Downloader

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
R!D!CK
Začátečník
Začátečník

Downloader

Příspěvek od R!D!CK »

Sháním nějaky manažer na stahovaní.Potřebuji takový,že já stahuji ze serveru (czshare.com), a potřebuji downloader aby mě prostě stáhl jeden soubor a potom začal stahovat dalši(musí to být automaticky at nemusím sedět u pc).Jak jsem hledal tak jsem skoušel Flashget ale ted mě prostě stahoval dva soubory a naraz a to ja nepotřebuji.Prostě musí stahnout jeden a pak až stahnout druhá ne naraz.Díky za radu a za pochopení
CPU: Core 2 Duo E8400@3.0Ghz MB: Gigabyte GA-EP43-DS3L RAM: 2x2GB A-Data Vitesta Extreme Edition 800+ CL4 Case: Cooler Master Elite 330 GPU: Radeon HD 4850 PSU: Fortron Blue Storm 2 500W HDD: Seagate 250 GB Sata 16MB cache Mouse:Genius Ergo 525 + Steelpad 4D LCD:Acer AL1917 19
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Downloader

Příspěvek od OndraSter »

USD aka Universal Share Downloader
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
lantis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lantis »

Flashget umi stahovat jeden a pak i druhy,... Jen musis v nastaveni nastavit stahovani jen na jeden soubor...
Navod: Tools->Options->Connection-> Max simultaneous jobs-> a dat tam 1. Pak staci jiz stahovat... (mozna budes muset dat "start" na oba soubory.. Druhy bude cekat nez se stahne prvni)
Lukike
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lukike »

Internet Download Manager,...nastavis si fronty,login,heslo na stranku a mozes stahovat
Taktiez si mozes nastavit kolko suborov sa maju stahovat naraz ci 1 alebo 4 atd atd
Ja ho pouzivam pomaly rok a pol na rapida,... a spokojnost ;-) ;-) ;-)
NB Acer AS6935G Core 2 duo 2,26Ghz,320GB HDD,RAM 4GB,GeForce 9600 GT 512MB
NB Asus F2HF Celeron 1,8Ghz, 80GB HDD RAM 2GB
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

Zdá se mi že za ty 3 měsíce od prvního přispěvku už to snad vyřešil :-D ale co když né, nic nenapsal no :evil:
Já používám Free Download Manager - umí nastavit počet sekcí, bežících stahování, rychlost... prostě všechno co by člověk moh někdy potřebovat nastavit. :-D Na czshare a různý podobný sem ho používal a pohoda, je to v češtině, takže pro mě volba čislo 1 :twisted:
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“