Windows 7 - vše okolo připravovaného OS - beta i RC

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Windows 7; Windows Seven-vše okolo nového připravovaného OS

Příspěvek od Holda »

Už jsem to četl, zajímavé by to mohlo být na netbooku s multitouch lcd, W7 jsou na to postaveny
.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Holda píše:Už jsem to četl, zajímavé by to mohlo být na netbooku s multitouch lcd, W7 jsou na to postaveny
no jistě, ale taky na velkoplošných wide LCD - já osobně mám zatím malý monitor a okna mám zásadně maximalizované, aby na nich bylo něco vidět. ale s velkým wide LCD + dokováním oken ve win7 se myslím tohle hodně rychle odnaučím. už bylo na čase, standardní rovnání oken z dob Win95-Vista mi nikdy nesedlo
ignorelist: kremrole a dezoláti
de_ny
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od de_ny »

Zdarvim, potrebujem poradit (podrobny navod :D) ako nainstalovat nVidia PhysX driver na Win 7 (build 7000), vzdy mi to vypise chybu :( rezim kompatibiliy som uz skusal,nepomaha
Obrázek
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Někdo tu říkal, že když mu nějaký program vyhodil takovy error, tak dal Ignore a program šlapal normálně dál (Ale ruku do ohně za to nedám) Zkus a uvidíš :wink:
D00M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D00M »

a zkusils pustit setup jako správce?
mrtvola: A64 x2 3800+ (Toledo E6) | Arctic Cooling Freezer 64 Pro | Asus A8R-MVP (xPress 1600) | 4x 1GB Kingston DDR-400 | Leadtek GF 8600 GT | Accelero S1 | LG GSA 4163B (pude z domu)
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM

Doom bloguje, poslouchá muziku, chová bílého Supa a silničku.
de_ny
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od de_ny »

Still.Lord píše:Někdo tu říkal, že když mu nějaký program vyhodil takovy error, tak dal Ignore a program šlapal normálně dál (Ale ruku do ohně za to nedám) Zkus a uvidíš :wink:
ignore som skusal, vsetky nainstalovane subory sa odstrania a instalacia skonci :)
de_ny
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od de_ny »

dalsia chyba :( skusal som spustat aj ako administrator, ale teraz pre zmenu vypisuje toto>
Obrázek
ladama
Nováček
Nováček

Příspěvek od ladama »

Zdravím,mel jsem uplne stejny problem,ovladače Phys-x samostatne nesly nainstalovat,ovladač jeste nema podporu pro win7,pomohlo mi ale když jsem si instaloval hru Ghost Recon A.W.2,ktera ovladac ma přímo na instalcnim DVD,instalace probehla v pohode a nemam žadne problemy jak v singlu tak i v multiplayeru
CyberDeath
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CyberDeath »

Ja naisntaloval ovladace pro Phys-X zcela normalne :-) ... nesly instalovat kdyz byly zaroven u ovladacu grafiky to vzdy vytuhlo ale samostatne (po instalaci ovladacu na grafiku) se Phys-X nainstalovaly zcela OK
PC - R9 7945HX, BD795i SE, 2x48GB 5600 CL46, Kolink Rocket Heavy Vented, 2TB PM9A1, 2TB XG7000, Pulse RX7900GRE, ROG LOKI 1000W
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
izerS18
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od izerS18 »

XP vs Vista vs Windows 7 - testy her, USB a bootování
http://www.firingsquad.com/hardware/win ... rformance/
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 3080 Ti Ultra | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite
de_ny
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od de_ny »

ladama píše:Zdravím,mel jsem uplne stejny problem,ovladače Phys-x samostatne nesly nainstalovat,ovladač jeste nema podporu pro win7,pomohlo mi ale když jsem si instaloval hru Ghost Recon A.W.2,ktera ovladac ma přímo na instalcnim DVD,instalace probehla v pohode a nemam žadne problemy jak v singlu tak i v multiplayeru
a ostatne hry ktore vyzaduju PhysX, ti idu? napr. Mirror's Edge
Enigma
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Enigma »

