Chameleon

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Chameleon

Příspěvek od LOVIT »

tadle pecka na ls3d enginu se mi vali na hhd notase uz nejakou chvili, asi ji dam druhou sanci; co si matne pamatuju zkoncil sem v misi ktera se odehravala na nadrazi, dostal sem se nekam do depa a tam sem nehorazne zakysl a hru nechal lezet ladem... LS3D je pro me vzpominka na hry jako mafia (coz je jedina hra kterou sem dohral snad 7x! a hidden and dangerous 2 - coz byla asi nejtezsi vec co sem dohral bez ztraty vojaka :))
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Krapet OT - když už je řeč o LS3D, tak momentálně mám v PC snad všechny hry (o kterých vím), které na tom enginu běží - Mafia, HD2, Chameleon ... ví někdo ještě o nějaké ? Zkusil bych i nějaký test HW náročnosti, protože pro jednotlivé hry byl engine určitě upravován, ale asi už na to mám moc výkonné PC :)
Goldnoob team proud member!
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Žádné další hry ten engine nepoužívají....

Jedině možná nějakou jeho starší iteraci H&D 1..
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Tak dohráno, na http://www.databaze-her.cz/hry/chameleo ... novejsich/ jsou moje závěrečný dojmy (90%).
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

celkem pekne shrnuto a rozmazany textury je vlastnost enginu, resp. hw limity te doby, ale tenhle engin je pro me srdcovka... holt propareny mladi :D... az konecne dojedu FC2 pustim se asi do chameleona
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Pánové vy mě snad donutíte to znova nainstalovat a potřetí zahrát...Mám teď v zimě fůru času,takže se tak asi i stane....Jinak jak bylo zmíněno-ten styl grafiky je zkrátka specifickej...Vzpomínám,jak jsem hrál HD2 a byl jsem z toho vedle,Mafie to samý,pak o něco později Chameleon kde z toho vytáhli maximum a pořád to vypadá nádherně.Rád na tu hru vzpomínám,nestává se často,abych šel hru potřetí,ale jdu do toho 8)
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

tak tahle hra je Hra s velkym H :) na jedno zapnuti sem se dostal do policejni stanice v Baltimoru a mam chut hrat porad dal, atmosferu to ma paradni, akorat trosku zamrzi, ze pokud se pohybujete na necem jedoucim tak je problem s mirenim (mise ve vlaku). Gameplay je celkem pohoda a dost tolerantni - straze vas spatri v moment jak nastupujete do masiny a mise jde dal, ale zase je fakt, ze oproti HD2 je tohle celkem pohodova zalezitost. No jak se to veme - takova davka z metru taky nekonci vesele. Letmym pohledem na navod umisteny na http://www.abecedaher.cz koukam, ze sem skoro v pulce hry :/, ikdyz po to nadrazi sem hru dohral uz predtim, ale vytuhl sem pri nastupovani do lokomotivy. Libi se mi taky dobove realie, pekny popis zbrani, je proste videt ze si nekdo dal zalezet aby to nebyla jen slatanina s popisem mista a tim tak konci verohodnost.
/edit: jo a btw vite co bylo prvni slovo kdyz sem hru pustil a uvidel ingame grafiku - wow a to nekecam, proste na to ze to je par let stary titul vypada paradne
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Já nemám moc času hrát, ale teď v noci jsem konečně dojel Belfast a jedu tu farmu. Ta grafika je hodně nadčasová, některé scenérie vypadají úžasně.
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Donutili ste ma aby som si to nainstaloval :lol: .
Keby tak vysiel MGS 4 na PC :( .

Uz som Chameleona davnejsie hral ale ako som sa dostal do podzemneho komplexu nejak sa mi to prestalo chciet hrat dalej, no teraz az dohram Crysis sa do toho hadam pustim.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
WoiTa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WoiTa »

Thellwin píše:Krapet OT - když už je řeč o LS3D, tak momentálně mám v PC snad všechny hry (o kterých vím), které na tom enginu běží - Mafia, HD2, Chameleon ... ví někdo ještě o nějaké ? Zkusil bych i nějaký test HW náročnosti, protože pro jednotlivé hry byl engine určitě upravován, ale asi už na to mám moc výkonné PC :)
Jeste na tom bezi Circus Grande nebo jak se to jmenovalo, docela blbost.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Aha, tu hru si matně pamatuju, ale nic zajímavýho.

Já jsem zmáknul v noci farmu a před chvílí jsem dohrál i letiště v Albánii + následnej let ... zatím je to fakt herní extáze, už dlouho jsem se u žádný hry takhle nebavil :)
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Tak tak.Dosti opomíjená hra,zajímalo by mě,kolik lidí jí hrálo,když jde člověk na net,tak informací nebo pokeců o této hře najde poskrovnu.Nebojím se říct,že jde o herní klenot.Mimochodem-mám nainstalováno a večer jdu na věc 8)
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

tak to abych si to taky teda koupil, kdyz to tady tak procitam :lol:
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Tak to si teda kup :lol: Já ho koupil hned,když vyšel,tzn.tenkrát ještě za 700,ale ani dnes,když se dá sehnat za míň jak 150 těch prachů nelituju....Fakt nářez.
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

tak jste me donutili si tu hru taky nainstalovat a je to presne podle meho gusta. smichejte mafii (grafika, pribeh), hitmana (pozdejsi dily - herni system), maxpayna (namet), trochu atmosfery ze sniper elite a mate chameleona. pribeh zatim bez vytek, herni system vyborny, vyborne se bavim. idealni hra na dlouhe zimni vecery, skoda, ze tedka nemam vice casu :(.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Hoďte pak komentáře na www.databaze-her.cz , ať tam ten můj koment není tak osamocenej : )).

Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Teď jsem se dostal k té policejní stanici v Baltimoru. To nádraží bylo docela drsný, trochu jsem tam vykysnul, ale ten vlak potom už šel v pohodě.
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

pockej si na veznici, ta celkem dobre otestuje tvoje schopnosti :wink:
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
WoiTa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WoiTa »

Tak to taky už pár dní hraju a dojmy veskrze pozitivní, nicméně steath akce já prostě neumím, takže levá ruka neustále lítá mezi F5 a F8 :oops:
Jinak zatím nejhezčí i nejzábavnější mise mi přišlo Irsko, tu snajperku jsem si vyloženě užíval. Nyní jsem v Argentině.
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

tak prave dohrano :) chvili sem to nechal odlezet, mel sem par zakysovejch mist, asi nejvetsi masakr je posledni mise, mistama to bylo dost tezky a plazit se nekde se 4hp je ta prava sranda :). Moc se mi na hre libilo ze kdyz se neco pokazilo, dalo se to vyresit rychlou strelbou a pokracovat dal, obcas trochu vyuzit chyb ai :), ale i to je podle me prvek zabavy. Skvelej pocin, ted posloucham soundtrack.
celkový hodnocení bych videl tak na 85%
nejvetsi plus: moznost resit veci vice cestama a zmena taktiky za chodu
nejvetsi minus: strelba z pohybujicich se objektu, a vubec obcas takovy ten haluz efekt ktery dokazal pekne zavarit
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“