Ati Powerplay Problém

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
sensistar
Nováček
Nováček

Ati Powerplay Problém

Příspěvek od sensistar »

Ahojte,
mam takovy neprijemny problem s Ati Powerplay. Jedna se o to, ze se mi nedokaze zapnout profil optimal performance, ikdyz to mam nastaveny (viz. obrazek nize)
http://img0.imgup.eu/pp2.JPG
Vsechny ostatni funguji, tzn. optimal battery i balanced - tento profil se nastavi at dam preferovany nastaveni optimal performance nebo balanced - to je moje max vykonny nastaveni, bohuzel.
Jeste me to obcas napsalo tuto hlasku, ale zkousel jsem snad vse s nastavenim obrazovky /mam zaply klasicky jedno zobrazovaci zarizeni/ i asi 4 ovladace jsem testoval (origo od HP, univerzal catalist i omega drivery, porad to same, ani reinstal woken nepomohl)
http://imagecz.110mb.com/#aa2dd1dd4b5d1 ... 8a9adf.JPG
Jo moje sestava je notebook HP Compaq nc8430 /core duo T2500, 1024MB DDR2, Ati mobility radeon x1600 256MB/
Diky za pripadny rady
sensistar
Nováček
Nováček

Re: Ati Powerplay Problém

Příspěvek od sensistar »

Nikdo mi nedokáže poradit? Ještě jsem dospěl k dalšímu poznatku, ze při chodu na baterii jede powerplay tak jak má, resp. můžu nastavit cokoliv (optimal battery, balanced, optimal performance) a po výjmutí napájecí kablíku se to automaticky přepne do nastaveného profilu, kéž by to tak fungovalo i s napájením ze sítě :-/
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Tenhle notysek bych hodil na Win Vista. Tam nemaji XP co delat - reseni pripadneho problemu s podporou Mobility Radeonu.
sensistar
Nováček
Nováček

Příspěvek od sensistar »

Tak problém vyřešen, napájecí adaptér (65W) to nedával, s 90W již vše běží jak má.

2:Mastodont Tenhle notýsek je designed for Windows XP, ale i Windows Vista Capable, aspoň podle nálepky :D
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“