Úspěšně otestován starší kus HW, scanner HP 4400c, ve Windows Vista oficiálně nepodporován.
Krátký postup jak na to:
1. V režimu kompatibility Windows XP dát nainstalovat HP Precision Scan 3.14 (obsahuje driver pro scanner, ten zvolit pro USB nebo prostě pro port, do kterého bude scanner zapojen.)
2. Restart počítače
3. U programu HP Precision Scan 3.14 nastavit kompatibilitu Windows XP
4. Spusťte program HP Precision Scan jako Admin, aby se načetli potřebné instrukce do registru, hned ho ukončete
5. Nyní již lze program spustit normálně
Pokud byste vynechali bod 4, budou se objevovat chybové hlášky, že nešlo korektně vykonat script ActiveX. Jednodušeji řečeno, pokud vynecháte bod 4, bude HP Precision Scan sprostě nadávat.
Scanování mi jde a tlačítka na scanneru také.
roman.upc
Nováček
Nováček

Příspěvek od roman.upc »

Ahoj, funguje nekomu pod Win 7 ctecka otisku + Client security solutions??? Me ne. Zkousel jsem x verzii, ale nejede to :)
IBM/Lenovo T61 - T7500/2,2GHz, 2GB RAM, Nvidia NVS140M, LCD 1440x900, 200GB Hitachi 7200rpm .... model. 7664-1FG
<big>lama
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od <big>lama »

client security solution mi nejede taky, ale ctecka otisku mi jede a normalne se sni prihlasuji, normalne nainstaluj z webu lenova primo fingerprint software a stim ti to pojede, zezacatku se mi ho normalne darilo spustit a nahrat si tam svoje otisky, ale ted uz mi nejde pustit, nevim cim to, ale snimac normalne snima, tak to mi staci :D

Spíš mám problém s adobe updaterem co je k photoshopu CS3, normálně se mi raz za čas zapne že chce stáhnout updaty a když dám instalovat tak spadne :(
nejaky novejsi iPhone a novejsi Macbook
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smith »

roman.upc píše:Ahoj, funguje nekomu pod Win 7 ctecka otisku + Client security solutions??? Me ne. Zkousel jsem x verzii, ale nejede to :)
Fingerprint funguje ok ... jen pro zadání otisků musíš místo ctlcntr.exe spustit ctlcntrx.exe
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
Enigma
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Enigma »

Vyloženě pro kancelářské a internetové věci mám zase na jiném místě následující stroj:
Athlon XP 1800+
1 GB RAM
Integrovaná grafika SiS Mirage
Monitor 17" CRT, 1024*768
Přečetl jsem si článek, že byly sedmy úspěšně rozběhány na Asus EEE PC 900, zde to je http://www.multimolti.de/blog/2008/12/1 ... ee-pc-900/ . Jen nejelo Aero. Myslím si, že to na mnou zmíněném stroji pojede, jen si budu muset odpustit Aero.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

proč to nezkusíš? jinak peklo to je solidní, dost bych se divil kdyby to jelo, na tomhle musí jet tak tak i XPčka
Enigma
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Enigma »

Pokud jde o stroj s Athlonem 1800+, jedou na tom XPčka v celku normálně, i Linux Kubuntu. Video si na tom bez problému promítnu, na Doom 3 a novější hry tento stroj ale není.
Neboli, pokud jedou na tom XP normálně, dá se tak jako uvažovat o sedmách?
Dost by mě zajímaly zkušenosti, jestli to někdo tady nezkoušel na nějakém tom slabším stroji.
Nicméně, vyzkouším to.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

tady jde hlavně o to že Atom je "poněkud" rychlejší než 7,5 roku starý Athlon XP... ale zkus to a dej vědět, samotného mě to zajímá
Zivan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zivan »

No v testech byl jednojadrovy Atom priblizne rychly jako 900MHz Celeron. Ten Athlon bude o dost rychlejsi. Vic bych se bal te integrovane grafiky SiS.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“