No to je trosku velka nevychytavka

ale co s tim no. Prave jsem zjistil, ze mi nejde hrat AoC 1.0e pres hamachi, chci se spojit se znamyma, ja vidim jejich hru, a kdyz se chci pripojit, po delsi dobe spojovani napise nelze pripojit ke hre, kdyz ja vytvorim hru, oni ji nevidi. Ja sedim za NATEM, router edimax, bez wi-fi, pripojeni UPC, v nastaveni uz ma router prednastavno special applications microsotf gaming zone a ty porty, ale stejne to nejde. situace u znamych je trosku slozitejsi, zdrojove pripojeni je UPC, to je ale rozdeleno DHCP wi-fi routerem mezi nejake PC a pak jeste posilano signalem do dalsiho wi-fi routeru a nasledne rozdeleno DHCP mezi 2PC - a to jsou moji znamy ty 2 koncove PC.
Rikal jsem si, ze pokud mam hamachi, tak zadne nastaveni portu nepotrebuji a ted to nejde, jeste vyzkousim, jestli s jde spojit s nekym, kdo nema tak komplikovanou sit, pak napisu jesli to jde.
Windows firewall u obou vypnuty.
Jinak nechapu, ikdyz mam nastaveny porty (to microsoft gaming zone) primo od vyrobce v routeru, ze se nepripojim nikam, napriklad na gamepark..nejde, jen hamachi fungovalo.
//Tak sem to zkousel jeste jinak, a nefunguje..hamachi me zradilo

nevite cim ot je??? mozna by to chtelo vyzkouset jeste na jinych sitich jestli je chyba u me nebo u tech druhych, ale kdyz ja zalozim nikdo nevidi moji hru ani pres hamachi :'-(