat i hotline Logitechu, ale to byla chyba - kromě nutnosti uvést jméno a příjmení, číslo telefonu a e-mail (jinak vás "neobslouží" - já si údaje vymyslel) mi nijak neporadili, týpek se silným polským přízvukem mi nejprve zdůrazňoval instalovat Set Point (pro Ultra X není) a pak že to bude problém OS. No nevím nevím...
Nějaký nápad, čím by to mohlo být / co s tím?
"Nejhorší není to, čeho jsme se dopustili na ostatních, ale to, co jsme spáchali sami na sobě."
Ryck
Začátečník
Začátečník

Re: Logitech Ultra X - nefunkční multimediální klávesy

Příspěvek od Ryck »

projed si v CP klavesnici a prostarej tam jestli nemas neco zakazany
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
meteor
Nováček
Nováček

Příspěvek od meteor »

V "panelech" jsem nic nenašel, co by mohlo omezovat funkčnost multimediálních tlačítek.
Spíš jsem si říkal, jestli není třeba něco povolit v BIOSu anebo nějak updatovat USB ovladač (?) nebo XPéčka. Doufám že to není úplně blbost, co jsem napsal :razz:
"Nejhorší není to, čeho jsme se dopustili na ostatních, ale to, co jsme spáchali sami na sobě."
Ryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ryck »

Blbost to uplne neni, ale nejsem si tim jistej... Zkus mozna ten setpoint, pro jistotu, abychom zbytecne nehledali, zkus ten setpoint. Druha vec by byla zkusit odebrat HW, nevim kde presne, ale odebrat a pote restartovat. x) Tohle nevypada moc dobre. Ok, jestli nepomuze, zkontroluj, jak mas nastaveny updaty a jestli mas updatly win (zkontroluj dle stranky microsoftu a pravym na tvuj PC a tam properities). Dalsi vec je ze zkus jiny USB port. Pak napis, jak dopadlo...
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“