Win xp jak je dostat na fujitsu siemens amilo pi 2530
Moderátor: Don
- Red Devil
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Win xp jak je dostat na fujitsu siemens amilo pi 2530
Nejsou vyrobcem NB podporovany a ja bych je tam chtel skusit v biosu neni moznost prenastavit HDD,takze jej xp nevidi....
Pokousel jsem se pomoci nlite jej integrovat do instalace,ale neumim to kdyz sezenu na ten chipset ovladac,tak jen jako exe soubour a to nlite nevezme.
Poradi nekdo?
Disketovku nemam,mam jen hdd do usb a flesku,kdyz jsem ne tu flesku dal ovladac,tak si xp asi neco vzali,disk byl videt,ale jen 7870mb tusim,ale ty neslo zformatovat,nic......
Pokousel jsem se pomoci nlite jej integrovat do instalace,ale neumim to kdyz sezenu na ten chipset ovladac,tak jen jako exe soubour a to nlite nevezme.
Poradi nekdo?
Disketovku nemam,mam jen hdd do usb a flesku,kdyz jsem ne tu flesku dal ovladac,tak si xp asi neco vzali,disk byl videt,ale jen 7870mb tusim,ale ty neslo zformatovat,nic......
- N@$ty
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Win xp jak je dostat na fujitsu siemens amilo pi 2530
k chipsetu, ty nepotřebuješ ovladač chipsetu, ale řadiče disku. Sosni si ze stránek intelu driver k ICH8M:
A tohle už půjde přes nLite integrovat (možná se to bude muset rozbalit).
Jinak když výrobce tento nb pro xp nepodporuje, tak se zapotíš se sháněním ovladačů a možná ti nebudou fungovat FS utility, pokud nějaké mají.
Kód: Vybrat vše
http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&ProductID=2800&DwnldID=17269&strOSs=45&OSFullName=Windows*%20XP%20Home%20Edition&lang=eng
Jinak když výrobce tento nb pro xp nepodporuje, tak se zapotíš se sháněním ovladačů a možná ti nebudou fungovat FS utility, pokud nějaké mají.
Motherboard: ASUS Maximus II Formula; CPU: Intel Core 2 Quad E6600; Cooling: Zalman CNPS7500; RAM: 2×Corsair XMS2 2048MB DHX;
VGA:Leadtek Winfast PX8800 GTS TD 512MB; HDD: Hitachi 160GB SATAII + WesternDigital 750GB SATAII; DVD: DVD±RW LG SuperMulti GSA-H22L;
PSU: Enermax Liberty 620W DXX; Case: Thermaltake Armor Jr. VC3000BWS; OS: Microsoft Windows Vista Ultimate x64; LCD: DELL UltraSharp 2408wfp
Notebook: IBM ThinkPad R61; Intel Core2Duo T7100; 4GB DDR2; 320GB HDD 7200rpm; nVidia Quadro NVS 140M; 15,4" WSXGA+; Microsoft Windows Vista Business
- aliencz
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Ne, že bych do toho chtěl nějak výrazně kecat, ale raději bych tam šoupl nový ramky na plnou kapacitu, který dnes stojí doslova pakatel a ponechal původní legální Visty.
- Red Devil
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja tam mam 2giga...
To je tusim maximum...
I tak se me zda,ze mu vista ikdyz legalni dava zabrat...
To je tusim maximum...
I tak se me zda,ze mu vista ikdyz legalni dava zabrat...
- Red Devil
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Dekuji skusimN@$ty píše:...
- Red Devil
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak nevim,ale nlite me uz asi 20min integruje ovladac do istalace a ke koci se to nak nechyli...
Edit: nevim jak,ale asi jsem to dokazal uz tam peru xp
Edit: nevim jak,ale asi jsem to dokazal uz tam peru xp
- aliencz
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
C2D na 2GHz s 2GB DDR2 nemůže být s Vistami žádná tragédie. Už jsem takových noťasů "udělal" několik a jedou velmi solidně. Stačí trochu poladit adladit. Ale chápu, že je to otázka osobního vkusu.
- Red Devil
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Cpu je 1.8 a poladit je neumim,taky bych je tam mel radsi,ale pride me to proste pomaly