Oprava základní desky u notebooku - Acer Aspire 5672

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Sonnyz
Nováček
Nováček

Oprava základní desky u notebooku - Acer Aspire 5672

Příspěvek od Sonnyz »

Zdravím,

leží mi tu už asi půl roku tenhle notebook. Jednou jsem na něm něco hrál a najednou blik a už se nerozjela ani LEDka, v servise mi řekli, že je vadná deska a nová by stála 10 tisíc, což je docela dost na takový starý notebook. Zajímalo by mě jestli u nás existuje nějaká opravna notebooků, která tu desku nějak vyzkouší, případně opraví vadný obvod. Kdyžtak i orientační ceny, jestli by se to vůbec vyplatilo. Díky předem
Fr33dom
Začátečník
Začátečník

Re: Oprava základní desky u notebooku - Acer Aspire 5672

Příspěvek od Fr33dom »

Po zapnutí teda ani žádná kontrolka neblikne? Nabíjení funguje?
Sonnyz
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sonnyz »

Ne žádná kontrolka ani při nabíjení. Jestli funguje nabíjení nevím, ale pochybuji.
Sonnyz
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sonnyz »

Tak co nikdo neznáte nějaký dobrý servis?
Fr33dom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fr33dom »

Mohl bych se na tu desku podívat, podle popisu závady by to mělo být opravitelné
pavlin80
Nováček
Nováček

Příspěvek od pavlin80 »

Nevím,jestli je ještě toto téma aktuální ale případně dokáži pomoci. Neříkám, že je to 100% ale většinou tento problém dokáži vyřešit. Již jsem řešil několik ntb s problémem typu nejde zapnout, při zapnutí jen probliknou kontrolky a podobně. Opravu vyřeším do cca. 5dní, cenau opravy se pohybuje 3000 - 3700Kč . Máte li zájem, zkontaktujte mě a můžeme to zrealizovat :D
muj email je: pavlin80@seznam.cz
Sonnyz
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sonnyz »

Fr33dom píše:Mohl bych se na tu desku podívat, podle popisu závady by to mělo být opravitelné
Dobře zvažuji vaši nabídku, ale mám ještě nějaké otázky. Kolik si myslíte, že by mě mohla taková oprava orientačně vyjít? Stačilo by mi jen nějaké cenové rozmezí na základě vašich zkušeností s podobnými závadami. Kdybych vám poslal notebook a vy se na něj podíval a nabídl mi cenu opravy, kterou bych odmítl, kolik bych platil za diagnostiku? Notebook předpokládám můžu odeslat bez HDD a adaptéru, ano? Díky
Fr33dom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fr33dom »

Domluvíme se přes SZ...
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“