Windows Seven vs. GTA IV

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
spike18
Černá karta
Černá karta

Windows Seven vs. GTA IV

Příspěvek od spike18 »

Mám Windows Seven a jsem nadmíru spokojen, vše co potřebuju mi jede až na GTA IV :( Podařilo se mi ho nainstalovat, ale nespustím ho, pořád to hází chybu WS10. Hledal jsem v buglistu od R* a radí restartovat systém, nebo přeinstalovat hru, ani jedno nepomohlo. Myslím, že problém bude v tom, že nemůžu nainstalovat Net Framework
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Re: Windows Seven vs. GTA IV

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

Tohle jsem řešil taky, alespoň myslím. Je to chyba, která se objevila v patchi a je to něco s tim WindowsGames nebo jak se to jmenuje.
Ta metoda se stěhováním souborů u mě nepomohla, ale když sem hru přeinstalovat, hral chvili bez patche a pak patch hodil (par prvnich misi) tak od te doby mi to jede bez problémů. Takže pokud patchuješ, tak až budeš mít nějaké savy. Pokud patch nemáš, tak nevim.
spike18
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od spike18 »

Opatchováno jsem měl, ale stejně jsem si chtěl zahrát od začátku a dokončit hur na 100%, takže říkáš nainstalovat a hrát? :D

edit: Opravdu to jede!! Díky za radu :) už jsem z toho byl na prášky, škoda, že mně to nenapadlo vyzkoušet bez patche už dřív :lol: Neuvěřitelné, jak je to GTA zprasené, všechny hry, dokonce i 10 let starý Half-Life mi jedou bez problémů.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

To asi byla doba, kdy se primárně dělalo na PC a na konzole se házel bobek :-D
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“