Co si myslíte o dnešním článku Radka Hulána

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Co si myslíte o dnešním článku Radka Hulána

Příspěvek od zombux »

Bathory píše:O tom není sporu, ale základem inteligentních komentářů je slušně napsanej článek. Ostatně, podívej se na komentáře pod svými články, které mají hlavu i patu, kde nikoho nevodíš za nos a nepřekrucuješ fakta k obrazu svému jenom proto, že chceš žhavou a dlouhou diskusi...
to skoro vypadá že bych mohl zase něco napsat :mrgreen:
ignorelist: kremrole a dezoláti
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

... a podepiš se schválně RH. :-D Možná bude sranda. :)
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

ja i uvazuju, ze na vikend prepisu rADovu uvahu :lol:
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

no vida, konečně někoho napadlo něco udělat ;-)
ignorelist: kremrole a dezoláti
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Jenze od napadu je porad daleko k realizaci. Uz par mesicu planuju jeden rozhovor o konstrukci vodnich bloku ale tak nejak neni cas. A kolikrat ani chut. :sad: (Pisu ted v praci navody na merici pripravky a spoustu talsich ptakovin)
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

zombux píše:jenže v komentářích umí všichni jen nadávat, a to DO JEDNOHO. kromě relativně stálých členů redakce nepíše z těch diskutujících NIKDY NIKDO.
Zajimava veta.. prekvapuje me, ze zrovna ty se snizujes k podobnym blabolum hodnym delnicke tridy..
To, ze nejsem politik znamena, ze se k politicke atmosfere naseho statu nemuzu vyjadrovat..? to, ze nejsem pilot znamena, ze nemuzu hodnotit a detailne znat letadla..? to, ze nejsem profesionalni novinar znamena, ze nemuzu hodnotit neci clanek..?

Ma rada je jedina.. pokud je toto vase kredo, zaridte se stejne jako onen obhajovany RH.. vse negativni z webu smazte.. vse nelibe, odstrante a zavedte tvrdou cenzuru..

Zombuxi.. obzvlaste ty.. snad neocekavas, ze lidi budou tolerovat cloveka, ktery podobne veci praktikuje jiz leta.. snad neocekavas, ze web nekdo bude chvalit za to, ze vytahl ze zumpy tuhle utopenou matohu, ktera zde byla nejednou na hranici cerneho puntiku (mozna se mylim, ale cerna karta tady, mam pocit, jednou vzduchem litala)..

To, ze tady vas vysneny Wudce fora onoho nadavajiciho a urazejiciho idiota stale obhajoval je potom v kontextu dnesnich dni ponekud smesne (ostatne, stejne tak, jako tomu nejednou bylo i u jinych useru fora).. viz.
http://technet.idnes.cz/prvni-odsouzeny ... ternet_kuz

Pokud budu hodne vzdalene prirovnavat, rekni Pattonovi, ze je vul, proto, ze neodpustil komunistum.. prakticky stejny pripad.. pokud je nekdo parchant, nelze ocekavat, ze ho po roce ticha lide zase s klidem mezi sebe prijmou.. tenhle cenzurujici a vsemi smery nadavajici ubozak proste na seriozni web nepatri..
A ano.. ted dejme clanek stranou.. k nemu samotnemu jsem se vyjadril bez ohledu na osobu RH jiz pred par stranami.. a ano.. opravdu si stojim za tim, ze clanek je (nezaujate) naprosto amaterskou praci, ktera placa pate pres devate a vsechny uvedene argumenty lze nazyvat spise nesmysly, ci blaboly..

Ano.. ctenost urcite letela nahoru.. s jakym kompromisem ale.. proc tedy "http://pctuning.tyden.cz".. proc ne rovnou "http://pctuning.nova.cz"..? takovouhle urovni a uvazovanim jste se totiz tenhle vikend blejskli pratele..
aliencz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aliencz »

Citace k článku:

Add redakce:
Když se před lety stal z hifi portálu Stereomag IT-BLESK Goliáš, přestal jsem ho číst, podobně jako časopis Stereo a Video. Raději jsem svého hifi koníčka přesunul na diskusní fora. PCT se vydal stejnou cestou a-lá IT BLESK. Vážená redakce, tenhle osobní názor jednoho člověka z 10 mil. v naší republice je možné se soudným rozumem umístit tak maximálně na redakční BLOG. Ale to by nesměla PCT provozovat sebranka děcek bez novinářského vedení. Evidentně nastává čas, kdy se jim to fakticky vymyká z rukou. Je to jen můj osobní názor, ale je pevný, jako skála.
-----------------------
Add článek:
Radek už musí být skutečně psychycky na dně, když vydává články, ve kterých zcela otevřeně otvírá svoji zkaženou duši. Chtěl-li někdy napsat svůj křišťálově čistý životopis a myšlení, nemohl to udělat lépe. Tenhle článek totiž nic jiného není. Je o tom, jaký je, jak myslí, jak uvažuje a jak se chová. A to je smutné, protože nic jiného nepřinesl. Nikoho skutečně nezajímá, proč má ten rád holky a jiný vdolky. Předkládat světu názor, že jedině ZRZAVÁ je ta správná holka, je do nebe volající volovina, posvěcená redakcí PCT.

