Windows Seven vs. GTA IV
Moderátor: Baneshee
- spike18
- Černá karta

-
Windows Seven vs. GTA IV
Mám Windows Seven a jsem nadmíru spokojen, vše co potřebuju mi jede až na GTA IV
Podařilo se mi ho nainstalovat, ale nespustím ho, pořád to hází chybu WS10. Hledal jsem v buglistu od R* a radí restartovat systém, nebo přeinstalovat hru, ani jedno nepomohlo. Myslím, že problém bude v tom, že nemůžu nainstalovat Net Framework
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

Re: Windows Seven vs. GTA IV
Tohle jsem řešil taky, alespoň myslím. Je to chyba, která se objevila v patchi a je to něco s tim WindowsGames nebo jak se to jmenuje.
Ta metoda se stěhováním souborů u mě nepomohla, ale když sem hru přeinstalovat, hral chvili bez patche a pak patch hodil (par prvnich misi) tak od te doby mi to jede bez problémů. Takže pokud patchuješ, tak až budeš mít nějaké savy. Pokud patch nemáš, tak nevim.
Ta metoda se stěhováním souborů u mě nepomohla, ale když sem hru přeinstalovat, hral chvili bez patche a pak patch hodil (par prvnich misi) tak od te doby mi to jede bez problémů. Takže pokud patchuješ, tak až budeš mít nějaké savy. Pokud patch nemáš, tak nevim.
- spike18
- Černá karta

-
Opatchováno jsem měl, ale stejně jsem si chtěl zahrát od začátku a dokončit hur na 100%, takže říkáš nainstalovat a hrát? 
edit: Opravdu to jede!! Díky za radu
už jsem z toho byl na prášky, škoda, že mně to nenapadlo vyzkoušet bez patche už dřív
Neuvěřitelné, jak je to GTA zprasené, všechny hry, dokonce i 10 let starý Half-Life mi jedou bez problémů.
edit: Opravdu to jede!! Díky za radu
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
To asi byla doba, kdy se primárně dělalo na PC a na konzole se házel bobek