http://fotoalba.cz/alba/hellmaster1/1794304
(je to zatím pracovní verze) ale netuším jak to pošlape když to bude takle utopený v case jestli to bude zvládat pasiv nebo ne .. a dozvím se to nejspíš až to postavím a odzkouším
Moderátor: morke

čus, jen pro představu, ja chladim Morou Phenom 9950 + radeon 4870x2 a to jsou řádný kamínka. čerpadlo laing + alphacool top.hellmaster píše:jsem víceméně rozhodnut pro MO-RA2 jen je kapku problém s místem, je to hrozná bestieproto na mě přišla tahle úvaha .. jestli je to výkonostně na stejno, tak je rozhodnutí jasné ...i když 9x noctua neni zrovna za hubičku
a hrnout sem to chtěl DDC-1 Plus s XSPC

taky sem přemejšlel loupnout to pod stůl, ale radši bych to měl vše v jedný bedně, aby se to dalo v případě potŘeby přenést bez komplikací ...fillias píše:....hellmaster píše:...

S tím blokem na grafiku pozor, s GTX285 podle mě nebude kompatibilní kvůli odlišnému PCB (viz fotky)CHIPak píše: GPU blok: Aqua AquaGraFX – GTX 260/280 (G200) predpokladam, ze je kompatibilní s GTX 285

Pokud chceš chladit Procesor a i to GTX295,tak se obávám,že budeš muset s prašulema malinko přitlačit,aby to za něco stálo...WILD3N píše:Zdravím, potřeboval bych vodní chlazení za přibližně 6 000 Kč.
Chtěl bych tím chladit i7 (přesněji 920) a tudíž socket 1366.
GPU bude GTX-295.
I když čtu všechny články na PCT o vodním chlazení stále ne všemu rozumím a proto bych se vás rád zeptal,
co byste mi doporučili.
Hlavně chci aby se hlučnost držela pod 20dBA a ideálně bez galvanické koroze.
Rád bych se vás také zeptal na názor na tento CPU chladič:
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... N000000M8P
Děkuji.

Nevím, kolik by se pod slovy "malinko přitlačit" mělo skrývat, nicméně mi bylo jasné, že dávám relativně šibeniční limit a proto si myslím, že jsem ochoten jít až 8500 Kč, ale ne výše! Respektive jsem schopen přidat ještě až max. 3000 Kč k tomu, ale jen velmi nerad, protože bych musel si ale ukrajovat z HDD.Nimbus píše: Pokud chceš chladit Procesor a i to GTX295,tak se obávám,že budeš muset s prašulema malinko přitlačit,aby to za něco stálo...![]()
Jinak já mám to EK Supreme a je to docela v pohodě blok za ty peníze...
Ano, stavím kompletní sestavu, která je zatím ve stádiu návrhu.Krovax píše: 6000kč ti rozhodně stačit nebude když jen blok na 295 stojí 3800.
Počítej tak 10k, Ale to se v ceně té sestavy ztratí.

Díky moc za tu sestavu určitě o ni zauvažuju, ale bohužel z GTX-295 neslevím. Je to výkonostně přesně taková karta, jakou chci ...Krovax píše: Takže já bych radši vzal GTX 285 a pak bz to už vyšlo cenově dobře.

Skříň: Počítačová skříň Thermaltake Armor Plus MX VH8000BWSKrovax píše:když 295 tak počítej voda 12k pokud neseženeš z druhý ruky, procesor i7 i 295 produkujou takový množství tepla že budeš už potřebovat 2x 360 radiátor. Jakou plánuješ skříň? Jinej blok než ty Full nepůjdou na 295 a to EK je ještě celkem levný. Zase tenhle vodník vydrží dlouho, takže než kupovat nějaký řešení napůl tak se určitě vyplatí si připlatit, nebo nedělat vodu.