vytvoření zálohy DVD s navigací

Nero, Clone CD a další programy k vypalování a diagnostice.
Odpovědět
boris24
Nováček
Nováček

vytvoření zálohy DVD s navigací

Příspěvek od boris24 »

Ahoj všem,předem se omlouvám jelikož muj problém se tu určitě již řešil,ale mějte se mnou prosím trpělivost.
Potřebuji udělat zálohu dvd navigace a nedaří se,nemám originál,pouze kopii,která až do doby kdy se mi totálně vybila baterie v autě normálně naběhla-od té doby nic.Zkoušela jsem udělat kopii přes program alkohol-nejede,pak přes nero,taky nic.ztáhl jsem cd3(je to cd s mapou čech)z netu,vypaloval podle návodu na netu,ale tady nastal první problém a to v uzavření dvd,pokud v nero burning rom dam finalizovat,nezobrazí se mi soubory ktere potřebuju vypálit,v neru expres položka finalizovat asi není.Pokaždé mi mechanika hlásí špatné dvd.Asi má dvd ochranu.Vypalovačku mám dualní takže v tom problém nevidím.
Jde o soubory:

Obrázek

Děkuji všem trpělivym
...Zapoměl jsem dodat,že udělat zálohu mi jde,jen prostě dvd v autě stavkuje a píše že mám vložit korektní dvd.
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Re: vytvoření zálohy DVD s navigací

Příspěvek od Bathory »

Ochrana tam být může, ale je nutno kopírovat přes originál, jinak to nepůjde...
Bathory
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

boris24 píše:Potřebuji udělat zálohu dvd navigace a nedaří se,nemám originál,pouze kopii,která až do doby kdy se mi totálně vybila baterie v autě normálně naběhla-od té doby nic.
Pokud to DVD normálně fungovalo a od vybití baterie nefunguje, tak bych problém nehledal v samotném DVD a kopie ti asi taky nepomůže. Co to je za navigaci?
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
boris24
Nováček
Nováček

Příspěvek od boris24 »

original rti navigace od volva,original dvd stoji 8000/což se mi zdá šíleny,pouze za dvd nosič.dal jsem to do servisu,zatím na nic nepřišli,díky za info
Odpovědět

Zpět na „Vypalovací software“