GF 8800GTS 320MB - artefakty i ve 2D

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Deyw
Začátečník
Začátečník

GF 8800GTS 320MB - artefakty i ve 2D

Příspěvek od Deyw »

ahojte mam takovej problem...dneska se koukam na pc na filmy du si hrat hru a najednou prd...delaj se mi prez obraz takovy pruhy jako kdyz u televize neni signal jak to tam bubla...a mam celej monitor pruhatej sem rad ze sem se dostal sem tak mi snad pomuzete dam vam sem screen plochy treba tam uvidite ty pruhy ze je to screennulo ja jich vidim mrte :D nejde se mi dostat normalne do winu vzdycky se mi sekne pocitac,hry nejdou filmy taky ne,neco stim je...sem v nouzovim rezimu jediny to de ..kouknete na to pls a poradte ..a jestli je grafika vcudu tak co mam delat ...je cca 3roky stara a teplota je 60c tak byla porad,monitor mam sony bravia LCD TV nevim presne rozmery (rozliseni je 1366x768neak tak),kdyztak jakou mam koupit nvidii,nejak cenove prijatelnou a vykonostne stejnou jako je tahle...poradte pls :(
Obrázek
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: nvidia GF 8800 gts 320

Příspěvek od kotas »

Možná odchází?..zkus ji vyndat a zandat zpět, kdyby nepomohlo, ještě bych ji zkusil v jiném PC. Taky bych vyzkoušel odinstalovat ovladače v nouzáku a nahodit je znovu.
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Re: nvidia GF 8800 gts 320

Příspěvek od Thellwin »

Jak píše kotas, ale vypadá to, že dává poslední sbohem.

Co se týče výběru nové GK, tak k tomu je tady v grafikách určena speciální sekce Rady s výběrem, tak kdyžtak pokračuj prosím tam.

Upraven název threadu
Goldnoob team proud member!
Deyw
Začátečník
Začátečník

Re: GF 8800GTS 320MB - artefakty i ve 2D

Příspěvek od Deyw »

no zkousel sem ji vyndat vycistit vyfoukat cely pc sem vycistil a porad takze to bude grafikou..;) jinak ovladace ...preinstalovaval sem windows myslel sem ze to bude nejakej vir nebo tak a i pri preinstalaci tam sou ty pruhy...v biosu taky ... bud monitor nebo grafiku ja du zkusit monitor na xboxu jestli tam budou ty kraviny taky...:(
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Pokud to karta dělá i v BIOSu, dej jí poslední sbohem. Pomalu, ale jistě se odebírá do křemíkového nebe :(
Deyw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deyw »

mno jeste ze je jeste v zaruce...hned zejtra ji tam odnesu a uvidim co mi reknou :D
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Deyw píše:mno jeste ze je jeste v zaruce...hned zejtra ji tam odnesu a uvidim co mi reknou :D
No dostaneš asi hned novou, nebo se pošle dodavateli na posouzení a stejně dostaneš novou :)
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Deyw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deyw »

no to vim ale snad nebude problem stim casem :D sem si ho upravoval a pridal do pc vetracky - pc sem kupoval na dily takze kdyz sem se vrtal v casu tak pada zaruka jenom na case ne ? do grafiky sem vubec nezasahoval jenom sem ji vycistil a profouk ... a nejspis hned novou nedostanu pac uz se neprodavaj ani nevyrabi...jinak kdyz se to posle pryc za jak dlouho dostanu novou ? ty reklamace trvaj hrozne dlouho :(
Deyw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deyw »

vyreseno,grafika byla vadna a je na reklamaci muzete to zamknout :)
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“