Cau,
z niceho nic zacala moje tiskarna spatne tisknout cervenou barvu..objevuji se po cele sirce obrazku vodorovne svetle prouzky..dal jsem nekolikrat cisteni hlav i hloubkove cisteni, koupil novou catridge,ale zatim bez uspechu..chci se zeptat,jestli jde nejak manualne vycistit tryskova hlava..tiskarna je stara 2-2,5roku.Diky
Špatný tisk tiskárny Canon IP4200 Pixma
- Jirry
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Igoreso
- Moderátor

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Špatný tisk tiskárny Canon IP4200 Pixma
da ale vetsinou to pomuze jan na chvilku.Jirry píše:Cau,
z niceho nic zacala moje tiskarna spatne tisknout cervenou barvu..objevuji se po cele sirce obrazku vodorovne svetle prouzky..dal jsem nekolikrat cisteni hlav i hloubkove cisteni, koupil novou catridge,ale zatim bez uspechu..chci se zeptat,jestli jde nejak manualne vycistit tryskova hlava..tiskarna je stara 2-2,5roku.Diky
pokud si pouzival neoriginal ingoust na cisteni se vyprdni,hlava bude castecne spalena - kup novou tiskarnu
pokud si pouzival original barvu a nevadi ti tisk s horsi kvalitou,muzes hlavu vycistit teplou destilovanou vodou..
ale stejne casem to prestane fungovat uplne,tak radsi radim nakup nove tiskarny
AMD Ryzen 7 5800X / 32GB DDR4 3600MHz CL16 / RX 6700 10G / SSD FireCuda 530 2TB - PCI-E 4 / TUF GAMING B550-PLUS /
- chlup
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, mám tiskárnu ip4200, a když ji zapnu začne blikat střídavě oranžová a zelená kontrolka, oranžová blikne 12 a pak se to celé opakuje. Nevíte co jí shází a jak to spravit? Tiskárna je necelý rok stará. Děkuji
- Igoreso
- Moderátor

-
- Kontaktovat uživatele:
reklamace ji schazi 
AMD Ryzen 7 5800X / 32GB DDR4 3600MHz CL16 / RX 6700 10G / SSD FireCuda 530 2TB - PCI-E 4 / TUF GAMING B550-PLUS /