rundll32.exe -> vir
- showE
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
rundll32.exe -> vir
Mam problem s virama v pocitaci, nemuzu otevrit ani vlastnosti a zmenit tapetu na plose, hodi mi to tuhle chybu: Systém Windows nemuze nalest C:/WINDOWS/system32/rundll32.exe. Presvedcte se, zda je nazev zadan spravne a akci opakujte.
Bude to asi trojanama, projizdel jsem pocitac NODEM, avastem i Spybotem, Norton. Nketri neco nasli a dali je hned do karanteny, ale nic nepomohlo.
Ani v ovladacich panelech se do niceho nedostanu.
Vi si nekdo s tim rady? Dik moc
Bude to asi trojanama, projizdel jsem pocitac NODEM, avastem i Spybotem, Norton. Nketri neco nasli a dali je hned do karanteny, ale nic nepomohlo.
Ani v ovladacich panelech se do niceho nedostanu.
Vi si nekdo s tim rady? Dik moc
CPU: AMD Athlon X2 5200+ EE 2.7 GHz, MB: Gigabyte P3B.. , RAM: 2 x 1GB RAM KINGSTON 800 MHz, HDD: Seagate 160 GB, ZK: Gigabyte... , GK: Gigabyte ATi Radeon 4850, CASE:KME Midi, Monitor: Acer 17" LCD
- zombux
- Odborník PCT

Re: rundll32.exe -> vir
to bude asi tím že ten soubor neexistuje protože ho vir smazal
takže obnov ze zálohy, nejlíp asi příkazem sfc /scannow (budeš potřebovat instalační CD windows)
ignorelist: kremrole a dezoláti
- showE
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A bez instalacky to nejde? Uz ho nemam..... kam mam ten prikaz zadat?zombux píše:to bude asi tím že ten soubor neexistuje protože ho vir smazaltakže obnov ze zálohy, nejlíp asi příkazem sfc /scannow (budeš potřebovat instalační CD windows)
CPU: AMD Athlon X2 5200+ EE 2.7 GHz, MB: Gigabyte P3B.. , RAM: 2 x 1GB RAM KINGSTON 800 MHz, HDD: Seagate 160 GB, ZK: Gigabyte... , GK: Gigabyte ATi Radeon 4850, CASE:KME Midi, Monitor: Acer 17" LCD
- zombux
- Odborník PCT

normálně do příkazové řádky. ale bez instalačky to fakt nejde - ty soubory se obnovujou právě odtud. nicméně jestli tam je vir tohohle ražení tak toho mohl odmazat víc, takže doporučuju spíš zazálohovat data a reinstalovat.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- showE
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mohl bych ho nahrat i z jineho instalacniho CD (treba od kamose?)... asi blba otazka...
- looney
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jshowE píše:Mohl bych ho nahrat i z jineho instalacniho CD (treba od kamose?)... asi blba otazka...
podpis byl odstranen protoze prekrocil unosnou hranici demence.
- showE
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nejde to nejaky jinym zpusobem nahrat? To CD od kamose mi nejede, mam asi uz spatnou mechaniku
- looney
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
instalacni soubory(bootobvaci) na flash disku.... how to najdes nekde na pctshowE píše:Nejde to nejaky jinym zpusobem nahrat? To CD od kamose mi nejede, mam asi uz spatnou mechaniku
podpis byl odstranen protoze prekrocil unosnou hranici demence.
- jansv
- Mírně pokročilý

-
Ahoj, také si myslím, jak psal kolega, bude se jednat o poškození/smazání souboru virem, takže zde je jediná cesta nahrát ten soubor z instalačního CD jak se tu psalo nebo zazálohovat soubory a udělat reinstal OS.