Pokud čistě na hry - 2 jádro. Na práci s videem atd. - 4 jádro.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Pokud hry minimalne takze to znamena spise ta prace cili urcite ctyrjadro. Sice jsem cetl, nekde nejakej test ze photoshop je lespi na dvoujadre s co nejvyssi frekvenci, ale nasledujici verze (ted nevim jaka uz ma mit plnou podporu vice jadrovych procesoru)
Takze zalezi fakt na hlavnim vyuziti a cenovych moznostech.
Balik
CPU: Core 2 Duo E8400@4.0Ghz + Thermalright Ultra-120 (black) MB: Gigabyte EP45-UD3P RAM: DDR II 4094MB, PC800MHz, Corsair Case: Thermaltake Armor Jr. GPU: Zotac GeForce GTX 260 AMP, 896MB DDR3 PSU: Enermax MODU82+ 625W HDD: Western Digital Velociraptor 150 GB, 2x 320 GB + 750 GB Periferie: Logitech G15 (blue) + Roccat Kone + Z-5500
jj.sry..no spíš hlavně na programování v jave a na hry. navíc DDR3 sou brutálně drahý. i7je brutálně drahý, deska je brutálně drahá...tak asi od intelu opustim a skočim po Phenomu II
no tak ja se přiznam. na tu programování ani tak ne...ale kvůli tomu plánuju 30ku lcd abych měl místo na ploše... a zase budu na tom co nejvíc pařit hry...takže rozliško 2560x1600 ... a pak bych možná přešel na 1280x800.
S tim výkonem je to diskutabilní....core i 7 se mi prostě líbí a když už si budu kupovat nové pc..tak něco pořádnýho...ale je pravda že za ty peníze mi to asi fakt nestojí