Vytuhavani ntb
Moderátor: Don
- joXerus
- Začátečník
Vytuhavani ntb
mlada ma ntb amilo A2000 (stara mrcha) a strasne casto ji to vytuhne. proste zamrzne obraz a GG
kdyz je off tak se to na office atp da, net se obcas drzi a obcas to skytne hned - cim vic to zatizim tim rychlej to jde do kytek - mam podezdreni ze to dela ramka, co myslite? zkousel jsem format protoze to mela strasne stary, a po instalaci to dela zase, takze je to nekde HW
//D.M. přesunuto do sekce Notebooky ...
kdyz je off tak se to na office atp da, net se obcas drzi a obcas to skytne hned - cim vic to zatizim tim rychlej to jde do kytek - mam podezdreni ze to dela ramka, co myslite? zkousel jsem format protoze to mela strasne stary, a po instalaci to dela zase, takze je to nekde HW
//D.M. přesunuto do sekce Notebooky ...
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
- petr_
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vytuhavani ntb
Má to topivý procesor, časta se stává, že se zanese prachem žebrování chadiče.Pak se vypíná přehrátím.
NTB: 13" MacBook Air mid. 2013, Haswell i7-4650U, 8GB LPDDR3, 256GB SSD
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
- joXerus
- Začátečník
hej ten athlon co v tom je je daleko chladnejsi jak moje centrino
vcera jsem to rozebiral a na to ze to ma ja nevim 6 roku tak je to cisty...no profoukal jsem to a poho, kdyz to jede tak to nijak zvlast netopi....
me to spis fakt pripada jakoby byl kousek pameti spatnej a kdyz se alokuje tak crash
teplotou to fakt nebude, je to studeny a kdyz se to sekne tak to vypnu (5sec power), zapnu a nic cerny takze dalsich 5sec power a pak kdyz to zapnu napodruhy tak to jede ok
vcera jsem to rozebiral a na to ze to ma ja nevim 6 roku tak je to cisty...no profoukal jsem to a poho, kdyz to jede tak to nijak zvlast netopi....
me to spis fakt pripada jakoby byl kousek pameti spatnej a kdyz se alokuje tak crash
teplotou to fakt nebude, je to studeny a kdyz se to sekne tak to vypnu (5sec power), zapnu a nic cerny takze dalsich 5sec power a pak kdyz to zapnu napodruhy tak to jede ok
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
- joXerus
- Začátečník
nema nekdo aspon tuseni cim by to mohlo byt?
- Mr.Nigga
- Středně pokročilý
a zkoušel jsi jinou RAMku? jinak taky mohla odejít deska
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
- joXerus
- Začátečník
no to jsem jeste nezkousel, abych pravdu rekl tak ani nevim jaky moduly to zere to snad budou jeste nejaky sodim sdr
deska? hmm snad to jsou jen ty ramky no
- looney
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
joXerus píše:no to jsem jeste nezkousel, abych pravdu rekl tak ani nevim jaky moduly to zere to snad budou jeste nejaky sodim sdr
pokud je v tom athlon xp-m tak ddr sodimm
podpis byl odstranen protoze prekrocil unosnou hranici demence.
- oneill_sx1
- Začátečník
Nemá tam na internet nějakou PCMCIA kartu? Ta u mého staršího notebooku občas taky způsobí, že notebook zamrzne.