HTC Kaiser - zkušenosti, neoficiální ROM, tipy, triky

Mobilní telefony, PDA a MDA zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Miika
Nováček
Nováček

Kaiser + Outlook

Příspěvek od Miika »

Dobrý den, potřebuju poradit se synchronizací. Mám HTC Kaiser a potřeboval bych kontakty co v něm mám hodit do Microsoft Outlook 2007 co jsem dostal k PDA. Zkoušel jsem všechny možnosti v Active Sync 4.5, ale v outlooku se mi žádný kontakty z PDA neobjeví a já už opravdu nevím jak to udělat :( Chtěl bych si nahrát novou ROM, ale nejdřív si musím najisto zazálohovat kontakty a vše potřebné. Díky všem
Surgical
Začátečník
Začátečník

Re: Kaiser + Outlook

Příspěvek od Surgical »

Běž na http://www.ce4you.cz a přečti si něco o synchronizace PC s PDA. Nepíšeš, jaký máš OS v kompu atd.

Jinak synchronizace není žádný problém.....
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

HTC Kaiser - zkušenosti, neoficiální ROM, tipy, triky

Příspěvek od Holda »

(+) Komplet jsem si přeinstaloval Kaisera, nová ROM, naformátovaná karta. Jsem zvědav, jak mi ten pořádek dlouho vydží :lol:

//D.M. vyděleno z tématu na Smeťáku "Čím jste si udělali radost a co vás naopak naštvalo?"
//Holda - díky ti ;)
Naposledy upravil(a) Holda dne úte 20. led 2009, 17:03, celkem upraveno 1 x.
.
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Čím jste si udělali radost a co vás naopak naštvalo?

Příspěvek od myom »

Holda: odhaduju, ze moc dlouho ne :D. btw co za rom?
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Teď je tam Garmin DK.10 + radio 1.65.24.36, vypadá zatím bezproblémově. Prošel jsem si ROM od Duttyho, Laurenciuse, sérií HDIII a AthineOS. Tenhle Garmin společně s AthineOS se mi jeví nejlepší.

//edit: takto to teď vypadá:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Holda dne úte 20. led 2009, 15:50, celkem upraveno 1 x.
.
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

Holda píše:Teď je tam Garmin DK.10 + radio 1.65.24.36, vypadá zatím bezproblémově.
taky doporučuju tuhle rom, mám jí od soboty? A zatim je to v pohodě, prošel sem těma romkama co holda vyjmenoval a AthineOS je s touhle fakt asi nejlepší, ale athine se v pár věcech chová nestandartně, takže ten garmin je asi nejlepší. Zase zabírá víc RAM nez Athine..

(-) bolí mě v krku, zejtra asi zustanu doma
(+) přišel mi chladič do ibm, konečně :)
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

Holda: tak o vikendu budu prechazet z pdacorner V14 na V16, uz jsou na ni nejake kladne ohlasy, tak zkusim i toho Garmin. Ale s tim pdac jsem maximalne spokojeny. moje mana:
Obrázek
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Jo vidíš PDA Corner, já měl před tímhle Garminem naposledy V16. Vcelku pěkná, ale přišla mi pomalejší
.
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

prave proto jsem na V14, ta je hodne rychla. mozna byl problem jeste nekde jinde, pry u tehle romky hodne zalezi na kombinaci hardu a radia http://forum.xda-developers.com/showpos ... count=4212

btw nechce to vydelat to topicu? :sleepy: :)
\\rekl bych, ze tu je dost vlastniku kaisera, tak mame o cem kecat.. :)
\\\tak rekni nekteremu full modovi :-D
Naposledy upravil(a) myom dne úte 20. led 2009, 16:47, celkem upraveno 1 x.
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Rád bych, ale zatím mám jen demoverzi moda :)
Asi by to nebylo od věci, Kaiserařů a vůbec uživatelů WM je tu myslím plno
.
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

jj, taky bych byl pro, dneska sem pujčoval na ozkoušení kaisera ondrasterovi a byl z něj nadšenej.
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: HTC Kaiser - zkušenosti, neoficiální ROM, tipy, triky

Příspěvek od Holda »