---------------------
Add konzole:
Na světě skutečně nejsou jen dělníci, pracující na PC. Ti ostatní odpor k PC neznají, naopak, převážně se na "zasednutí k němu" celý den těší, pokud je to tedy samozřejmě baví. Stejně tak je pošetilý názor, že teprve v obyváku začíná ta skvělá zábava. Moje rodina, děti i manželka např. tento názor nemají ani omylem a případ, kdy odpoledne zasednu do obyváku, zruším děckám pohádku či manželce střípky světové módy, abych na metrové plazmě za hukotu Harmana a Kefů rozjel nové mise v Gears of War, považují za svoji nejhorší noční můru ... a sousedé taky. Proto okolo tatínka chodí po špičkách, když ve svém PC koutku sedí se sluchátky na uších a spokojeně si střílí po fujtajblácích a nikoho neotravuje, neomezuje a ne_ere (tam patří "s"). A hlavně jim nerujnuje domácí rozpočet.

--------------------
Add závěr:
Doufám, že zde zítra nevyjde článek o tom, jak byl někdo na Horách s notebookem hrozně spokojený a že je to lepší, než to podělaný lyžování a bude vložený do sekce "přenosná PC". To by mě asi už trefil IT šlak :-( Zastavte to, dokud to ještě jde.
-----------------------
Souhlas 41, nesouhlas 1
-----------------------

Pattone, ač obecně souhlasím, nelze rozumě navádět k nečtení, když se Ti to nelíbí. Jinak, než použitím cestování v čase se tato praktika praktikovat prozatím nedá a to ještě neumíme. Že je něco brak zjistíš, až když si to přečteš a to už bohužel nejde změnit.

Také přimo nesouhlasím s tím, že si RH gloriolu vytvořili čtenáři sami tím, že jeho teze čtou. Ty přece také čteš veškeré články od komunistů, jak se pořád vykrucují ze svých zločinů a teď si představ, že by tě někdo obvinil z propagace takových článků. To je přece postavené na hlavu.

P.S. je to prosím dostatečně slušné ..? :P
Naposledy upravil(a) aliencz dne úte 27. led 2009, 13:10, celkem upraveno 1 x.
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

Také přimo nesouhlasím s tím, že si RH gloriolu vytvořili čtenáři sami tím, že jeho teze čtou.
RH se nestal populárním proto, že se jmenuje RH. někdo ho do té popularity vynesl.
aliencz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aliencz »

Patton píše:
Také přimo nesouhlasím s tím, že si RH gloriolu vytvořili čtenáři sami tím, že jeho teze čtou.
RH se nestal populárním proto, že se jmenuje RH. někdo ho do té popularity vynesl.
Jistě, že ne proto, jak se jmenuje, ale proto, co dělá, či dělal, stejně jako soudruzi. Že svoji činnost mediálně neskrývá a investuje nemalé prostředky do mediální propagace své činnosti, přece není vina čtenářů. Nebo jo?
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

Jestliže se o někom bude na několika forech dokolečka diskutovat, tak ten dotyčný nebude potřebovat investovat nějak moc peněz. Vejde ve známost díky jiným. A pak už jenom stačí se občas připomenout.
aliencz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aliencz »

Patton píše:Jestliže se o někom bude na několika forech dokolečka diskutovat, tak ten dotyčný nebude potřebovat investovat nějak moc peněz. Vejde ve známost díky jiným. A pak už jenom stačí se občas připomenout.
A co asi děláme my tady na adresu komančů? Děláme jim tedy vlastně zkrytou reklamu? Tak to abychom toho zavčas nechali :-)

Čtivost toho článku není způsobena Radkem Hulánem, ale jednoznačně mimořádně kontroverzním tématem, které tu už dlouho nebylo.
Naposledy upravil(a) aliencz dne úte 27. led 2009, 13:14, celkem upraveno 1 x.
uživatel Patton

Příspěvek od uživatel Patton »

To je snad něco jiného. Komanči naopak nemají rádi, když se jim dělá reklama. Oni by rádi zůstali v pozadí a pak šup, a bylo by vymalováno.
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

aliencz píše:Citace k článku:

