Nejde se prihlasit k uzivatelskym uctum ve win xp
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- glu
- Začátečník

-
Nejde se prihlasit k uzivatelskym uctum ve win xp
Jestli se to uz resilo, tak se omlouvam, ale ja nic nenasel. Z niceho nic se mi stalo, ze se neslo prihlasit k jednomu ze dvou uzivatelskych uctu, ale do druhyho jo. Po restartu se uz neslo prihlasit ani do toho druhyho uctu, proste oba se nacitaji a najednou to pise ukladam a odhlasuji driv nez se nacte plocha. Nouzovy rezim nic neresi, je to stejny, taky se v nem neda k tem uctum prihlasit. Disk jsem vzal a pripojil k druhymu kompu, kde jsem na nej zatim pustil Spybot s.d. a Adaware, ale ty nic nenasly. Nema nekdo nejakou radu nez se pustim do reinstalu? Jeste me napadlo, jestli to nema souvislost s vymenou graficky karty? Myslim si, ze ne, ale nic jinyho jsem v tom kompu nedelal.
- zombux
- Odborník PCT

Re: Nejde se prihlasit k uzivatelskym uctum ve win xp
proskenuj to v druhým kompu antivirákem s aktuální databází. tohle by mohl bejt vir - takže z toho počítače nic nespouštět, a na disky lez s nejvyšší opatrností aby se nespustil autorun kterej tam může bejt narafičenej, a mohlo by ti to zablešit i ten druhej komp
ignorelist: kremrole a dezoláti
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
což třeba v průzkumníku znamená kliknout pravým na disk a zvolit "procházet" nebo "otevřít", jak uvidíš u pevného disku nebo flešky "přehrát automaticky" je jasno (je tam vir)zombux píše:na disky lez s nejvyšší opatrností aby se nespustil autorun kterej tam může bejt narafičenej
- Dony
- Středně pokročilý

Presne tenhle priznak ma zmena pismene systemoveho disku, uz se to tu resilo asi dvakrat, nemenil si neco s diskama?
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... - glu
- Začátečník

-
Jeden trojan a nejaky zmeny v registrech mi antiviraky detekovaly a odstranily, ale zadna zmena s prihlasenim k uctum nenastala. Jiny disky jsem prubezne pripojoval a odpojoval, tak na tu zmenu pismena disku mrknu, zatim dik za nasmerovani.
edit:Nakonec to neslo resit jinak nez reinstalem.
edit:Nakonec to neslo resit jinak nez reinstalem.
- miniman
- Začátečník

-
Mel jsem podobný problém s tím, že jsem se přihlašoval na účet a ten se ihned po příhlášení zase odhlásil. Můžu se stoprocentní zárukou říci, že to bylo virem. Projel jsem systémový disk a viry odstranil, jenže systémové soubory byli natolik poškozené, že jsem bohužel musel formátovat