Závada monitoru

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
simon2
Nováček
Nováček

Závada monitoru

Příspěvek od simon2 »

StudioWorks LG773N. Po odpojení tohoto monitoru od sítě (malování bytu) již po opětovném zapojení nenaběhl, nesvítí ani LED. Asi po padesátém pokusu naběhl a fungoval normálně, bohužel v jiné místnosti. Po nastěhování zpět opět nejde. Hledal jsem ve fóru, ale nic podobného jsem tam nenašel. Zatím mám půjčený monitor, ale potřebuji radu, čím to je, případně kde se sežene schéma zapojení. A také, byla by oprava rentabilní?
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Závada monitoru

Příspěvek od zombux »

vzhledem k tomu že na bazaru se cena pohybuje kolem 300Kč, tak bych to vyhodil
ignorelist: kremrole a dezoláti
maXXmilian
Moderátor
Moderátor

Re: Závada monitoru

Příspěvek od maXXmilian »

Ze by nejaky studeny spoj? Doporucil bych take novy monitor (nebo nejaky starsi za par korun, ale tam neni prilis jiste ze se vam s nim za mesic nestane to same).

CPU: Ryzen 5900x + Thermalright Phantom Spirit SE, MB: MSI Tmahawk MAX B450 , GPU: MSI RTX 3070 Gaming X Trio , RAM: DDR IV - 2x 16 GB HyperX Fury RGB 3200MHz, HDD: Samsng Evo PRO 258 GB + Crucial MX500 - 500GB + WD BLUE 4GB + WD RED 10GB, AUDIO: ASUS Xonar Phoebus , POWER: SEASONIC 650 Platinum, CASE: Fractal define R6 black window , MONITOR: Eizo Flexscan EV2436WFS + BenQ XL2546, Periferie: Logitech g400+Icemat 2nd edition + Rapture Delta Stealth
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“