Router :((

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
besix
Nováček
Nováček

Router :((

Příspěvek od besix »

Zdravím, včera jsem si pořídil wifi 5.4GHz 4096/512 + VOiP router Linksys SPA2102 , domácí síť je spojena 2PC. Můj problém tkví v mé oblíbené hře Counter-Strike 1.6, jsem připojený na serveru asi tak 5 minut, pak mi ,ale naskočí na net-graphu ping 400 a hra se zastaví. Po chvilce se ze serveru odpojím s tím, že Connection to server timed out. Problém bude určitě v routeru, protože jsem hledal na googlu a vyhledal jsem spousty problematiky s routery linksys, nevím, ale jak to mám nastavit, aby se to vrátilo do normálu a já mohl hrát a hrát. mj. COD4 po internetu mi běží plynule, takže to bude něco s tím CSkem. Jsem naprostý amatér a prosím o pomoc. Děkuji moc
looney
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Router :((

Příspěvek od looney »

besix píše:Zdravím, včera jsem si pořídil wifi 5.4GHz 4096/512 + VOiP router Linksys SPA2102 , domácí síť je spojena 2PC. Můj problém tkví v mé oblíbené hře Counter-Strike 1.6, jsem připojený na serveru asi tak 5 minut, pak mi ,ale naskočí na net-graphu ping 400 a hra se zastaví. Po chvilce se ze serveru odpojím s tím, že Connection to server timed out. Problém bude určitě v routeru, protože jsem hledal na googlu a vyhledal jsem spousty problematiky s routery linksys, nevím, ale jak to mám nastavit, aby se to vrátilo do normálu a já mohl hrát a hrát. mj. COD4 po internetu mi běží plynule, takže to bude něco s tím CSkem. Jsem naprostý amatér a prosím o pomoc. Děkuji moc

nepomuze ti to sice nijak, ale kamarad ma tusim stejnej router a resi to uz asi.. 3/4 roku nebo hodne dlouho, byl z toho hodne na prasky prej vi o tom routeru snad vsechno ale CS proste presne neprojde... stejne takovej problem mel ve W3 a mozna dalsi hrach ani porad nevi cim to je...
podpis byl odstranen protoze prekrocil unosnou hranici demence.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“