+
riXo píše:Moze niekto uploadnut Save s prejdenou hrou(english) + patch 1.0.2.0?
Moderátor: Baneshee

riXo píše:Moze niekto uploadnut Save s prejdenou hrou(english) + patch 1.0.2.0?

jo v pohode, taky uz to jede...sice pismeno "Ě" se nezobrazuje korektne, ale i tam je to v pohode....spike18 píše:"upravovací nástroj" sice nefunguje, ale čeština jede v pohodě

Ty jsi docela odvážnej... Vážně si myslíš, že ti po tomhle někdo poradí? Už párkrát tu bylo psáno, že se tu warez neřeší.koudy42 píše:Samo nemam origosku, ale i tak zprasenejsi hru jsem nevidel.

Už je nová verze magic patcheru, je zde: http://www.gtainside.com/en/news.php. "Ě" se zobrazuje už správněWalker píše:jo v pohode, taky uz to jede...sice pismeno "Ě" se nezobrazuje korektne, ale i tam je to v pohode....spike18 píše:"upravovací nástroj" sice nefunguje, ale čeština jede v pohodě

A skusil si to hrat s medium a nebo low texturama a low stinama tak aby se ti ten jeden GB vRAM nezaplnil tak brzo?saimnem píše:chlapi fakt nevite co stim ? ja hraju kazdou misi 3x nez se mi to podari dohrat bez spadnuti...
hlavne ze me to stalo 1200kc..

S těmi stíny jsem na tom podobně. Zkoušel jsem různé nastavení, různá rozlišení, ale zkrátka po aplikaci 2. patche to zlobí... někdo ví co s tím??saimnem píše:...
XP sp3,catalyst 8.12,jeste sem kvuli tomu reinstaloval windowsy a nic prostě..a mam origoš samozřejmě,ale fakt už to za chvíli rozkopu.Mam tam i ten druhej patch.
a blbnou mi i stiny..nevite nekdo co stim ? kdyztak icq:191024747