SolidWorks na W.Vista

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Mesiah
Nováček
Nováček

SolidWorks na W.Vista

Příspěvek od Mesiah »

Dobrý den,
potřeboval bych poradit. Snažím se nainstalovat SolidWorks 2008 na nb (ASUS, Core2Duo T9400, GeForce9650 GT, 4Gb RAM) WinVista Unlimited SP1.
Na stolním PC (Athlon64 2000+, 1Gb RAM, GeForce 6600GT) WinXP SP3 mi jde nainstalovat i spustit, ale na Viste e-e.
Pominuli-li to, že soubor setup.ink z instalačního DVD odkazuje někam, kam vubec nema, tak stejně instalace ze setup/i386/msetup.exe se spusti cmd lajna a vypiše:
Program too big to fit memory

Ted krapet odbočím, používám i AutoCAD 2002, ale ten jsem instaloval do Windows XP ve VMware 6.5, vše vyborně funguje, ale i když se pokouším instalovat SolidWorks08 do těchto XP, tak stále mi instalačka háže:
Program too big to fit memory

Mám pocit, že pujde o problem s pamětí nb, jinak si to nedovedu vysvětlit. Trochu jsem patral a jediny co jsem našel byl tip, že to mam instalovat do MS Virtual PC.....

Chápejte, důvod proč jsem investoval 5o litrů do nb je jen to abych mohl kreslit a tedkom tohle... :(
xxsawer
Začátečník
Začátečník

Re: SolidWorks na W.Vista

Příspěvek od xxsawer »

Asi ti neporadim...ale jestli si fakt investoval 50 litru tak určitě je nějakej help přímo na solidworks...vsadim se že tam maj taky nějakou podporu...
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“