Takže vyděleno. Já jakožto vlastník Kaisera prakticky od doby, co přišel do ČR, můžu říct, že jsem s ním naprosto spokojený a pokud by mi odešel do Si nebe, tak pořídím asi dalšího.
Nedávno jsem měnil LCD a musím říct, že i uvnitř je podle mě moc dobře postavenej. Dokonce se na hlavní desku nedostal ani prach...
Co mě teď nejvíc zajímá - bude WM 6.5 a 7 taky funkční na našem zařízení?
.
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

podle informaci co jsem cetl, tak WM 6.5 ma byt porad stara dobra sestka, takze bych pochyboval, kdyby to na nasel dvoujadru neslo (prece jenom 400mhz na system je pomerne luxusni). pokud to bude obsahovat nejaky balast, ktery zahlti rom, tak se stejne objevi upravene rom, ktere tohle orezaji, takze bych se toho nebal. pro uzivatele uzivatelskych rom bude asi nejdulezitejsi jadro systemu... WM7 je daleko.

ja jsem zatim zacatecnik jak v WM, tak kaiserovi. mam ho teprve tyden (?) :lol: ale uz jsem se s nim dobre szil. zatim objevuju aplikace, abych si mohl nahrat cistom romku a nainastaloval co potrebuju, takze jestli neco uzitecneho mate, tak sem s tim. zatim jsem naprosto vdecny a zavazan spb backup.

mel bych tedy rovnou otazku, kdyz preinstaluju romku, nasledne udelam HR, tak staci jenom obnovit veskerou zalohu krome systemu a bude vsechno OK? nejsou tam nejake komplikace? Nainstalovane programy predpokladam nejde nijak zalohovat samostatne, ty jde obnovit jenom kdybych dal kompletni obnovu systemu, chapu dobre?

ce4you i smarmania jsou strasne pomala fora, tam se na odpovedi ceka tydny, tak snad si to tu udelame lepsi :)
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Ja po nahrání nové rom vždycky nahodím zálohu kontaktů, zpráv, mailů, schůzek....z PIM backup a aplikace instaluju znova. Ono jich zase tolik není a mám z toho lepší pocit.
Ad. smartmania a ce4you - prolézám jen bleskovky, fóra mě tam moc neberou. Ale od toho je xda-dev že :)
.
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

nj, xda-dev je asi jediny zdroj, ale za to poradny :)
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

jak funguje ten spb backup? To vrátí nastavení veškerýho SW? Já už zálohuju jenom smsky, protože synchronim telefon z outlookem, takže mi to obnoví kontakty, kalendář atp. Jinak klasicky přes PIMbackup, nebo jak se to jmenuje.

Jinak co používáte na today? Já to pořád měnim, nemůžu najít správnou variantu, na moje hlavní preference je to, aby mi to ukázalo aspoň dvě položky z kalendáře na den, takže je manila venku.. a osobně ji ani moc nechci.
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

jo, ta jedna polozka na kalendar mi taky celkem vadi, ale nekde jsem na screenu videl, ze dole byla sipka a bylo tam vice polozek, za boha nemuzu nikde ale najit co to je zac. jinak co jsem instaloval ruzne romky s htc home, tak manila mi prijde proste naprosto dokonala a kdyz vidim nektere poslepovane today obrazovky, tak jsem za tu jednu polozku i rad :lol: .

spb ma strasne hodne moznosti zalohovani a obnoveni. v podstate nejlepsi je tvorit kompletni zalohy, kdy ti udela zalohu i systemu s nainstalovanymi programy. kdyz delas potom obnovu, tak si muzes vybrat "custom" obnovu a backup ti z toho jednoho souboru zalohy nabidne obnovovat samostatnych polozek. takze muzes obnonvit treba jenom sms... jediny problem muze byt, ze nezalohuje mms, ale jelikoz je vubec nevyuzivam, nevadi mi to.
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Uživatelských rozhraní je plno, ne jenom HTC Home a Manila. Zajímavé je třeba yrgo.
Dřív jsem používal HTC Home + SPB Diary pod ním na zobrazování položek v kalendáři. Jenže to bylo na mě až moc stylusování.
Na manile by ale mělo jít (ale netvrdím, že jde), si hlavní stránku upravit v HTCHomeSettings.xml
.
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

prolezl jsem celou manilu 2D customer a nikde zadne takove nastaveni, ani v home settings... musi to byt nekde jinde.
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

nebude to v adresáři, kde je manila nainstalovaná?
Odpovědět

Zpět na „Mobilní telefony a PDA/MDA“