TISHIBA NB100-10Y a 2GB RAM?

Problematika SDRAM, DDR1/2/3 SDRAM, RDRAM, SO DIMM a další, včetně čteček pamětí.
Odpovědět
cimbo
Nováček
Nováček

TISHIBA NB100-10Y a 2GB RAM?

Příspěvek od cimbo »

Kupil som si notebook Toshiba NB100-10Y a chcel by som v nom rozsirit RAM, no vyrobca uvadza nieco taketo: System memory standard : 1,024 MB , maximum expandability : 1,024 MB , technology : DDR2 RAM (667 MHz). Neviem ci tomu dobre chapem ale maximum moze mat tento NB 1024 MB RAM, alebo sa to o 1024 da este rozsirit. Prosim poradte aby som nekuil druhu RAM a bude mi zbytocna. Viete mi niekto poradit?

Na fore Toshiba som vsak nasiel toto: Remember that the Microsoft rule only applies to the maximum amount of RAM that can be installed at the time of sale in a XP netbook, not a fixed hardware condition.

I have installed 2GB of RAM in my NB100 and it works very well.

Dave

No a teraz tomu uz vobec nechapem. Mohol by mi to prosim mnr natvrdlemu niekto vysvetlit :) .
Dakujem
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: TISHIBA NB100-10Y a 2GB RAM?

Příspěvek od Mr. Dirk »

No expandability = rozšířitelnost. Takže bych se koupě dalšího 1GB nebál. A v případě nefunkčnosti ti to každý dobrý prodejce vezne zpět, případně ten 1GB můžeš někde prodat.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
cimbo
Nováček
Nováček

Re: TISHIBA NB100-10Y a 2GB RAM?

Příspěvek od cimbo »

Mr. Dirk píše:No expandability = rozšířitelnost. Takže bych se koupě dalšího 1GB nebál. A v případě nefunkčnosti ti to každý dobrý prodejce vezne zpět, případně ten 1GB můžeš někde prodat.
Dik za pozitivnu odpoved :D
Odpovědět

Zpět na „Paměti“