Print server problém

Cokoli týkající se tiskáren, skenerů a multifunkčních zařízení, papíru či náplní.
Odpovědět
Mater
Nováček
Nováček

Print server problém

Příspěvek od Mater »

Zdravim,

mám menší problém s print serverama a HP tiskárnama. Když připojím tiskárnu (usb) do print serveru, tak se nerozsvítí kontrolka připojení. Jako by něco dalšího požadoval. Po připojení do webového rozhraní se vše kousne. Bez připjené tiskárny vše funguje bez problému(tedy až na to, že je to bez tiskárny ). Čím to může být a co s tim. Respektive jaký jiný p. server použít.

Print servery, které jsem zkoušel: Jednalo se o několik modelů od Edimaxu a linksysu (přesné modely si bohužel nepamatuji). Všechny byli WiFi (ethernetvé jsou pro požadované řešení nepoužitelné). Podle výrobce by měli být kompatibilní.
Tiskárny: Jsem si jist pouze HP laserJet P2015 potom ještě nějaká 1020tka ...všude stejný problém.

Díky za pomoc. mater
Mater
Nováček
Nováček

Re: Print server problém

Příspěvek od Mater »

Tak malý update od podpory HP. Model LaserJet P2015 podporuje pouze printserver Hp JetDIrect 175x, který je bohužel pouze USB a nemá WiFi. Jako bonus za něj chtěj kolem šesti tisíc, takže radši koupim novou tiskárnu :-(
Odpovědět

Zpět na „Tiskárny, skenery a multifunkční zařízení“