Mám zvláštní problém s novým laptopem. Už od prvního spuštění se to jebe takto - když není zastračený kabel v zásuvce, tak mi ani nenaběhne windows. Tedy, udělá to takový ten Windows Vista zvuk při kterém uprostřed obrazky normálně vyskočí logo, ale tím to zhasne.
Navíc, když není v napájení, výkon jde do háje. Hry se sekají jak blázen a ani film ve full-screenu mi to nepřehraje, seká se to.
Je to Dell XPS M1730.
Nějaké nápady? Díky
Bez napájení se laptop ani nespustí...
Moderátor: Don
- Moolker
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- looney
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bez napájení se laptop ani nespustí...
baterka nedava dost stavy ? Ty hry se podivej esli nemas nastavaeny nejaky velky podtaktovani na baterku atp, tj celkem normalni...Moolker píše:Mám zvláštní problém s novým laptopem. Už od prvního spuštění se to jebe takto - když není zastračený kabel v zásuvce, tak mi ani nenaběhne windows. Tedy, udělá to takový ten Windows Vista zvuk při kterém uprostřed obrazky normálně vyskočí logo, ale tím to zhasne.
Navíc, když není v napájení, výkon jde do háje. Hry se sekají jak blázen a ani film ve full-screenu mi to nepřehraje, seká se to.
Je to Dell XPS M1730.
Nějaké nápady? Díky
podpis byl odstranen protoze prekrocil unosnou hranici demence.
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Zkontroluj si nastavení režimů spotřeby - není tam na baterii nastavenej hodně nízekj čas na vypnutí displeje? Jinak co se týče toho nižšího výkonu při běhu na baterku, to je vcelku normální (až na ten film, pokud není HD), i tam ale pomůže přepnutí profilu spotřeby...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- Moolker
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak kontroluju kontroluju, všechno jsem si tam zkusil nastavit na maximum a zlepšení u filmů jen v tom, že už zvuková stopa sedí s obrazem.. jenomže obraz se pořád trochu kouše.
Nechápu to..
Nechápu to..