Add redakce:
Když se před lety stal z hifi portálu Stereomag IT-BLESK Goliáš, přestal jsem ho číst, podobně jako časopis Stereo a Video. Raději jsem svého hifi koníčka přesunul na diskusní fora. PCT se vydal stejnou cestou a-lá IT BLESK. Vážená redakce, tenhle osobní názor jednoho člověka z 10 mil. v naší republice je možné se soudným rozumem umístit tak maximálně na redakční BLOG. Ale to by nesměla PCT provozovat sebranka děcek bez novinářského vedení. Evidentně nastává čas, kdy se jim to fakticky vymyká z rukou. Je to jen můj osobní názor, ale je pevný, jako skála.
V tomhle s tebou nesouhlasim. Rekl bych, ze Vlcek to vede dobre a snazi se mag zlepsovat. Obcas metoda pokus/omyl nevyjde.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
aliencz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aliencz »

To je věc názoru, resp. spíše osobního vkusu, v tom nemá cenu se nějak přít. Já jim osobně dost často vyčítám ty jejich šílený komentáře, i Vlčkovi. Ale myslím, že v tom žádná změna k lepšímu nenastává i když ..... poslední recenze Obra na Phenom II mě skutečně velmi příjemně překvapila a také jsem nešetřil chválou, uznáním i zastáním, neboť se do něj tentokráte obulo spousta čtenářů podle mě neoprávněně. Já už jsem takovej Robin Hood :-) Jak se někomu křivdí, tak jsem hned v plamenech :-)
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

Já si teda rád počtu na webech, jako je Svethardware, Extrahardware, Tvfreak a zde. A vždy si vyberu, opravdu si rád počtu jak o novinkách tak i recenze zařízení, které mě zajímá, a nemůžu říct, že tenhle je slabej, tamten je perfektní a tadyten jenom občas.
Já jsem také občas něco sepsal (ale ne sem :) ), občas něco sepíšu i dnes a móóóc dobře vím, co to je, když se na tebe vrhnou všichni ostatní, kteří s tím nemají praktickou zkušenost, a doslova tě melou. (to má člověk chuť s tím praštit).
Takže já jsem v hodnocení článků a hlavně recenzí velmi tolerantní. Ono to fakt není jednoduchý, jak si řada lidí myslí.
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

aliencz píše:PCT se vydal stejnou cestou a-lá IT BLESK. Vážená redakce, tenhle osobní názor jednoho člověka z 10 mil. v naší republice je možné se soudným rozumem umístit tak maximálně na redakční BLOG. Ale to by nesměla PCT provozovat sebranka děcek bez novinářského vedení. Evidentně nastává čas, kdy se jim to fakticky vymyká z rukou. Je to jen můj osobní názor, ale je pevný, jako skála.
To cos napsal, je neuvěřitelná snůška nesmyslů. Je vidět, že kromě věčné kritiky na všechno a všechny, nevíš o tom, jak takový magazín funguje a o lidech, kteří v něm jsou, laurt nic. Možná by sis měl přečíst zpětně články vyšlé třeba za poslední měsíc, než se zase začneš ohánět Bleskem, nebo se zeptej starších členů redakce na to, jak fungovala ještě před rokem a půl... skálo...
Bathory
aliencz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aliencz »

Ještě, že tu může každý napsat svůj názor. Já o těch svých nikdy netvrdil, že by se měly líbit všem. Tak si to konečně přeber.

A ještě něco malého k tomu tvému moralizování a pokrytectví, tvůj příspěvek je čistý, křišťálový OT. Máš se zde vyjadřovat k článku Radka Hulána a ne k vyjádřením uživatelů, kteří sem jen vkládají svoje názory. To jen abys věděl, jak velké máš sám máslo na hlavě. A ne prvně.
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

A nikdo ti v napsání tvého názoru nebránil... jenom říkám, že nemáš ani ánunk o tom, co kritizuješ... ale to pro tebe vlastně ani není důležité.
Bathory
Mirek Koci
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek Koci »

aliencz píše:Citace k článku:

Add redakce:
Být tebou si podobné výlevy do budoucna odpustím, Vašek Vlček to vede dobře. Ty do ničeho nevidíš a já ti tu nemám zapotřebí něco vysvětlovat a zpovídat se 0. Tvé neustálé napadání ostatních už i mě donutilo sem napsat. Takový Radek Hulán má aspoň úroveň, narozdíl od tebe.

//Doslova jsi nařkl a urazil lidi, kteří se tomu věnují, a věř že to nedělají pro sebe, toť názor. Novinky nedělám, zase špatně. A ano mám, mě se ten článek líbil a styl psaní Hulána mám rád, tečka.
Naposledy upravil(a) Mirek Koci dne stř 28. led 2009, 17:59, celkem upraveno 1 x.
alea iacta est
Sledujte PCTuning na Facebooku a Twitteru.
Obrázek Obrázek
aliencz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aliencz »

Kontroverzní názor je taky názor. Jsem rád, že to jako pseudonovinář respektuješ. Nejsem si jistý, jestli Ti dobře rozumím. Já se prosil o nějaké vysvětlování či zpovídání? Dále pak viz víše = OT. Téma je o názorech k článku. Máš k němu nějaký?
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“